Kültéri kismama fotózás

kismama fotozas 1116

A kültéri kismama fotózás a természetessége miatt élvez nagy előnyt. Sokkal szabadabb az érzés, a beállítások. A férfiaknak, akik amúgy sem szeretik általában a fotózásokat sokkal lazább érzés.

VÉLEMÉNYEK a munkámról

Facebookon is megtalálsz

Kültéri kismama fotózás

A kültéri kismama fotózás rendkívül népszerű és szép módja annak, hogy megörökítsük egy anya terhességének csodálatos pillanatait. Az alábbiakban néhány fontos tippet és ötletet szeretnék megosztani a kismama fotózás sikeréhez.

 1. Válassz megfelelő helyszínt: A kültéri helyszínek, mint például a parkok, vízpartok vagy erdők, szép háttérként szolgálnak a fotókhoz. Válasszatok olyan helyeket, amik hangulatosak, természetesek és jól illeszkednek a stílusodhoz. Esetleg közös emléketek kötődik hozzá.
 2. Időzítés: Fontos, hogy a fotózást a terhesség középső szakaszában, körülbelül a hatodik és nyolcadik hónap között végezzük. Ilyenkor általában a pocak már jól látható, de még nem túl kényelmetlenek a pózok, esetleg egy kis séta a parkban.
 3. Ruházat: Válassz kényelmes és jól illeszkedő ruhákat, amelyek kiemelik a terhes pocakodat. Célszerű olyan ruházatot választani, amely természetes anyagból készült és könnyedén mutatja meg a stílusodat.
 4. Stílus és hangulat: Gondold át, hogy milyen hangulatot szeretnél megjeleníteni a képeken. Lehet romantikus, játékos vagy akár egyszerűen természetes. Ezt a stílust hozd át az öltözködésben, a kiegészítőkben és a fotózási helyszín kiválasztásában is.
 5. Pózok és mozgás: A profi fotós segít Neked, hogy megtaláljátok a számodra legelőnyösebb pózokat, de a legszebb, ha természetes. Ne csinálj olyan pózokat, ami kényelmetlen Neked vagy születendő babádnak.
 6. Személyes érintés: Ha már van nagyobb tesó bevonhatod Őt is a fotózásba. Ez hozzáadhatja a képekhez a családi összetartozás és a boldogság érzését.
 7. Természetes fény használata: A kültéri fotózáshoz a természetes fény az ideális választás. Állíts be a fotózást az aranyló órákra (az első és az utolsó órák napnyugta előtt és után), amikor a nap alacsonyan van az égen, és meleg, puha fényt ad.

A kismama fotózás remek módja annak, hogy megemlékezzünk e csodálatos időszakról az életben, és megőrizzük a gyönyörű emlékeket a magunk és a jövő generációk számára.

A kültéri kismama fotózás egy csodálatos módja annak, hogy megörökítsük egy nő terhességének varázslatos pillanatait. Ha valaki ezt a fontos és emlékezetes időszakot szeretné dokumentálni, számos lehetőség áll rendelkezésre arra, hogy elkészítse a fotókat. Azonban számos előnye van annak, ha egy profi fotósra bízzuk ezt a feladatot. Az alábbiakban megvizsgáljuk a profi fotósok előnyeit a kültéri kismama fotózás során.

 1. Tapasztalat és szakértelem: A profi fotósok hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek a fotózás terén, különösen a portréfotózásban. A kismama fotózás egyedi kihívásokat jelenthet, mivel azt kell megmutatnia egy nőnek, hogy terhes, miközben kiemeli a szépségét és nőiességét. A profi fotósok rendelkeznek a szükséges képességekkel és technikákkal annak biztosítására, hogy a kismama legszebb oldalát mutassák meg a képeken.
 2. Kreatív ötletek és egyedi megközelítés: A profi fotósok kreatív emberek, akik képesek új és egyedi ötleteket hozni a fotózás során. Megértik, hogyan kell kihasználni a kültéri helyszínek adta lehetőségeket, hogy lenyűgöző és lenyűgöző képeket hozzanak létre. Azt is tudják, hogyan dolgozzanak ki egyedi pózokat és beállításokat, hogy kiemeljék a kismama természetességét és harmóniáját a környezetével.
 3. Professzionális felszerelés és technikák: Egy profi fotós rendelkezik a legjobb minőségű felszereléssel és technikákkal, hogy biztosítsa a képek tökéletes minőségét. A kültéri kismama fotózás során megfelelő megvilágítást, megfelelő élességet és színt reprodukálhatnak. Emellett a fotósok tisztában vannak a kompozícióval, a perspektívával és a megfelelő beállításokkal, hogy létrehozzák az ideális képeket.
 4. Kényelem és professzionális irányítás: Amikor egy profi fotósnál foglalunk időpontot, a szolgáltatásuk egy része a kismamanak való kényelmet és bizalomérzetet jelenti. A fotósok képesek megnyugtatni a kismamát, irányítást adnak a pózolásban, és segítenek legyőzni a félelmeket vagy kényelmetlenséget. A szakértelmük révén megtalálják azt az egyensúlyt, hogy kiemeljék a kismama szépségét, miközben megőrzik az autenticitását és természetességét.
 5. Profi utómunka és képszolgáltatások: Miután elkészítették a képeket, a profi fotósok általában elvégzik a képek utólagos szerkesztését és finomítását is. Az utómunka révén további lehetőségeik vannak a képek megfelelő expozícióval, színekkel és kontraszttal való javítására. Az így elkészített képek kiváló minőségűek, és még nagyobb mértékben kiemelik a kismama szépségét és pompáját.
 6. Emlékek örökre: A kismama fotózás egyedi lehetőséget nyújt arra, hogy az anya és a családja megőrizze és megoszthassa azokat a pillanatokat, amikor az életükben először találkoztak a kisbabával. A profi fotósok segítségével készült képek magas színvonalú dokumentációk a terhesség varázslatos időszakáról, és értékes örökséget hoznak létre családunk és jövő generációink számára.

