Ági kismama fotózás


Művészi kismama fotózás Ágival

Kismama fotózás az én “szerelem témám” Már nagyon sokszor leírtam és el is mondtam, de most is megteszem, mert nagyon hálás vagyok, hogy olyan munkám van, amilyen. Rengeteg emberrel találkozhatok minden egyes alkalommal és azt csinálhatom, amit szeretek. Külön öröm mikor kismamákat fotózhatok, hiszen egy olyan időszakot tudunk megörökíteni, mely minden nő számára fontos és örömmel teli. Mindig izgalommal teli, ha egy újabb kismamával dolgozhatok (olyannal, akikkel korábban még nem találkoztunk), hiszen némiképp meg kell ismerjük egymást ahhoz, hogy mindenki számára olyan fotók készüljenek, melyre később is szívesen gondol vissza. Szerencsére eddig mindig sikerült elég hamar egymásra hangolódni minden kismamával, családtaggal és kisbabával is.

Mint ahogy sok más kismama, Ági is azért keresett meg, hogy a várandósság „már szemmel látható” szépségeit, a baba várás pillanatainak egy részét megőrizhesse emlékül. Ágival nagyon jó hangulatban telt a kismama fotózás, hiszen az egyik kedvenc stílusomat, művészi kismama fotókat szeretett volna. Az összes többi fotózást is nagyon szeretem, de mégis a művészi az, ami a legközelebb áll hozzám. Ezeket a hangulatú kismama fotózásokat különösen kedvelem és Ágiban partnerre találtam. Előkerültek azok a kellékek, amik az ilyen jellegű képekhez szükségesek. Csipkék, tüllök, kicsit sejtelmes ruhadarabok, melyek elengedhetetlenek az ilyenféle fotók elkészítéséhez. Játszottunk a fényekkel, beállításokkal és azt hiszem Ági számára is igazán „szeretemfotók” készültek. De Ágitól is ezt a visszajelzést kaptam.

Ágival nagyon jó hangulatban telt a kismama fotózás. Közben sokat beszélgettünk, nevettünk. Az ilyen kismama fotózások alkalmával mindig „szárnyakat kapok”. 🙂 Ilyenkor el tudom engedni magam és az agyam más fordulatra kapcsol. Voltak olyan képek, amiket Ági az oldalamon nézett ki és kis változtatásokkal azokat is megvalósítottuk. Sokat ötleteltünk együtt és megpróbáltuk minél több beállítást megvalósítani. A kiválasztott fény beállítások kiemelték Ági szépségét. Gyönyörű hosszú haján megcsillant a fény, mely olyan volt mintha csak a naplementében feküdne. Többféle színváltozatot készítettem Photoshoppal, de azokat próbáltam az oldalamon összegyűjteni, melyek mindkettőnknek a leginkább tetszettek. Köszönöm az együttműködést és a közös munkát Áginak és remélem a jövőben még lesz alkalmunk találkozni újdonsült anyukaként. J

kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás

Ha szeretnél még több fotót megnézni kattint ide: KISMAMA FOTÓZÁS