Babafotózás, családi, szülinapi fotózás

 

 

Miért fontos a totyogóknál a babafotózás?

…mert minden Édesanya tudja, hogy egy szempillantás alatt elrepül a baba és kisgyermekkor. Mert az újszülöttek napról-napra változnak, a totyogók, gyermekek szinte mindennap tanulnak valami újat, hogy újra és újra ámulatba eshess milyen nagy kislány/kisfiú már….

Érdemes megörökíteni ezt a csodálatos időszakot, mert utólag már az emlékek összemosódnak, de ha van miről felidézni csodás érzés lesz újra és újra nosztalgiázni. Már az újszülött korból átlépve a totyogó korba is csak ámulsz, hogy mi mindent tud már a kis emberpalántácska, pár hónap leforgása alatt milyen óriási változásokon ment keresztül….

A babák már egész picikén kész egyéniségek. Igyekszem ezt a babafotózás-on is tükrözni. Éppen ezért nem szoktam erőltetni és nem is szeretem Róluk a kínosan beállított fotókat.  A játékba belefeledkezve tudnak igazán önmaguk lenni. Természetesen így is megoldható, hogy a kamerába nézzenek, csak nem lesz az a természetellenes arc Rajtuk, mint amikor Rájuk szólunk, hogy itt repül a kismadár, mosolyogj. Főleg gyermekkorban már nagyon oda kell figyelni erre, mert akkor nem a valódi énjük/arcuk marad meg emlékül. Remek kis trükkök vannak annak kivitelezésére, hogy természetesnek, mégis boldognak örökíthessük meg Őket. Amihez természetesen a szülők segítségét is szoktam kérni, hiszen kire mosolyogna szebben a baba, mint a szüleire.

Sokszor felmerül a kérdés ha babafotózásra jöttök, akkor „beleférne-e” a családról is közös képeket készíteni, természetesen igen. Viszont a stúdió méreteiből adódóan maximum 5 ember fér el kényelmesen, ezt kérlek vegyétek figyelembe.

 

A babákat 3 HÓNAPOS kortól várom szeretettel.

 

Mikor érdemes babafotózásra menni?

Az első évben rengeteget változnak, apró kis tehetetlen babából önálló lépésekre képes emberpalánta cseperedik. Rengeteget változnak, így a nagy mozgások időszakában igazán látványos változásokat lehet megörökíteni. Amikor már tudja hason tartani magát, amikor felül, kúszik-mászik, feláll, és a várva várt első lépések ezek mind tökéletes fotótémák.

 

Mikor nem érdemes műterembe vinni a picurt?

Vannak nagyon visszahúzódó kicsik, akiknek minden idegen hely/személy trauma, Őket inkább az otthonukban érdemes fotózni, hiszen ott sokkal biztonságosabban érzik magukat.

Azok a családok ahol a szülők a szabadelvű nevelésben hisznek, ott a gyermektől nem elvárható, hogy kooperáljon a fotóssal. Nekik a szabadtér lesz a legmegfelelőbb, ott tudják megkapni a megszokott szabadságot.

Érdemes figyelembe venni a gyermekünk személyiségét, mert csak úgy tudnak a várt képek megszületni.

A választható háttereket ITT tudod megnézni

Családi és babafotózás árak

 

 

error: Védett tartalom !!