Végső soron a kültéri kismama fotózás profi fotóssal való elvégzése egy felejthetetlen élményt nyújthat az anya és a család számára. A szakértelmük, tapasztalatuk és kreativitásuk révén a profi fotósok különleges pillanatokat örökíthetnek meg, és garantálhatják, hogy az elkészült képek magas minőségűek és emlékezetesek lesznek. Ezért érdemes fontolóra venni egy profi fotós megbízását a kültéri kismama fotók elkészítéséhez.

Kismama fotózás mikor és hol?

kismama fotozas mikor

Mindig felmerül a kérdés, hogy a kismama fotózás mikor és hol ideális?

Általánosságban a válasz, a várandósság 27-33 hete között, de nagyban befolyásolja a kisbaba fekvése, a kismama testalkata. És még az is számít, hogy milyen stílusú fotókat szeretne emlékül megőrizni. Járt már nálam kismama 24-25 héten, mert Neki inkább kisebb pocakos „nőcis” képek voltak az álmai. Mostanában divat, hogy a képek nem kismama nadrágban készülnek, hanem egy kigombolt farmerban, ezt a várandósság vége felé már nem lehetne elkészíteni.

Nálam korábban nem volt korlátozva, hogy hányadik terhességi hétig lehet jönni kismama fotózásra, de a tapasztalatok alapján módosítottam maximum 36 hétre. Többször előfordult, hogy a baba előbb érkezett, vagy a kismama ugyan el tudott jönni a fotózásra, de sok póz már kényelmetlen volt számára, így nem tudnak annyira változatos képek készülni. Sztem ez a 27-33 hét a legideálisabb mind kényelem, mind a készülő fotók szempontjából. Természetesen ez „normál” terhességre vonatkozik. Ikreknél más a helyzet, erről már korábban írtam: Ikreknél kismama fotózás mikor ideális

Kismama fotózás mikor és hol, ötletek, ajánlások:

A kismama fotózás ideális időpontjáról több tényezőt kell szem előtt tartani. Először is, minden várandós nő egyedi és különböző, így nincsen egyetlen tökéletes időpont, ami mindenki számára megfelelő lenne. Azonban vannak általános irányelvek, amelyek segíthetnek eldönteni, mikor érdemes megtervezni a kismama fotózást.

Az első és legfontosabb tényező a várandósság stádiuma. Bár minden nő teste és terhessége más, általában az ideális időpont a kismama fotózásra a terhesség 27-33. hetében van. Ebben az időszakban a pocak már jól látható, de még nem olyan nagy, hogy kényelmetlenséget okozzon a kismamának. Emellett a terhesség ezen szakaszában a baba pozíciójából adódóan a pocak vagy a has alakja is a legmeghatározóbb.

Fontos figyelembe venni a kismama hangulatát és kényelmét is. A terhesség későbbi szakaszaiban, főleg a 36. hét után a kismama gyakran fáradtabb és kényelmetlenebb lehetnek a pózolások. Ezért érdemes olyan időpontot választani a fotózásra, ami a kismama energiaszintjéhez és kényelméhez igazodik. Ha a kismama aktív és jól érzi magát, akkor akár későbbre is tervezhető a fotózás.

A szezonális változások is befolyásolhatják az ideális időpontot a kismama fotózásra. Például, ha szeretnéd, hogy a képek hátterében őszies vagy tavaszi elemek legyenek, akkor érdemes az adott évszakban megtervezni a fotózást.

Ezen kívül a fotózás helyszínét is figyelembe kell venni. A kültéri fotózás esetén, ha élvezni szeretnéd a természetet és a fényeket, akkor érdemes a következő időszakokat megcélozni: hajnali vagy késő délután. Ilyenkor lágyabbak a fények, és elkerülhető a nap erős sugaraival járó kellemetlenség.

