Ikreknél kismama fotózás mikor a legideálisabb?


Ikrekkel a pocakban kismama fotózás mikor?

Erhard karácsony előtt keresett meg, hogy szeretné meglepni várandós Feleségét egy kismama fotózással. Majd előzetes egyeztetés után készítettem egy személyre szóló ajándékutalványt, amit karácsonykor átadott Párjának Móninak. Ekkor még csak nagyjából beszéltük meg, hogy a kismama fotózás mikor legyen.

Előkészület

Idén vettük fel újra a kapcsolatot, ugyanis Náluk nem egy, hanem két pocaklakó cseperedik, és emiatt felmerült a kérdés, hogy a megszokott 28-32 héthez képest a kismama fotózás mikor a legideálisabb. Ikreknél magától értetődően sokkal gyorsabban növekszik a pocak, így emiatt sem “kell” úgymond várni. A kismamának is komfortosabb, amíg még kényelmesen tud mozogni. Valamint sajnos ikreknél azt is mindig bele kell kalkulálni, hogy picit korábban is érkezhetnek. Így aztán az ikres várandósságnál mi 25hétre terveztük be a kismama fotózást.

Kismama fotózás

Mónival nagyon könnyű dolgom volt. Nagyon csinos, kecses, minden jól állt Neki. Ráadásul nyitottak is voltak az ötleteimre. Erhard szerencsére azok közé az Apukák közé tartozik,akik szerint fontos ennek az időszaknak a megörökítése, így sok közös képet is tudtunk készíteni. A hangulat is szuper volt, szinte végig beszélgettünk, ezúton is köszönöm Nektek az élményt!

Mióta megvan az egyik új fényformálóm, azóta nagyon szívesen használom az erre nyitottak kismamáknál, kispapáknál. Számomra igazán különleges hatást nyújt, az a tipikus más,mint a többi. És a mai világban, ahol naponta akár több száz képet is látunk az internet és a közösségi média által, így még nehezebb olyat alkotni, aminél picit megáll az új a görgetésben 🙂 Én úgy érzem, hogy ez egy ilyen sorozat lett, és remélem ezt Móniék is így fogják érezni. Mert amúgy először át szoktam adni, és utána írom a blogbejegyzést. De nekem sokszor nehéz megállni, és belemerülni az írásba, ezért vagyok sokszor elmaradva. De ma elkészítettem a képeket és jött az ihlet, és jöttek hozzá a gondolatok is, így most egyszerre fogom küldeni,és ezt a bejegyzést megosztani 🙂

A képekből igyekeztem Móni nőiességére koncentrálni, kiemelni a kismama fotókon, bár,mint írtam nem volt nehéz dolgom.  Ráadásul Móni fodrász, így tökéletes hajjal érkezett, és Tomcsik Orsi sminkelte, akinek a munkáit nagyon szeretem, mindig öröm az Ő munkája után dolgozni a képekkel. 

A konklúzió:

Hogy Ikreknél a kismama fotózás mikor a legideálisabb? Itt sincs szabott idő, hiszen minden kismama és baba más, de 25-28 hét között általában az ideális.