Kismama fotózás

 

 

A kismama fotózás a női lét egyik legszebb állapotának megörökítése…

Azért csak az egyik, mert talán még szebb, amikor már a karodban tarthatod, átölelheted, megpuszilhatod… vagy amikor már Ő is átölel és azt mondja: “Anya szeretlek”.  Ennél szebb és felülmúlhatatlanabb érzések nincsenek a földön. Egy nő ilyenkor teljesedik ki lelkileg, és ilyenkor sugárzik róla a boldogság. Ezért is érdemes megörökíteni ezt a csodálatos időszakot. Amilyen hosszúnak tűnik az elején úgy elröppen ez a pár hónap, és utólag már csak a kismama fotózás képei lesznek kézzel fogható emlékek….

Miért érdemes megörökítened a babavárás csodás időszakát?

Mert ilyenkor teljesedik ki egy nő. Édesanyává válik, és ez minden hölgyet gyönyörűvé tesz. Egy pici kis élet, aki annak ellenére, hogy soknak tűnik az a bizonyos kilenc hónap, mégis oly gyorsan elillan. És a képek fognak segíteni felidézni ezeket a csodás perceket, hónapokat. És ha majd nagyobb lesz és kérdezi Ő hogyan érkezett, megmutathatod Neki a képeket, hogy Anya hasában növekedett. A kicsik is nagy örömmel nézegetik a kismama fotókat.

Mikor érdemes jönnöd?

A várandósság 28-34 hete körül érdemes leginkább a kismama fotózás rá sort keríteni. Ekkor már látványosan gömbölyödik a pocak, de még nem kell aggódni a sürgető idő miatt. És amit még érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó hetekben már olyan méretű lehet a pocak, hogy nagyon leszűkíti a fotózási lehetőségeket, mert már kényelmetlen a póz vagy már nem előnyös.

Kivel jöhetsz a várandós fotózásra?

A kismama fotózás nem korlátozódik kizárólag a kismamára, hiszen az Édesapa is fontos része ennek a gyönyörű történetnek. Ha nem az első gyermeketek várjátok, akkor természetesen a testvér is szerepelhet a képen, sőt közös családi fotót is kérhetsz.

További információk: ITT

Mivel én is lehettem már olyan szerencsés, hogy átélhettem ezeket a csodás hónapokat, így abszolút empatikusan tudom megközelíteni a pózokat, fáradékonyságot bármit, ami ilyenkor felmerül. Mindent megteszek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyem a kismama fotózás t, hogy ne csak szép képeket, de szép emlékeket is kapj 😉 

Kismama fotózás árak és bejelentkezés

error: Védett tartalom !!