Nikiék kreatív fotózás


Kreatív fotózás Niki & Joki

A fotózás előzményei:)

Nikiékkel régóta ismerjük egymást, ugyanis Niki is kolléga. Tavaly volt az esküvőjük, aminek a fotózására engem szerettek volna felkérni, de mivel kapacitás hiányában évek óta nem vállalok esküvőket, így az Övéket sem tudtam. Egész pontosan a gyerekek születése óta annyit éjszakázom a picik miatt, hogy munka miatt már képtelen vagyok. Upsz, kicsi kitérő volt a lényegről, bocsi 🙂 Szóval tavaly lefotózta más fotós az esküvőjüket. Niki azokat a képeket is nagyon szereti, de szerette volna, ha az én stílusomban is meg vannak örökítve. Ezért hosszas egyeztetés után kitűztük a plusz fotózás napot 🙂

A fotózás

Sokat gondolkoztunk a helyszíneken, szóba jött a Városliget, Halászbástya, Kopaszi gát és a Várkert Bazár. Végül emellett döntöttünk. De úgy, hogy azt terveztük, hogy elkészítjük itt a képeket, aztán átmegyünk a Halászbástyára is. A kék órában már ott szerettük volna az utolsó fotókat elkészíteni. Ami nem jött össze ugyanis addig szerveztük az időpontot, hogy csak ott döbbentünk rá, hogy Borfesztivál van, így már nem lett volna idő a kék órára átjutni a Halászbástyához. De végül a Várkert Bazárban készült képeket is nagyon szeretjük, itt is nagyon látványos volt. 

Érdekes dolog, amikor szakmabelit kell fotózni, valahogy mindenki sokkal jobban izgul. Fotósként nehéz kamera előtt állni és az Őt fotózó fotós viszont nem csak saját magánnak akar maximálisan megfelelni. Ráadásul ott döbbentünk rá, hogy mennyire más stílusban fotózunk, bizonyos technikai kérdésekben mennyire eltérő véleményen vagyunk. Így aztán megpróbáltuk összeötvözni a kettőnk stílusát, elképzeléseit, amiből olyan végeredmény született, amit mindketten nagyon szeretünk. Kaptam olyan véleményt, hogy ennyire szép esküvői képeket még sosem látott :). Megfordult a fejemben, hogy talán kár volt abbahagyni, de aztán hazaértem a gyerekeimhez, egyikőjük már aludt, elköszönni sem tudtunk, így aztán a kis szuszogása meggyőzött, hogy jól döntöttem. Szóval esküvőket továbbra sem vállalok, ez egy különleges esemény volt számomra és a képek is, ezért is szeretném megosztani Veletek.