Az, hogy a kismama fotózás mikor és hol a legideálisabb tehát függ a kismama egyedi jellemzőitől, a terhesség stádiumától, a kényelem és hangulat is szerepet játszik. Fontos figyelembe venni a kismama egyéni kívánságait és megérteni a testének üzeneteit.

Ha kérdeznél vagy bejelentkeznél:

  Hol találtál rám?

  GoogleFacebookInstagramAjánlás

  Nemcsak az a kérdés, hogy a kismama fotózás mikor és hol? Hanem…. kültéren vagy stúdióban?

  Kismama fotózás a természetben – Az elképesztő pillanatok megörökítése

  A kismama fotózás egyik lenyűgöző módja a természetben történő fényképezés. Először is, a természet által nyújtott gyönyörű környezet és a kismama természetes szépsége közötti harmónia lenyűgöző képeket eredményezhet. A kültéri kismama fotózás lehetőséget ad a természetes fény és a különböző helyszínek sokféleségének kihasználására, ami különleges és emlékezetes pillanatokat eredményez.

  Egyik döntő tényező, amikor valaki kismama fotózásra választja a kültéren történő helyszínt, az a lehetőség, hogy a kismama és a terhességének előrehaladtával változó testi formája meghatározott helyeken és díszlettel együtt kerüljön megörökítésre. Például egy erdő, egy gyönyörű mező vagy egy csendes tó partja tökéletes helyszínt biztosíthat a kismama természetes ragyogásának és a gyermekvárás varázsának megmutatására.

  Ezenkívül a természetben történő kismama fotózás szabad teret ad az alkotói megnyilvánulásnak és a kreativitásnak. Kismama fotózás mikor és hol: A fotós felhasználhatja a természet által nyújtott elemeket, például az elmosódott háttérlehetőségeket, a fákat, a virágokat, a vízpartot stb., hogy egyedi és különleges képeket hozzon létre. Az alkalmazott kompozíciók és a természetes környezet összhangja a gyönyörű eredményekért garantálhat.

  Fontos megemlíteni, hogy mivel a kismama fotózás a szabadban zajlik, az időjárás bizonyos kihívásokat jelenthet. Például, ha a kismama fotózásra esősnél naposabb időpontot választanak, akkor a fényviszonyok megfelelőbbek lehetnek a képek készítéséhez. Ezen túlmenően, a természetben történő fotózás lehetőséget ad az évszakok szerinti változatos hangulatú képek elkészítésére is, például virágos tavaszi fotók vagy lenyűgöző őszi tájképek.

  Stúdióban kismama fotózás: Az egyszerűség és az intim légkör

  Amíg a kültéri kismama fotózást a természet szépsége és a változatos háttér lehetőségei jellemzik, a stúdióban történő fotózás második lehetősége egy egészen más hangulatot és megközelítést kínál.

  A stúdióban történő kismama fotózás előnye, hogy teljes irányítást és ellenőrzést biztosít a fények, a háttér és az általános fotózási környezet felett. A fotós szabadon játszhat a világítással és a kompozícióval, hogy a kismama testén és az emberábrázolás terén a legelőnyösebben hangsúlyozza meg a szépséget és a formákat.

  A stúdióban történő kismama fotózás lehetőséget ad arra, hogy az érzékenyebb és intim pillanatokat még inkább előhívják. Eltávolítva az esetleges zavaró tényezőket, a kismama és a terhességének misztikus titka tudatosan hangsúlyozható. A szépen tervezett dekorációk, a puha világítás és az egyszerű hátterek mind elősegítik a kismama szépségének, a boldogságnak és a boldog várakozásnak a kiemelését.

  Az intim légkör és a bensőséges pillanatok szintén könnyebben megvalósíthatók stúdióban, mivel nincsenek külső zavaró tényezők, mint például más emberek vagy közeledő járművek. Ez lehetővé teszi a kismama és a fotós teljes figyelmét az alkotásra és a pillanat felölelésére.

  Kismama fotózás mikor és hol, mind a kültéri, mind a stúdióban történő kismama fotózásnak megvannak a maga előnyei és egyedisége. A kismamáknak érdemes átgondolniuk, hogy melyik környezet illeszkedik legjobban az egyedi stílusukhoz, kényelmükhöz és elvárásaikhoz. Mindkét lehetőség csodálatos emlékeket kínál, amelyek örökre megőrizhetők és átörökíthetők a babáknak, mint az egyedülálló történetek a születésükről és a szeretetről, ami őket körülveszi.

  Facebookon is megtalálsz

  Minimál kismama fotózás

  kismama fotozas minimal 9572

  Mi történik egy minimál kismama fotózáson?

