Nikiék művészi kismama fotózás

Niki a munkatársaitól kapta ajándékutalvány formájában a kismama fotózást, így mi ott beszéltünk először. A ruhák és kellékek átválogatása közben igyekeztem megismerni a stílusukat, hogy olyan képeket kaphassanak, ami igazán közel áll a szívükhöz.

Letisztult, de mégis különleges képeket szerettek volna. Ezt végül a világítással oldottam meg. Niki gyönyörű kismama, mindenben nagyon jól mutatott.

Párjával Norbival annyira vibrál köztük a szerelem, hogy nem is kellett kérnem, hogy puszilják meg egymást, elkaphattam egy csomó természetes pillanatot, ezért úgy érzem, hogy tele vannak a képek érzelemmel. Ahogy egymásra néznek, a szemükben minden érzelem benne van.

Nagyon örülök, hogy én készíthettem el a képeiket. Nagyon szeretem ezt a stílust, ahol nem is igazán a kiegészítők, hanem a fények, érzések adják meg a képek hangulatát. Igyekszem én is mindig oldani a Vendégeimet, hogy elérhessük ezt a látványt a képeken.

De emiatt nagyon sokan izgulnak fotózás elött. Hogy nem tudják mit kell csinálni. Vagy még soha nem voltak fotózáson, vagy ha voltak, ott nem kaptak segítséget. De én tudom, hogy nem hivatásos modelleket fotózom, akik tanulták, hogy „kell” viselkedni a kamera elött. Nem is várom el senkitől, de igyekszem maximálisan segíteni, támogatni.

Ellenben, ha Ti is tudtok ilyen lazák lenni, mint Norbiék, akkor igyekszem a legjobb pillanatokat a „háttérből” elkapni, hogy ne zavarjam meg a pillanat varázsát.

Épp ezért szoktunk mindig közös képekkel kezdeni, mert sokkal könnyebb együtt feloldódni.

művészi kismama fotózás
művészi kismama fotózás
kismamafotozas 3183
kismamafotozas 3185
kismamafotozas 3184
kismamafotozas 3186
kismamafotozas 3188
kismamafotozas 3187

A várandósság egy csodálatos időszak a terhesség alatt, amit érdemes megörökíteni. A profi fotós segítségével sokkal több lesz egy kép, mint amit egy otthon készített képpel elérhetnénk. A fotós kihasználja a természetes fényeket és a helyszíneket, hogy megragadja azokat a fontos pillanatokat, amelyeket együtt átélhettek, és amelyeket szívesen megosztanátok a családtagokkal és a barátokkal. A profi megörökíti az anya és a magzat közötti különleges kötődést, ami számukra a legfontosabb. Ez egy olyan pillanat, amelyet érdemes megőrizni, és amelyre szeretettel emlékezhettek vissza a jövőben.

Művészi kismama fotózás – ez egy olyan örökké emlékezetes élmény, amit soha nem fog elfelejteni. A művészi kismamafotózás egy olyan fotózási stílus, amely a terhes anyukák egyediségét és szépségét hangsúlyozza. Ez lehetővé teszi, hogy az anyukák megőrizzék az örömteli pillanatokat, amelyek egyetlen életükben csak egyszer fordulnak elő. Mikor az anyukák elkezdenek elgondolkodni a kismamafotózáson, elsősorban arra gondolnak, hogy megörökítsék a baba érkezését, de ez csak egy része a fotózás szépségének.

A művészi kismama fotózás felöleli magába az anya változásait, amint a baba növekszik a hasában, valamint az élményeket, amelyeket a baba érkezése előtti utolsó hónapokban élnek át. A művészi kismamafotózás egy olyan módja a kép megörökítésének, amivel az anyukák örökre megőrizhetik a terhességük emlékeit.

A művészi kismama fotózás nemcsak az anya változásairól szól, hanem a család kibontakozásáról is. Az anya mellett a fotózás során a családtagokat is bevonhatják, és megörökíthetik őket együtt a babával. Ez egy különösen fontos pillanat az anya és a baba közötti kötődés kialakulásához. A művészi kismamafotózás során az anyukák különböző ruhákat is viselhetnek, amivel kifejezhetik egyéniségüket és hangulatukat. Az anyukák szabadon választhatnak ruhákat, amik kifejezik az örömöt és a boldogságot, amit a baba érkezése hoz magával.

A művészi kismama fotózás nemcsak a terhesség pillanatait örökíti meg, hanem egy fontos kapcsolat kiépítését is segíti elő az anya és a baba között. Az anyukák sokkal jobban összekapcsolódnak a babával, és megőrzik a különleges pillanatokat, amelyeket a kismama fotózás során élnek át. Ha az anyukák elgondolkodnak a művészi kismamafotózáson, akkor érdemes megkeresni egy tapasztalt fotóst, aki egyedi és kreatív megközelítést alkalmaz a képek elkészítéséhez. Ezáltal az anyukák sokkal jobban megőrizhetik a baba érkezésének egyedülálló pillanatait, és megőrizhetik azokat a szép emlékeket, amelyeket a baba érkezése előtti időszakban éltek át.

Miben különbözik a művészi kismama fotózás egy klasszikus kismamafotózástól?

A művészi kismama fotózás egy kreatívabb megközelítéssel kombinálja a kismama fotózás klasszikus technikáit, amelyek különösen hangsúlyozzák a kismama ábrázolásának szépségét és érzéseit. A művészi kismama fotózás kreatív megvilágítást, kompozíciót és egyedi ötleteket használ, hogy kiemelje a kismama személyiségét és az egyedi pillanatokat. Ezzel szemben az átlagos profi kismama fotózás általában a kismama alapvető ábrázolására és a gyermek születésének ünneplésére fókuszál, szokásos technikákat használva.

Ezeken a képeken kicsit több látszik a kismamából, de mindez ízlésesen, nem hivalkodóan.

Milyen kellékeket használnak a művészi kismama fotózásnál egy klasszikus fotózáshoz képest?

A művészi kismama fotózásnál a legtöbb esetben a következő kellékeket használják:

• Textúrázott függönyök, hogy adjanak egy különlegesebb hatást a képhez;

•Lágy, puha tárgyak, mint például egy kendő, amely alkalmas a várandós anyukák testének kiemelésére;

•Fények, hogy megváltoztassák a kép hangulatát és fókuszáljanak a mamára. Ez a művészi kismamafotózás fő eleme, a fényekkel való játék. Elengedhetetlen a professzionális világítás, fénybeállítás ezekhez a fényképekhez.

• Hátterek, amelyek különböző stílusokat kölcsönöznek a képnek.

Miért érdemes művészi kismama fotókat kérni klasszikus helyett?

Mert óhatatlan, hogy szülés után az Édesanya teste megváltozik. Ilyenkor a kismamák gyönyörűek, érdemes ezt megmutatni akár szexibb hangulatú fotókon. Ilyenkor mindig az ízlésesség határain belül maradunk, nem láttatunk túl sokat, csak amennyi még előnyös, és mutatós.

További kismamafotók

Facebook-on is megtalálsz

error: Védett tartalom !!