Lifestyle családi fotós

Lifestyle családi fotós Evelinékkel

Evelint már fotózhattam kismamaként, és most megörökíthettem tündéri kisfiával Olivérrel. Olivér igazi huncut, és nagyon kedves kisfiú, igazán jó móka volt a közös fotózás.

lifestyle családi fotós

A lifestyle családi fotózás egy olyan stílus, amelyben a fotók nemcsak arról szólnak, hogy mindenki azonosan nézzen a kamerába és mosolyogjon, hanem arról is, hogy természetes és spontán pillanatokat örökítsenek meg. A lifestyle családi fotós nem állít be mereven a fotózáshoz. A hétköznapi élet valóságos pillanatait örökíti meg, anélkül hogy a képek túlzottan komponáltak vagy rendezettek lennének. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy a fotók tükrözzék a család valódi személyiségét, kapcsolatait és életmódját. Íme néhány előnye ennek a megközelítésnek:

lifestyle családi fotós
  1. Természetesség és autenticitás: A lifestyle fotózás fő előnye, hogy természetes és autentikus pillanatokat örökít meg. A családtagok nem kell, hogy különösen felöltözzenek vagy pozíciókat vegyenek fel a képek kedvéért, hanem egyszerűen élhetik mindennapi életüket. Ezáltal a képek valóban tükrözik a család valóságos dinamikáját és hangulatát.
  2. Kényelem és felszabadultság: A lifestyle családi fotós inkább csak jelen van, és megpróbálja rögzíteni a család természetes tevékenységeit és interakcióit. Ennek eredményeként a családtagok sokkal kényelmesebben érzik magukat a jelenlétükben, és nem kell erőltetniük magukat a képek kedvéért.
  3. Egyediség és személyre szabottság: A lifestyle fotózás lehetőséget ad arra, hogy a család saját otthonában vagy egy kedvelt helyszínen készüljenek a képek. Ezáltal a fotók egyediek lesznek, és tükrözik a család életstílusát és személyiségét. Az otthonos környezetben a családtagok természetesen viselkedhetnek, ami még inkább hozzájárul az egyediséghez.
  4. Kreativitás és játékosság: A lifestyle fotózás során a fotós kreatív módon közelíthet a képek készítéséhez. Olyan tevékenységeket és játékokat is beépíthet a fotózásba, amelyek segítenek feloldani a feszültséget, és természetes mosolyt csalnak az arcokra. Ezáltal a képek élettel teliek és szórakoztatóak lesznek.
  5. Emelkedő emlékek: A lifestyle fotók nemcsak arról szólnak, hogy hogyan néztek ki az emberek egy adott pillanatban, hanem arról is, hogy milyen érzések és hangulatok kísérték az adott eseményt. Ezek az érzések és emlékek sokkal értékesebbek lehetnek később, amikor visszanézzük a képeket, mint pusztán a külső megjelenés.
  6. Történetmesélés: A lifestyle fotózás lehetőséget ad arra, hogy egy egész történetet meséljen el egyetlen képsorozat. A fotós rögzítheti az egyes pillanatokat, amelyek együtt alkotják az adott esemény vagy időszak történetét. Így a képek nemcsak emlékeztetők egy adott pillanatról, hanem egy teljes történet részei is.
  7. Gyerekek igénye: A gyerekek nem szeretik a kötöttségeket, ha valamit meg „kell” tenniük. Nem szeretik a kötelező kamerába mosolygást, és ez látszik is a kierőltetett mosolyokon. Nem is tudják úgy önmagukat adni. A családjával közös játékban viszont annál inkább, olyankor fülig ér a szájuk, és árad belőlük az öröm és a szeretet.

Ezek az előnyök együttesen teszik a lifestyle családi fotózást vonzóvá, különösen akkor, ha az ember valódi és tartós emlékeket szeretne megőrizni a család életének fontos pillanatairól.

IMG 3956b
lifestyle családi fotózás
lifestyle családi fotózás
IMG 3755b
IMG 3961b

Készítettünk közös képeket a Nagyival is:

fotózás a nagyival

További fotók a családi fotózás galériában

@fotosgrafikus

Lifestyle stílusú családi fotózás az igazán meghitt képekért. #családifotózás #lifestylefotózás

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

Facebook-on is megtalálsz

error: Védett tartalom !!