  Nagyon szeretem ezt a műfajt, semmi extra kellék, kizárólag a a fényekkel játék. Kicsit néha megdobáljuk a ruhát, de a minimál kismama fotózásnak a fényjáték a lényege. Mondjuk a fotózásnak is, de már nagyon elment a divat más irányba.

  További fotók a kismama fotózás galériában


  Az anyaság egy csodálatos életszakasz, amely tele van izgalommal és várományos boldogsággal. A kismamák a terhességük alatt egy csodálatos utazáson vesznek részt, és sokan vágynak arra, hogy megörökítsék ezt az időszakot. Az egyik legnépszerűbb módja ennek az emlékek megőrzésének a kismama fotózás műteremben. Ezek a fotók nemcsak gyönyörűek, de örökre megőrzik a terhesség varázsát és szépségét.

  Miért érdemes műteremben fotózni a kismamákat?

  Az egyik legnagyobb előnye a kismama fotózásnak a műteremben az, hogy teljes ellenőrzést biztosít a fényviszonyok felett. A stúdiókban lehetőség van különböző fényforrások és háttérek használatára, így készíthetünk olyan képeket, amelyek teljesen testreszabottak és egyediek. A megfelelő fényviszonyok kiemelni a kismama természetes szépségét és a pocak varázsát.

  A kismama fotózás előkészületei:

  A műteremben történő kismama fotózás előtt fontos előkészületeket kell tenni. Először is, beszélj meg egy találkozót a fotóssal, hogy megbeszéljétek az elképzeléseket és a stílust. Fontos megvitatni a ruhaválasztást is. Sok kismama előnyben részesíti a testüket kijelző ruhákat, például rugalmas anyagú ruhákat vagy terhességi ruhákat.

  A fotózás napja:

  A fotózás napján érdemes egy kicsit kényeztetni magadat. Egy jó haj- és sminkművész abban segíthet, hogy még szebbnek és magabiztosabbnak érezd magad. Ne feledd, hogy a fotózás napján te vagy a főszereplő, és a kismama fotózás egy fantasztikus alkalom arra, hogy megmutasd a terhesség szépségét.

  A fotózás során nem felejtsd el élvezni a pillanatot. A jó hangulat és a pozitív attitűd mindig észrevehető a képeken. Próbálj meg relaxálni és élvezni a folyamatot. A fotós segít abban, hogy megfelelő pozíciókban és beállításokban legyél, hogy a végeredmény igazán lenyűgöző legyen.

  Az eredmények:

  A kismama fotózás eredményeként fantasztikus képek születnek, amelyek örökre megőrzik a terhesség időszakát. Ezek a képek nemcsak emlékek, hanem ajándékok is lehetnek a baba számára, hogy lássa, milyen gyönyörű volt az anyukája a terhessége alatt. ajánlat a kismama fotók nagyszerűek arra is, hogy megosszuk a család és a barátok

  TikTokon is megtalálsz

  minimal kismama fotozas 1

  Kismama fotózás szabadtéren kutyussal

  kismama fotozas szabadter 9572

  Esztiék nagy örömömre a kutyájukat is elhozták a kismama fotózásra. Mindig örülök neki, hiszen a legtöbb családban a háziállatok is családtagok.

  Igazán szerencsénk volt az időjárással, és még egy gyönyörű búzamező is hozzáadott a képeink hangulatához. Nagyon szeretek itt fotózni, hiszen igazán változatos helyszíneket nyújt.

  Mi az előnye a műtermi fotózáshoz képest a kismama fotózás szabadtéren? Természetesebb, kötetlenebb. Itt lehet igazán életképeket készíteni. A naplemente igazán különleges látványelem.

  Természetes és – A kismama fotózás szabadtéren előnyös lehet, mint egy stúdióban vagy zárt térben, mert a kutyusnak sokkal természetesebb érzés. A fény és a környezet szépsége természetesen hozzájárulhat ahhoz, hogy a képek élettelteliek és különlegesek legyenek. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes fontolóra venni a kismama fotózást a szabadban.

  Kismama fotózás szabadtéren

  És természetesen elkészült Esztiék montázsa is:

