Brigi&István kismama fotózás kispapával

Kismama fotózás kispapával Brigiékkel

Brigit a saját esküvőm előtt ismertem meg. Ő lett a kozmetikusom, Ő szépített meg a nagy napomra. Sokat beszélgettünk, nagyon megkedveltem. És most nagy örömömre én is részt vehetek az Ő nagy boldogságában. Csak egy picike szeletke az Ő boldogságában amit megörökítettünk egy kismama fotózás kispapával keretein belül.

Általában a férfiak nem igazán kedvelik a fotózást, nem tudom miért, de nagy mumus náluk. Aztán van aki beadja a derekát, és szíve hölgyéért eljön a fotózásra, és a kérdésemre, hogy körülbelül mennyi közös kép készüljön azt a választ kapom, hogy csak pár képen szeretnék rajta lenni. Igyekszem ilyenkor mindenki kívánságát figyelembe venni, de a pár képhez is ami a retusáltak közé kerül, kicsit többet kell a valóságban kattintanom. Végül aztán mindig azt mondják, hogy nem is volt olyan rossz, mint amire számítottak :) Sőt jól érezték Magukat.

Szerencsére István „könnyebb” eset volt, Ő ahhoz a táborhoz tartozott, aki a fele-fele arányra szavaz. Ilyenkor persze a kiegészítők és a hozott ruhák is alakítják az arányokat, de általában ilyenkor már elég sok közös kép tud készülni. Végül Brigiék is nagyobb arányban választottak retusra közös képekből, így én is így választottam azokból amiket meg szeretnék mutatni Nektek.

Brigivel nagyon „könnyű dolgom volt” fotósként, mert volt a kismamafotózás előtt fodrásznál, sminkesnél, és többféle ruhával, kiegészítővel készült. Így a kismamafotózás elején csak összepárosítottuk az én kellékeimmel, ruháimmal az Ő stílusa szerint, és már kezdhettük is a fotózást. Brigi nagyon csinos kismama igazán minden jól áll Neki.

Brigi és István köszönöm szépen a bizalmatokat, örülök,hogy a boldogságotoknak egy picit részese lehettem!

kismamafotozas 2506 kismamafotozas 2505kismamafotozas 2507 kismamafotozas 2508 kismamafotozas 2509 kismamafotozas 2510 kismamafotozas 2511 kismamafotozas 2512 kismamafotozas 2513

 

error: Védett tartalom !!