Családi fotózás szabadtéren

Családi fotózás Timiékkel

Timiék családi fotóit évek óta én készítem. Az idei álom családi fotózás lett a fényeknek köszönhetően. Annyira jó érzés, amikor végig követhetem egy picur cseperedését. Karina idén iskolába megy, már igazi nagylány. Kicsi angyalka fürtjeiből, gyönyörű nagylányos aranyhaja lett. Ezúton is hálásan köszönöm a kitartó bizalmat!

Ez volt a hetedik közös fotózásunk. Idén a családi fotózást szabadtérre terveztük, és bár rezgett a léc, hogy szép idő lesz-e, végül hatalmas szerencsénk volt. Olyan gyönyörű fényeket kaptunk, hogy olyan képek születhettek, amik nekem is nagy kedvenceimmé váltak.

Családi fotózás szabadtéren:

Ha te is szeretnéd megörökíteni a gyorsan elröppenő gyermekkort, akkor ITT tudsz bejelentkezni.

A szabadtéri fotózásban rengeteg lehetőség van a fotósok számára, hogy kihasználják a természetes fényeket és a tájat a fotózás során. Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell fontolni a szabadtéri fotózás előtt, az időzítés.

A kora esték a legjobbak a szabadtéri családi fotózáshoz, a naplemente előtti órák a legalkalmasabbak. Mindig érdemes figyelembe venni az időjárási előrejelzéseket, hogy elkerüljük a viharokat és az erős szelet A fényekkel való játék nagyon fontos része a szabadtéri fotózásnak.

A szabadtéri családi fotózás során különösen fontos, hogy figyeljünk a különböző fényekre és azok milyen módon befolyásolják a képet. A szabadtéri családi fotózás során fontos figyelni a tájra is. A természetes tájak, különösen a vízpartok, nagyon szépek és különlegesek lehetnek.

A profi fotósok számára szükség van jó minőségű felszerelésre, amely lehetővé teszi számukra, hogy elérjék az általuk elképzelt képek minőségét és stílusát.

A felszerelés, az időzítés, a fények és a táj mind fontos szerepet játszanak a szabadtéri családi fotózás során. A kreatív fotók készítése érdekében fontos, hogy tudjuk, hogyan használjuk jól a természetes fények és a táj szépségét.

Timiék korábbi stúdiós fotói

Facebookon is megtalálsz

error: Védett tartalom !!