  Kismama fotózás szabadtéren
  1. Természetes fény : A természetes fény mindig előnyös, mint a művilágítás. Szabadban a napfény megfelelően megvilágítja a fotózás helyszínét, és puha, szép árnyékokat hoz létre, amiben kiemelik a kismama természetes szépségét, és természetessé teszi a kismama fotózás szabadtéren. A természetes fény meleg és lágy hatást kölcsönöz a képeknek, amelyek kellemesen hangsúlyozzák a kismama gömbölyödő pocakját.
  2. Környezeti sokszínűség : A szabadban rengeteg lehetőség van különböző háttérrel dolgozni. Lehetőség van választani olyan helyszínt, amely személyes jelentőséggel bír a kisma és a családja számára, vagy egyszerűen csak olyan környezetet, amely stílusosan illeszkedik a kismama egyéni ízléséhez. Az őszi erdők, tavaszi virágmezők vagy a nyári tengerpart mind kiváló lehetőségek lehetnek.
  3. Kényelem és relaxáció : A kismama fotózás szabadtéren során a kismama általában kényelmesebben érezheti magát, mint egy stúdióban. A friss levegő és a természet közelsége tökéletes ellazulni, ami fontos azok számára, akik esetleg idegesek vagy feszültek lehetnek a fotózás során. ezen a kismama szabadon mozoghat, ami lehetséges, hogy arra, hogy a képeken dinamikusabb és természetesebb pózokat vegyen fel.
  4. Évszakok hangulata : A kismama fotózás szabadtéren lehetővé teszi az évszakok és az időjárás kreatív „kihasználását”. Tavasszal virágokkal, nyáron stranddal vagy tengerrel, ősszel színes levelekkel, télen pedig hóval és hideggel dolgozhatunk. Az évszakok változása különleges és emlékezetes pillanatokat teremthet a képeken.
  5. Egyedi történetmesélés : A szabadban történő fotózás lehetővé teszi az olyan egyedi történetek elmesélését is, amelyek a kismama és a családja életéhez kapcsolódnak. Például egy kedvenc kirándulóhely, ahol először találkoztak, vagy egy park, ahol szoktak sétálni. Ezek a helyszínek személyessé és különlegessé teszik a fotókat.
  6. Családi és párkapcsolati kiemelése : A szabadban történő fotózás során lehetőség van arra, hogy a kismama párját és esetleges testvéreit is bevonjuk a képeket. Ezek a képek nemcsak a kismama, hanem az egész család boldogságát és kapcsolatát is megörökítik.
  7. Kreatív lehetőségek : A kismama fotózás szabadtéren rengeteg kreatív lehetőséget kínál. Az érdekes helyszínek, a természet szépsége, a természetes fény mind inspiráló tényezők lehetnek a fotós és a kismama számára. Lehetőség van például légies ruhák, selymes kendők vagy különleges kiegészítők használatára is.
  8. Időtállóság : A külső kismama fotók az időállóbbak lehetnek, mint a divatos stúdió hátterek. A természet sosem megy ki a divatból, így az ilyen képek évekkel később is megőrzik varázsukat és értéküket.

  Végszóként, a szabadban kismama fotózás sok előnnyel jár, és lehetővé teszi, hogy különleges, életre szóló emlékeket készítsünk. Azonban fontos megemlíteni, hogy a megfelelő időpont és helyszín kiválasztása, kulcsfontosságú a sikeres fotózás érdekében.

  „A kismama fotózás varázsa: miért érdemes kutyát vinni a fotózásra

  A kismama fotózás szabadtéren egy csodálatos lehetőség arra, hogy megörökítsük az anyaság egyik legszebb és legfontosabb időszakát. Ezek a képek örökké megőrzik azokat a pillanatokat, amikor az édesanya várakozva készül a babára. Azonban mi tenné még különlegesebbé és emlékezetesebbé ezeket a képeket? A válasz egyszerű: a kutyák.

  A kutya a családtagok egyik legjobb barátja, és amikor egy új családtag érkezik, mint egy kisbaba, fontos, hogy a kutyát is bevonjuk az eseményekbe. A kismama fotózás során a kutyák hozzáadhatják az extra varázst és érzelmi mélységet a képekhez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes kutyát vinni a kismama fotózásra, és milyen előnyökkel jár ez a döntés.

  1. Az érzelmi kötelék emlékezetesebbé teszi a képeket

  A kutya egy igazi családtag, és sokszor az egyik legközelebbi barátja a kismamának. Amikor egy kutya jelen van a kismama fotózáson, azonnal megjelenik az érzelmi kötelék a képeken. A kismama és a kutya közötti pillanatok megragadása hozzáadja a képekhez azt a melegséget és érzelmi gazdagságot, ami örökké emlékezetes marad.

  02. A kutya hűségének és szeretetének kifejezése

  A kutya hűsége és szeretete példaértékű. Amikor a kismama és a kutya közötti kapcsolatot rögzítjük a képeken, azok a pillanatok, amikor a kutya hűségesen mellette áll, vagy éppen szeretetteljesen figyeli, milyen boldog az édesanya, elvarázsolják a nézőket. A kutya jelenléte kifejezi azt az örömet és boldogságot, amit az új érkező hozott az életükbe.

  3. Aktív jelenlét és mozgás a képeken

  A kutyák rendkívül mozgékonyak és aktívak, és a jelenlétükkel lendületet vihetnek a fotósorozatba. A kismama fotózás során a kutya játszhat, ugrálhat, és a kismama körül szaladgálhat, így egyedi és élettel teli pillanatokat teremtve. Ezek a képek dinamikusságot és vidámságot sugároznak, és az anya és a kutya közötti interakciók megragadása valódi kincs lehet.

