Az igazán különleges kismama fotó összetevői


Móniék kismama fotói

Mitől lesz igazán egyedi egy kismama fotó sorozat? 

Kell hozzá pár igazán fontos dolog:

  • vagányság a pár részéről
  • egyedi fények
  • és nem mindennapi ruhák
  • és sok-sok ötlet

Mindig elmondom, de hát mindig így érzem :), hogy ez az én kedvenc stílusom. Igazán páratlan képeket készíteni, az nyújtja az alkotás örömét. Ilyenkor egy fotós kiteljesedik, és ebben éli ki magát igazán. A modell pedig olyan egyedi képeket kap, amit méltán mutogat büszkén később a gyermekének, majd az unokájának. 

Egy jó fotó önbizalom löketet ad, megmutatja,hogy mennyire különlegesek is tudunk lenni. Otthon sosem tudunk ilyen hangulatot teremteni, ehhez profi környezet kell. Smink, haj, fények, stb.

Persze ehhez az is kell, hogy közel álljon Hozzád ez a megjelenés. Sokan jönnek úgy, hogy ne legyen csipke, ne látszódjon igazán semmijük, és Ők a hétköznapibb ruhákban érzik jól magukat. Ez természetes, hiszen ahány ember, annyiféle külcsín, elképzelés, gondolat. Nekünk fotósoknak meg kell találni azt, amiben igazán jól érzi magát a kismama. Sok Apuka nem kedveli a fotózást, Náluk nem használunk extra dolgokat, mert nem húzogatjuk az oroszlán bajszát 🙂  Én például még azt is szoktam kérni, hogy olyan ruhát válasszon, amit a hétköznapokon szívesebben hord. Vannak “inges” férfiak, Ők pólóban feszengenének, és ugyanez fordítva is igaz. Bár tudom, hogy sok nőnek tetszik a párja ingben, ezért megpróbálja rábeszélni egy fotózás erejéig, de ezzel azért óvatosan, mert viszályára is elsülhet.

Móniéknál ilyen szempontok alapján nagyon egyszerű dolgom volt, Ők tudták, hogy mit szeretnének, én meg biztosítottam hozzá a feltételeket. Nagyon élveztem ezt a fotózást, és nagyon örülök, hogy Móniék kismama fotó it én készíthettem el, igazán páratlan élmény volt.

Általában amikor kiválasztom a képeket, hogy miket töltsek fel ide sok szempontot figyelembe veszek. Például igyekszem nem ismételni a beállításokat, hogy látszódjon mennyi variáció lehetséges. Ruhákból is olyat választok, ami műtermi kellék, hiszen figyelembe kell vennem, hogy aki később az oldalamat megnézi, és megálmodik az alapján egy kismama fotó t, akkor ne törjem le a lelkesedését, hogy azt az elképzelést nem tudom megvalósítani. Ebből a sorozatból ezen szempontok alapján sok képet tudtam választani, mindegyik külön-külön is nagy kedvenc lett.

 

A kismama fotó galériát ide kattintva tudod megnézni