Szandiék kreatív páros kismama fotózás

Kreatív páros kismama fotózás Szandi&Robi

Szandi és Robi ketten jöttek el hozzám, hogy megörökítsem az egyik legszebb időszakot az életükben, a babavárás örömeit. Ők sem szerették volna, ha ezek az pillanatok nyom nélkül múlnának el.

Egy nagyon aranyos párról van szó, akik első gyermeküket várják és szerették volna, ha egy kreatív páros kismama fotózás keretein belül emlékeket gyűjthetnek arra az időre, amikor már kisbabájuk idekint lesz. Mint a legtöbb esetben, most is nagyon jó hangulatban telt a kreatív páros kismama fotózás és Szandiékkal hamar összehangolódtunk. Ilyenkor mindig szárnyra kap a kreativitásom :) és rengeteg ötletem támad, melyeket meg szeretnék valósítani. Plusz Szandi is hozott a stílusuknak elképzelt ötleteket, így az én és az Ő elképzeléseit összeadva, nagyon szeretem képek születtek.

Általában az apuka nem nagyon szeret szerepelni, de Robi nagyon együttműködő volt és minden általunk kitalált dologban benne volt. Annyira aranyosak voltak Szandival együtt. Látszott rajtuk, hogy már nagyon várják, hogy gyermekük velük lehessen. Szandi egy kisfiút hord a szíve alatt, melyet igyekeztünk a kellékekkel is megmutatni, mint például a hasára tett kisautó. Ilyen képet alapból is szoktam készíteni, de most az Ő külön kérésük is ez volt többek között.

Egyszerű, visszafogott smink került az arcára, mely kiemelte természetes szépségét, gyönyörű szemeit, így azt hiszem az Ő esetében is nagyon jó választás volt. Orsi készítette a sminkjét a műteremben fotózás előtt, ami mindig nagyon jól kiemeli a kismamák szépségét.

Fekete-fehér fotók is készültek, melyből egyet itt is megmutatok. A Robi farzsebében található ultrahang felvételt emeltük ki ezen a képen, de az is látszik, hogy Szandiék között teljes az összhang. Persze a páros fotókon kívül művészibbeket is csináltunk, melyeken már a kismama került a középpontba pocaklakójával. A klasszikus fehér hátteret választottuk és törekedtünk arra, hogy minél jobban a lényegre koncentráljunk. Azt hiszem sikerült, mert Szandi gyönyörűen festett minden egyes fotón.

Sok kismamafotózást csináltam már, de minden alkalommal ismét rájövök, mennyire szeretem a munkámat. Csodálatos emberekkel találkozhatok és részese lehetek életük egyik legszebb életszakaszának.

Köszönöm Szandi és Robi, hogy engem választottatok és remélem akkor is találkozunk majd, amikor a kis albérlő már kilakoltatásra került. :)

További kismama fotók: KISMAMA FOTÓZÁS

kreatív páros kismama fotózás kreatív páros kismama fotózás kreatív páros kismama fotózás kismama fotózás kreatív kismama fotózás

 

error: Védett tartalom !!