  4. A kutya mint stíluselem

  A kutyák kiválóan működhetnek stíluselemként a kismama fotózás során. A kutya színe és méretei hozzájárulhatnak a képek esztétikájához. Egy kis kutya lehet egy aranyos és bájos kiegészítő a képeken, míg egy nagyobb kutya erőt és stabilitást sugározhat. A fotósorozat kialakításakor a kutya megjelenése és stílusa része lehet a tervezésnek.

  5. A képek természetességét emeli

  A kismama fotózás célja általában az anyaság és a várandós időszak természetességének megörökítése. A kutya hozzáadja ehhez a természetességhez. A kutya jelenléte nélkülözhetetlen azokban a pillanatokban, amikor a kismama a természetben vagy otthonában pihen és relaxál. A kutya hűsége és az anya természetessége tökéletes harmóniát alkotnak a képeken.

  6. Az érzelmi támogatás

  Végül, de nem utolsósorban, a kutya jelenléte érzelmi támogatást is nyújthat a kismamának a fotózás során. A várandóság egy izgalmas, de gyakran kihívásokkal teli időszak lehet, és a kutya ott van, hogy nyugtassa és boldoggá tegye az édesanyát. A kismama fotózásra való készülődés egy stresszes folyamat lehet, de a kutya jelenléte segít ellazulni és élvezni az egész élményt.

  A kismama fotózás a várandósság egyik legszebb időszakának megörökítése, és a kutya hozzáadhatja a varázst és az érzelmi mélységet a képekhez. A kutya jelenléte kifejezi a hűséget, a szeretetet és a családi köteléket, és egyedi, élettel teli pillanatokat teremt. Ha várandós vagy, és szereted a kutyádat, ne habozz vinni őt a kismama fotózásra – az eredmények valószínűleg örökké tartó emlékek lesznek, melyeket szívesen megosztasz a jövő generációival is.

  TikTokon is megtalálsz

  Mirtill kismama fotózás külső stúdióban

  kismama fotozas kulso studio 9581

  Kipróbáltuk a kismama fotózás külső stúdióban Mirtillékkel. Nemrég jött az ötlet, hogy ideje kicsit kilépnem a komfortzónámból. Nagyon szeretem a saját stúdiómat és nagyon szeretem, hogy pontosan tudom mire milyen vakubeállításokat használjak.

  De régóta szemeztem a Little Grandma fotóstúdióval. Igazán impozáns terek, és fantasztikus ruháik vannak. Így Mirtillnek vittem is, és onnan is felvett párat. Mirtill igazán gyönyörű volt mindegyikben.

  Számomra az egyetlen hátrány volt, hogy itt nem lehet csúszni, ha lejárt az idő, akkor bizony menni kell, így kevés idő volt beszélgetni.

  Mirtilltől kaptam a képek átadása után:

  „Nagyon szépen köszönjük mi is! Tartottunk tőle, hogy feszengős lesz a fotózás mert még nem jártunk hasonlón, de hála neked abszolút jó élményekkel jöttünk el!”

  További fotók: kismama fotózás galériában

  Facebook-on is megtalálsz

  Melindáék babaváró fotózás, a 9 hónap szépsége

  kismama fotozas 4543

  Babaváró fotózás Melindával és Tomival

  Melindáékkal is nagyon jól megtaláltuk a közös hangot. Azt írták a babaváró fotózás után, hogy még a Párja Tomi is jól érezte magát. Pedig általánosságban mindig a férfiak idegenkednek a fotózástól. Nem szeretik a kötelező mosolygást és pózolást. De! Fontosnak tartom, hogy a babaváró fotózáson mindenki jól érezze magát. Ne legyenek kényszeredett mosolyok. Ha a kismama fotózáson mindenki jól érezte magát, akkor utólag szívesen veszik a kezükbe a képeket, és jó érzéssel tölti el őket, hogy megörökítették ennek a csodás időszaknak egy szeletét. Mindig hálás vagyok, ha bizalmat kapok ehhez, és igyekszem a lehető legjobbat kihozni az együtt töltött időből.

  Melinda már profi sminkkel jött, és hozott olyan ruhát is, ami nagyon jól illett a a fotókhoz, így most nem csak műtermi ruhás képeket mutatok. A rózsaszín sajátja volt, és ráadásul van olyan kép, amihez többféle szűrő is jól mutatott, ezért azokat is megmutatom. Meg azt is, amit Melinda írt nekem a kismama fotózás után, mert nagyon jó érzés ilyen visszajelzéseket kapni.

  További fotókat a kismama fotózás galériában találsz

  Hogyan készüljünk profi fotóshoz babaváró fotózásra?

