Kismamafotózás Éva

Kismamafotózás Évával

Mindig, mindenhol írom, hogy a kedvenceim közé tartozik a művészibb beállításokkal készülő kismamafotózás, melyet ez alkalommal is volt szerencsém megvalósítani. Éva nagyon jó partnerem volt ebben és sikerült több olyan kismamafotót is készíteni, amely nagy kedvencem lett.  Ezért sem tudtam választani az elkészült képek közül és szinte az egész retusált kismamafotózás sorozatot feltöltöm ide, hogy megmutathassam.

Éva egy nagyon dekoratív kismama, aki szerette volna a várandósságát művészibb képeken megörökíteni. Pocakjában egy kisfiú várja, hogy világra jöhessen, melyre már nem kell sokat várni a szülőknek. Egyszerű, letisztult háttereket alkalmaztunk, mely az ilyen jellegű képekhez nagyon jól illik, így is kiemelve a várandósságot és a kismamát magát. Annyira jól egymásra találtunk Évával, hogy a fotózás nagyon jó hangulatban telt, és nagyon szerettem a képeket, amik ebből a kismamafotózásból születtek. Éva nagyon nyitott és együttműködő volt az egész kismamafotózás alatt. Ezért is lehetséges, hogy a képek javát megmutatom, hisz annyira nehéz volt választani közülük.

Az új kellékeimből is sokat felhasználtunk ezen a hangulatos kismamafotózáson, így ez még inkább örömmel töltött el engem is. Éva természetes szépsége, magával ragadó tekintete, gyönyörű pocakja ezekben a beállításokban azt hiszem még inkább kifejezőbbek. A csipke ruha akár fehér, akár fekete színben nagyon jól áll neki, de az egyszerű fekete vagy pöttyös ruha is megmutatja szépséges alakját. Az utóbbi ruhában elegáns, mégis gyönyörű kismamát láthatunk, akinek arcán nem látszik más csak a boldogság és a születendő gyermeke iránti szeretet.

Egyszerű, visszafogott smink került a kismamánk arcára, mely még természetesebbé varázsolta őt. Csak az enyhén piros rúzs, mely feltűnőbbé teszi, de ezzel azt hiszem nem lőttünk mellé, hiszen nagyon jól mutat a képeken. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy kiemelhessük a lényeget, a pocaklakót. Amit később Évi sajnált, hogy nem Ibolyát választotta fodrászául, mert kicsit elégedetlen volt a hajával,és meséltem Neki,hogy Ibolya milyen szuper hajakat készít.

Az elkészült képek azt hiszem megismételhetetlen pillanatokat örökítettek meg, olyan stílusban, mely számomra is nagy kedvenc. Ezek azok, melyek felejthetetlenek és pár év elteltével, ha visszanézzük az elkészült fotókat boldogság önti el a lelkünket.

Évi ezt írta a képek átadása után: „Nagyon szépen köszönöm!!!  Szépek lettek, nagyon elégedett vagyok a munkáddal! :) ”

További kismamafotók: KISMAMAFOTÓZÁS

 

kismamafotozas 5492 kismamafotozas 5482 kismamafotozas 5487 kismamafotozas 5484 kismamafotozas 5486 kismamafotozas 5485 kismamafotozas 5481 kismamafotozas 5491 kismamafotozas 5489 kismamafotozas 5488

 

error: Védett tartalom !!