Babafotózás, családi, szülinap fotózás

Babafotózás, gyermek családi fotózás, szülinap fotózás

 

A választható háttereket ITT tudod megnézni

.

A szülinapi fotózásokról bővebb információt IDE kattintva találsz

.

Babafotózás, mert minden Édesanyát aggaszt a gyorsan elröppenő csecsemő és gyermekkor. Mert az újszülöttek napról-napra változnak, a totyogók, gyermekek szinte mindennap tanulnak valami újat, hogy újra és újra ámulatba eshess milyen nagy kislány/kisfiú már….

Érdemes megörökíttetni ezt a csodálatos időszakot, mert utólag már az emlékek összemosódnak, de ha van miről felidézni csodás érzés lesz újra és újra nosztalgiázni. Már az újszülött korból átlépve a totyogó korba is csak ámulsz, hogy mi mindent tud már a kis emberpalántácska, pár hónap leforgása alatt milyen óriási változásokon ment keresztül. A babák már egész picikén kész egyéniségek. Igyekszem ezt a babafotózás-on is tükrözni. Éppen ezért nem szoktam erőltetni és nem is szeretem Róluk a kínosan beállított fotókat.  A játékba belefeledkezve tudnak igazán önmaguk lenni. Természetesen így is megoldható, hogy a kamerába nézzenek, csak nem lesz az a természetellenes arc Rajtuk, mint amikor Rájuk szólunk, hogy itt repül a kismadár, mosolyogj. Főleg gyermekkorban már nagyon oda kell figyelni erre, mert akkor nem a valódi énjük/arcuk marad meg emlékül. Remek kis trükkök vannak annak kivitelezésére, hogy természetesnek, mégis boldognak örökíthessük meg Őket. 

Általatok választható helyszín műteremben, vagy nagyobbacskáknál (természetesen időjárástól függően) szabadtéren. Viszont már nem tudom vállalni, hogy házhoz menjek. Időközben bebizonyosodott, hogy műteremben sokkal professzionálisabb világításban, sokkal többféle kiegészítővel tudok igazán minőségi képeket készíteni. 

Sokszor felmerül a kérdés ha babafotózás-ra jöttök, akkor “beleférne-e” a családról is közös képeket készíteni, természetesen igen. Viszont a stúdió méreteiből adódóan maximum 5ember fér el kényelmesen, ezt kérlek vegyétek figyelembe.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress meg bátran:

Kapcsolat

.