  1. Először is, válasszon egy megbízható, tapasztalt fotóst, aki sokat dolgozott már kismama fotózásokkal. Kérdezzen rá a referenciákra, és olvassa el az online véleményeket a fotósról.

  2. A fotózás előtt beszéljen a fotóssal arról, hogy milyen stílusú képeket szeretne, és egyeztessen a helyszínnel.

  3. Szerezzen be elegáns, kényelmes viseletet a kismamának, a Párjával törekedjenek a harmóniára.

  4. Törekedjen a természetes megjelenésre, és hagyja, hogy a fotós vezesse a fotózást. Egy profi fotós tudni fogja, hogyan illeszkedjenek a különböző képek egymáshoz, és hogyan készítsenek kreatív kompozíciókat.

  5. A fotózás közben megnézheti a fotókat, és fotózás után kiválaszthatja a legjobbakat.

  Miért érdemes profi kismama fotóst választani babaváró fotózásra?

  A profi fotós sok éves tapasztalattal rendelkezik a kismama fotózásban, így képes elérni a legjobb eredményeket. Profi fotósok többféle technikát és stílust is alkalmazhatnak, amelyek kiemelik a kismama egyedi szépségét és különlegességét. Ezenkívül a profi fotósok jól ismerik az arányokat, a fényeket, a színeket és a háttereket, amelyek sokat hozzátesznek a kismama fotózás eredményéhez. Végül, de nem utolsósorban, a profi fotósok biztosítják a kismama fotózásának felső szintű minőségét, és megfelelő időben készítik el a fényképeket.

  Mikor ideális profi babaváró fotózásra menni?

  A legjobb idő a fotózásra a terhesség 7-8. hónapjában van. Ez az időszak a legideálisabb, mert ekkor a méh még nem túl nagy, így a baba a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy a fotókon szép és kifejező legyen. Második lehetőségként,ha a mama szexibb fotókat szeretne, ahol még nem látványos a pocak mérete, akkor érdemes koraibb időpontot választani.

  Többedik várandósságnál szintén érdemes az elsőhöz képest korábban fotózásra menni, mert mert ilyenkor már hamarabb lesz látványos méretű a kismama pocakja.

  Miért érdemes a várandósságot profi kismama fotóssal megörökítettni?

  A várandósság egy igen különleges időszak az életünkben, amit szeretnénk megörökíteni. A profi fotóssal készített fotók biztosíthatják azt, hogy a későbbiekben is vissza tudjuk idézni ezt a különleges pillanatot. Ezek a képek különösen fontosak lehetnek akkor, ha a baba már megszületett, mivel ezeken látható a család öröme és boldogsága a gyermeke születése előtt. A profi fotóssal készített képek segíthetnek előidézni a várandósság és a gyermekszületés minden szépségét.


  A várandósság egy különleges időszak az életünkben, amit Párunkkal/Feleségünkkel és családunkkal együtt osztunk meg. Egy profi fotós segítségével lehetővé válik, hogy ezt az időszakot megörökítsük és megőrizzük mindnyájunk számára. A képek majd emlékeztetnek bennünket a várandósság 9 hónapjára, a szülők boldogságára, a család örömére és szeretetére. A fényképek emlékül maradnak az együtt töltött időről, és megmutatják az anya és a gyermek közti különleges köteléket. A várandósság profi fotóssal történő megörökítésével a szülők számára is egy egyedi, felejthetetlen pillanatot kaphatnak. Ezekről a fotókról bármikor visszaidézhetik ezt a csodás időszakot.

  Nikiék művészi kismama fotózás

  művészi kismama fotózás

  Niki a munkatársaitól kapta ajándékutalvány formájában a kismama fotózást, így mi ott beszéltünk először. A ruhák és kellékek átválogatása közben igyekeztem megismerni a stílusukat, hogy olyan képeket kaphassanak, ami igazán közel áll a szívükhöz.

  Letisztult, de mégis különleges képeket szerettek volna. Ezt végül a világítással oldottam meg. Niki gyönyörű kismama, mindenben nagyon jól mutatott.

  Párjával Norbival annyira vibrál köztük a szerelem, hogy nem is kellett kérnem, hogy puszilják meg egymást, elkaphattam egy csomó természetes pillanatot, ezért úgy érzem, hogy tele vannak a képek érzelemmel. Ahogy egymásra néznek, a szemükben minden érzelem benne van.

  Nagyon örülök, hogy én készíthettem el a képeiket. Nagyon szeretem ezt a stílust, ahol nem is igazán a kiegészítők, hanem a fények, érzések adják meg a képek hangulatát. Igyekszem én is mindig oldani a Vendégeimet, hogy elérhessük ezt a látványt a képeken.

