Karácsonyi fotózás 2021


Karácsonyi családi fotózás Budapest

Ismét eltelt 1 év, és újra elkezdtek érkezni a kérdések a karácsonyi fotózásokról. Így bár még korainak tűnhet, de valójában nagyon időszerű, hogy kiírjam az idei tematikus fotózás részleteit.

Tanulva az elmúlt évek tapasztalataiból, idén decemberben már nem lesz karácsonyi fotózás. Valamint csak heti 3 napon lesznek fotózások, hogy legyen időm retusálni.

A kellékek, háááát az úgy volt ….:) Szóval már nyáron felkészültem, és időben meg is rendeltem a hátteret, mert igyekszem évről évre változatos lenni, de a háttér sajnos nem a rendelt méretben érkezett. Emiatt jelenleg újratervezés van. Már elkezdtem a stúdiót átalakítani, idén is lesz épített stúdió, ezt tavaly is nagyon szerettétek, de természetesen új megoldásokkal, hogy sok visszajáró Vendégemnek nyújthassak újdonságot.

A mintaképen a kicsi háttér van, ez csak “mellékvágány” lesz, az épített stúdióról jelenleg még nincs fotóm, de a Facebook oldalamon mindenképp közzéteszem, amint indulnak a fotózások.

A karácsonyi tematikus fotózás más témájú fotózás(pl. szülinap) összevonásával sajnos nem megoldható. Köszönöm szépen megértésed!


FONTOS!:

A covid sajnos továbbra is velünk maradt, így kérlek idén is fokozottan vigyázzunk egymásra. Bármilyen tünet esetén kérlek egyeztessünk új időpontot!

Az időtartama:

Október 29. – November 28. között lesz.

Foglalható napok:

Péntek: 10:00

Szombat: 10:00, 12:00

Vasárnap 10:00, 12:00

A fotózás:

(a basic csomag tartalmai szerint)

1 órás rendelkezésre állás

10 retusált kép

50-60 nyers kép, nyers képek felirattal átadva!

Ára: 29.900

+ képek kérhetőek utólag, minimum 5db 1500Ft/db

Az árak a szűk családra vonatkoznak, anya-apa-gyermek/ek. Plusz fő +3000Ft/fő. De MAXIMUM 5 főig!


A fotózásról minden INFORMÁCIÓ-t ide kattintva találsz


A lefoglalt időpontok a visszaigazolás után tekinthetőek fixáltnak. Igyekszem mindenkinek 24 órán belül válaszolni.