Anették kismamafotózás


Anették még pár hónappal ezelőtt voltak nálam kismamafotózáson, azóta már a picur is megérkezett, de most jutottam hozzá, hogy feltöltsek ide képeket.

Anették után a testvérééket is fotózhattam, ugyanis olyan szerencsések, hogy majdnem egy időben várandósak. Majd Róluk is teszek fel képeket.

Anett nagyon dekoratív kismama, és nagyon laza, így a kismama fotózás nagyon jó hangulatban telt, sokat beszélgettünk, nevettünk, igyekeztem, hogy a hangulat és az egyéniségük átjöjjenek a képeken.

Egyetlen nehezítő körülmény volt Anett szemüvegén a felületkezelés a vaku hatására belilult. Így aztán némi állítgatás és próba után, elkészülhettek a fotóik. Sokszor kérdezik, ilyenkor, hogy levegyék-e a szemüveget. De én úgy gondolom, hogy a képeket úgy érdemes elkészíteni, ahogy a mindennapokban élsz, mert úgy szoktad meg az arcodat. Ha szemüveges vagy, és úgy látod nap, mint nap a tükörben az arcod, akkor furcsának fogod látni magad a szemüveg nélküli képeken. Nem azért, mert nem áll jól, hanem a megszokás miatt. Az, hogy a vaku ne látszódjon a szemüvegben, az meg alap elvárás lehet egy tapasztalt fotóstól. Így mindenképp megoldom, hogy a legprofibb képeket kaphassátok, szemüvegesként is. Persze, ha több szemüveget hordasz, akkor a monitor szűrő nélkülit érdemes hozni, aminek nem lilul a színe a fénytől.