Kinga kismama fotózás


Kinga kismama fotózás

Kingával a kismama fotózás nagyon szuper hangulatban telt. Kért sminket, amit Orsi a műteremben készített el Neki. Ilyenkor már a smink közben is van alkalom kicsit ismerkedni, beszélgetni. Persze néha kicsit ezzel feltartjuk Orsit, de elnézi nekünk 🙂  Szóval elkészült Kinga sminkje, ami ismét nagyon szépre sikerült. Ez csak háttér információ, de egy jól sikerült smink nagyban segíti az én utómunkámat is. Amit sokan nem tudnak, de a fotózások oroszlánrésze a háttér munka.

Elkezdtük a kismama fotózás t, persze közben is sokat beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszra kerültünk. Ezt nagyon szeretem, beindítja az ötletelést fejben 🙂 Nagyon sok képet megvalósítottunk, nyított volt minden ötletemre, ilyenkor szó szerint szárnyakat kapok 🙂  Kingának nagyon sok póz jól állt, gyorsan sikerült feloldódnia, nagyon természetesen szép volt. Nagyon sok kép lett kedvencem. Sok-sok kedves emlékem van kismama fotózás okról, most már Kingáé is bekerült a szívemnek ezen részére.

Újabb háttér információ, ma ilyen nyitott hangulatban vagyok :). Szóval én nem vagyok az előre tervezős fotós, főleg hogy általában a kismama fotózás kezdetén találkozunk először. Szerintem a jó fotó megjeleníti az egyéniséget. Nem az enyémet, hanem a kismamáét 🙂 Épp ezért nem tervezek előre, a kismama fotózás előtt összeválogatjuk a kellékeket, ruhákat. Abból már rá tudok érezni a kismama stílusára, hogy milyen ruhákat választ. Van aki szereti a tüllöket, csipkét, hozzájuk a romantikusabb képek illenek. Van aki el nem tudná képzelni magán, nekik a vagányabb képek lesznek a nyerők, és van a “kísérletező réteg”, aki el sem tudta képzelni, de szívesen kipróbálja.

A képek átadása után Kingától ezt a levelet kaptam. Bevallom nagyon-nagyon jól esnek az ilyen pozitív visszajelzések.

“Köszönöm szépen, gyönyörűek lettek!!!

Nagyon köszönöm a munkádat, tényleg csodaszép képek és így csodaszép emlékek maradnak meg számomra. Örülök, hogy megismertük egymást, köszönöm a kedvességet, közvetlenséget, szakmaiságot és türelmet, amit kaptam tőled, nagyon elégedett vagyok mindennel. A végeredmény pedig önmagáért beszél. :-)”
Én pedig ezúton is köszönöm kedves szavaid, a bizalmad és az élményt. örülök, hogy megismerhettelek!

És akkor jöjjenek a képek, alig bírtam választani, ezért sok lesz 🙂

kismama fotózás kismama fotózás