Fotózás ajándékutalvány

Még nincs meg a tökéletes ajándék? Ha igazán személyre szóló és nem sablonos ajándékot szeretnél ajándékozni, akkor az a (bármelyik fotózási csomagra kérhető) fotózás ajándékutalvány. Tematikához és az ajándékozott stílusához szabható. Bármilyen általad kért szöveggel. Maradandó élményt ajándékozol, hiszen az élmény és a fotó örök emlék lesz.

Kizárólag magánszemélyeket tudok kiszolgálni 2022.09.01-től.

Az ajándékutalvány rendelés menete:

Kérlek a lap alján található űrlapon jelentkezz be.

Válaszd ki, hogy milyen fotózásra adnád.

Írd le, hogy milyen stílusú/színvilágú utalványt szeretnél.

Címet azért kell kérnem, mert az átutalási számlát arra a névre és címre kell kiállítanom.

Írd meg az utalványra pontosan milyen szöveget kérsz. Ez általam csak másolva lesz, így kérlek úgy fogalmazd meg, ahogy szeretnéd, hogy az ajándékozott megkapja.

Ha megérkeztek az adatok, akkor kérlek utald el a kinézett fotózási csomag árát, az emailben kapott díjbekérő alapján.

Ha az összeg beérkezett elkészítem Neked a mintát, és ha még szeretnél, kérhetsz módosítást.

Az utalvány átadása után az ajándékozott vegye fel velem a kapcsolatot az időpont egyeztetésére, minimum 1hónappal a tervezett fotózás előtt, így tudom biztosítani Számára a megfelelő időpontot.

A karácsonykor kiadott utalványok felhasználhatósági ideje: január és július közötti fél év. Szolgáltatási terület: Budapest

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, de átruházható a felhasználási időn belül.


Az utalvány kiemelt időszakban (október 1. – december 31.) között nem felhasználható!


Fotózás ajándékutalvány ára

2024. március 1-től

MINTÁK:

Fotózásokról leírást ITT találsz

  Kérlek jelöld be, hogy melyik típusú fotózást szeretnéd (*)

  KismamaBaba/családiPortréKeresztelő

  Melyik fotózási csomagot szeretnéd?

  StúdiósSzabadtéri

  Hol találtál rám?

  GoogleFacebookInstagramAjánlás

  Miért jó ajándékba fotózást kapni? A fotózás egy olyan ajándék, ami örökké tart. Az általa felidézett emlékek és élmények sokáig megmaradnak, és sok szép pillanatot tud megörökíteni. A fotózás egy személyes ajándék is, hiszen megmutatja, hogy mennyire fontos a másik számára, és mennyire szívesen részt vesz az életükben. Emellett, a fotózás sokféle módon megmutathatja az érzelmeket és a történeteket, amiket az ember életében él át. Az ajándékozó akaratát és szeretetét is megmutatja, amikor nem sablonos, hanem egyedi ajándékot ad ajándékba.

  Miért érdemes profi fotóshoz fotózásra menni?

  Professzionális fotósok olyan képeket készíthetnek, amelyek sokkal többet nyújtanak, mint a mobiltelefonokkal készített fotók. A profi fotósok képességei és ismeretei lehetővé teszik a jobb minőségű képek előállítását, amelyek magasabb szinten komponálhatók és színezhetők.

  A profi fotósok ismerik a különböző világítások és kompozíciók használatát, hogy a legjobbat hozzák ki a képből. A legtöbb profi fotós eszközei, mint a távkioldók, különféle objektívek és hátterek segítségével sokkal jobb minőségű képeket biztosítanak, mint amit egy amatőr vagy egy mobiltelefon képes előállítani. A profi fotósok tapasztalatai és jártassága lehetővé teszi az egyedi képek előállítását.

  Fotózásra jogosító ajándékutalvány használata növekszik az elmúlt években, mivel ezek egy kiváló módja a barátok és szeretteik meglepésének. Az utalványok sokféle formában készülhetnek, így egy fotózási ajándékutalvány is elérhető.

  Ezek az utalványok fotográfusok által készített fotózási szolgáltatásokra szólnak, amelyeket ajándékozott használhat. Ezek az ajándékutalványok lehetnek előre fizetett összegek, amiket a fotográfus az előre megállapított szolgáltatásokért fog felhasználni. Az ajándékozott felhasználhatja ezeket az utalványokat különböző fotózási szolgáltatásokra, beleértve a kismama, családi, baba, szülinapi és bármilyen más stílusú fotózási szolgáltatásokra is.

  Az anyaság egy életre szóló élmény. Örökítsd meg a várandósság különleges pillanatait és a babára várakozást egyedülálló és szívszorító fotókon keresztül. Minden fotó arról szól, hogy a gesztusok, pillantások és mosolyok, érzések örökre megmaradjanak.

  A fotózás egy páratlan idő, amikor kizárólag az apa, az anya és a baba létezik, minden más szinte eltűnik. Ne hagyd ki a kismama fotózásokat, a pillanatok megőrzésének élményét, amely egy évtizedekig eltartó felejthetetlen és emlékezetes élményt ad az ajándékozottnak és a családjának.


  A családi fotózások egy csodálatos módja annak, hogy megörökítsük a családunkat. A fotók segítenek megőrizni az emlékeket, és egyfajta szimbólummá teszik a családi életközösséget és az életünk örömeit. A családi fotózások nagy lehetőséget adnak arra is, hogy sokkal közelebb kerüljünk egymáshoz. A fotók közös pillanatokat és élményeket tárolnak, amelyeket azután megoszthatunk az emberekkel. A családtagok összekapcsolódhatnak, és közelebb kerülhetnek egymáshoz, miközben megőrzik és megosztják a legkedvesebb pillanataikat. Gyerekekkel családi fotózásra menni tehát nagyszerű módja annak, hogy megőrizzük a családi pillanatokat, és közelebb kerüljünk egymáshoz.

  fotozas-ajandekutalvany

  Az ajándékozottak fotóit Facebook oldalamon is meg tudod nézni

  error: Védett tartalom !!