Kismamafotózás Brigiékkel


 

Az első kismamafotózás …avagy újraindult az élet végre a karantén után. 🙂

A várandósságának megörökítését májusra terveztük Brigiékkel, amit egy ideig úgy tűnt, meghiúsít a koronavírus. Elég sok kismamafotózás lett volna áprilisra, volt amit előre tudtunk szervezni, volt amelyiknél reménykedtünk, hogy még bele fog férni a kismama idejébe, vagy toljuk májusra. Így a május már esélyes volt, de teljesen bizonytalan. Végül elkezdték a feloldásokat, és én elkezdtem agyalni, hogy annak aki a kellékek vagy egyéb okokból a stúdióba szeretne jönni, hogy tudnám biztosítani a teljes fertőtlenítést. Az eddig is alap volt, hogy a fotózások előtt fertőtlenítettem, takarítottam, de most kellett megoldást találnom arra, hogy fotózás közben a levegő is fertőtlenítve legyen. Végül rátaláltam a tökéletes szerkentyűre, és amikor megérkezett házhoz, akkor ki mertem küldeni az emaileket,hogy már tudnak hozzám jönni. 

A fotózásról

Így alakult, hogy végül Brigiékkel indítottuk újra a fotózásokat, már teljes biztonságban. Ráadásul szerencsénk volt, mert az eredetileg tervezett időpontban sor tudtunk keríteni rá. Egész érdekes volt ennyi kihagyás után újrakezdeni, de már annyira jólesett. Kimozdulni, más emberekkel találkozni. Félre ne értsetek, nagyon szeretem a családom, de azért kert nélkül, négy fal közé zárva, nem volt mindig flow pillanat 🙂 Néha az is öröm volt, ha én mehettem a heti egy bevásárlásra 😀 Szóval nagyon jó élmény volt újra a stúdióban lenni, és újra más emberekkel is beszélgetni, és ehhez Brigiék nagyon jó társaság voltak.

A hangulat szuper volt, mindig nagyon örülök, ha egy nyitott, beszélgetős, vidám párral “dolgozhatok” együtt. Nálam ugye a dolgozás elég relatív, mert a fotózás nekem egyben a hobbim is. Így szerencsére én ezt nem munkaként élem meg. Na, elkanyarodtam 🙂 Szóval rengeteget nevettünk, ez mindannyiunknak segít,hogy sokkal több érzelem legyen a fotókon. Brigi pedig annyira összhangban volt az általa választott kellékekkel, van benne egy elegáns, nőies báj, hercegnős a bőre, haja, igazán különleges.

A csodás sminkjét pedig Orsi készítette: Tomcsik Orsolya Makeup Artist

Köszönöm 🙂

Kedves Brigi és Imi! Örülök,hogy megismerhettelek Titeket, és rám bíztátok ezeknek a szép pillanatoknak a megörökítését!

 

További kismama fotók: Kismama fotózás galéria

Vagy a Facebook oldalamon, ahol véleményeket is olvashatsz a munkáimról: https://www.facebook.com/fotosgrafikus/