Melindáék babaváró fotózás, a 9 hónap szépsége

Babaváró fotózás Melindával és Tomival

Melindáékkal is nagyon jól megtaláltuk a közös hangot. Azt írták a babaváró fotózás után, hogy még a Párja Tomi is jól érezte magát. Pedig általánosságban mindig a férfiak idegenkednek a fotózástól. Nem szeretik a kötelező mosolygást és pózolást. De! Fontosnak tartom, hogy a babaváró fotózáson mindenki jól érezze magát. Ne legyenek kényszeredett mosolyok. Ha a kismama fotózáson mindenki jól érezte magát, akkor utólag szívesen veszik a kezükbe a képeket, és jó érzéssel tölti el őket, hogy megörökítették ennek a csodás időszaknak egy szeletét. Mindig hálás vagyok, ha bizalmat kapok ehhez, és igyekszem a lehető legjobbat kihozni az együtt töltött időből.

Melinda már profi sminkkel jött, és hozott olyan ruhát is, ami nagyon jól illett a a fotókhoz, így most nem csak műtermi ruhás képeket mutatok. A rózsaszín sajátja volt, és ráadásul van olyan kép, amihez többféle szűrő is jól mutatott, ezért azokat is megmutatom. Meg azt is, amit Melinda írt nekem a kismama fotózás után, mert nagyon jó érzés ilyen visszajelzéseket kapni.

További fotókat a kismama fotózás galériában találsz

Hogyan készüljünk profi fotóshoz babaváró fotózásra?

1. Először is, válasszon egy megbízható, tapasztalt fotóst, aki sokat dolgozott már kismama fotózásokkal. Kérdezzen rá a referenciákra, és olvassa el az online véleményeket a fotósról.

2. A fotózás előtt beszéljen a fotóssal arról, hogy milyen stílusú képeket szeretne, és egyeztessen a helyszínnel.

3. Szerezzen be elegáns, kényelmes viseletet a kismamának, a Párjával törekedjenek a harmóniára.

4. Törekedjen a természetes megjelenésre, és hagyja, hogy a fotós vezesse a fotózást. Egy profi fotós tudni fogja, hogyan illeszkedjenek a különböző képek egymáshoz, és hogyan készítsenek kreatív kompozíciókat.

5. A fotózás közben megnézheti a fotókat, és fotózás után kiválaszthatja a legjobbakat.

Miért érdemes profi kismama fotóst választani babaváró fotózásra?

A profi fotós sok éves tapasztalattal rendelkezik a kismama fotózásban, így képes elérni a legjobb eredményeket. Profi fotósok többféle technikát és stílust is alkalmazhatnak, amelyek kiemelik a kismama egyedi szépségét és különlegességét. Ezenkívül a profi fotósok jól ismerik az arányokat, a fényeket, a színeket és a háttereket, amelyek sokat hozzátesznek a kismama fotózás eredményéhez. Végül, de nem utolsósorban, a profi fotósok biztosítják a kismama fotózásának felső szintű minőségét, és megfelelő időben készítik el a fényképeket.

Mikor ideális profi babaváró fotózásra menni?

A legjobb idő a fotózásra a terhesség 7-8. hónapjában van. Ez az időszak a legideálisabb, mert ekkor a méh még nem túl nagy, így a baba a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy a fotókon szép és kifejező legyen. Második lehetőségként,ha a mama szexibb fotókat szeretne, ahol még nem látványos a pocak mérete, akkor érdemes koraibb időpontot választani.

Többedik várandósságnál szintén érdemes az elsőhöz képest korábban fotózásra menni, mert mert ilyenkor már hamarabb lesz látványos méretű a kismama pocakja.

Miért érdemes a várandósságot profi kismama fotóssal megörökítettni?

A várandósság egy igen különleges időszak az életünkben, amit szeretnénk megörökíteni. A profi fotóssal készített fotók biztosíthatják azt, hogy a későbbiekben is vissza tudjuk idézni ezt a különleges pillanatot. Ezek a képek különösen fontosak lehetnek akkor, ha a baba már megszületett, mivel ezeken látható a család öröme és boldogsága a gyermeke születése előtt. A profi fotóssal készített képek segíthetnek előidézni a várandósság és a gyermekszületés minden szépségét.


A várandósság egy különleges időszak az életünkben, amit Párunkkal/Feleségünkkel és családunkkal együtt osztunk meg. Egy profi fotós segítségével lehetővé válik, hogy ezt az időszakot megörökítsük és megőrizzük mindnyájunk számára. A képek majd emlékeztetnek bennünket a várandósság 9 hónapjára, a szülők boldogságára, a család örömére és szeretetére. A fényképek emlékül maradnak az együtt töltött időről, és megmutatják az anya és a gyermek közti különleges köteléket. A várandósság profi fotóssal történő megörökítésével a szülők számára is egy egyedi, felejthetetlen pillanatot kaphatnak. Ezekről a fotókról bármikor visszaidézhetik ezt a csodás időszakot.

error: Védett tartalom !!