  De emiatt nagyon sokan izgulnak fotózás elött. Hogy nem tudják mit kell csinálni. Vagy még soha nem voltak fotózáson, vagy ha voltak, ott nem kaptak segítséget. De én tudom, hogy nem hivatásos modelleket fotózom, akik tanulták, hogy „kell” viselkedni a kamera elött. Nem is várom el senkitől, de igyekszem maximálisan segíteni, támogatni.

  Ellenben, ha Ti is tudtok ilyen lazák lenni, mint Norbiék, akkor igyekszem a legjobb pillanatokat a „háttérből” elkapni, hogy ne zavarjam meg a pillanat varázsát.

  Épp ezért szoktunk mindig közös képekkel kezdeni, mert sokkal könnyebb együtt feloldódni.

  művészi kismama fotózás
  művészi kismama fotózás
  kismamafotozas 3183
  kismamafotozas 3185
  kismamafotozas 3184
  kismamafotozas 3186
  kismamafotozas 3188
  kismamafotozas 3187

  A várandósság egy csodálatos időszak a terhesség alatt, amit érdemes megörökíteni. A profi fotós segítségével sokkal több lesz egy kép, mint amit egy otthon készített képpel elérhetnénk. A fotós kihasználja a természetes fényeket és a helyszíneket, hogy megragadja azokat a fontos pillanatokat, amelyeket együtt átélhettek, és amelyeket szívesen megosztanátok a családtagokkal és a barátokkal. A profi megörökíti az anya és a magzat közötti különleges kötődést, ami számukra a legfontosabb. Ez egy olyan pillanat, amelyet érdemes megőrizni, és amelyre szeretettel emlékezhettek vissza a jövőben.

  Művészi kismama fotózás – ez egy olyan örökké emlékezetes élmény, amit soha nem fog elfelejteni. A művészi kismamafotózás egy olyan fotózási stílus, amely a terhes anyukák egyediségét és szépségét hangsúlyozza. Ez lehetővé teszi, hogy az anyukák megőrizzék az örömteli pillanatokat, amelyek egyetlen életükben csak egyszer fordulnak elő. Mikor az anyukák elkezdenek elgondolkodni a kismamafotózáson, elsősorban arra gondolnak, hogy megörökítsék a baba érkezését, de ez csak egy része a fotózás szépségének.

  A művészi kismama fotózás felöleli magába az anya változásait, amint a baba növekszik a hasában, valamint az élményeket, amelyeket a baba érkezése előtti utolsó hónapokban élnek át. A művészi kismamafotózás egy olyan módja a kép megörökítésének, amivel az anyukák örökre megőrizhetik a terhességük emlékeit.

  A művészi kismama fotózás nemcsak az anya változásairól szól, hanem a család kibontakozásáról is. Az anya mellett a fotózás során a családtagokat is bevonhatják, és megörökíthetik őket együtt a babával. Ez egy különösen fontos pillanat az anya és a baba közötti kötődés kialakulásához. A művészi kismamafotózás során az anyukák különböző ruhákat is viselhetnek, amivel kifejezhetik egyéniségüket és hangulatukat. Az anyukák szabadon választhatnak ruhákat, amik kifejezik az örömöt és a boldogságot, amit a baba érkezése hoz magával.

  A művészi kismama fotózás nemcsak a terhesség pillanatait örökíti meg, hanem egy fontos kapcsolat kiépítését is segíti elő az anya és a baba között. Az anyukák sokkal jobban összekapcsolódnak a babával, és megőrzik a különleges pillanatokat, amelyeket a kismama fotózás során élnek át. Ha az anyukák elgondolkodnak a művészi kismamafotózáson, akkor érdemes megkeresni egy tapasztalt fotóst, aki egyedi és kreatív megközelítést alkalmaz a képek elkészítéséhez. Ezáltal az anyukák sokkal jobban megőrizhetik a baba érkezésének egyedülálló pillanatait, és megőrizhetik azokat a szép emlékeket, amelyeket a baba érkezése előtti időszakban éltek át.

  Miben különbözik a művészi kismama fotózás egy klasszikus kismamafotózástól?

  A művészi kismama fotózás egy kreatívabb megközelítéssel kombinálja a kismama fotózás klasszikus technikáit, amelyek különösen hangsúlyozzák a kismama ábrázolásának szépségét és érzéseit. A művészi kismama fotózás kreatív megvilágítást, kompozíciót és egyedi ötleteket használ, hogy kiemelje a kismama személyiségét és az egyedi pillanatokat. Ezzel szemben az átlagos profi kismama fotózás általában a kismama alapvető ábrázolására és a gyermek születésének ünneplésére fókuszál, szokásos technikákat használva.

  Ezeken a képeken kicsit több látszik a kismamából, de mindez ízlésesen, nem hivalkodóan.

  Milyen kellékeket használnak a művészi kismama fotózásnál egy klasszikus fotózáshoz képest?

  A művészi kismama fotózásnál a legtöbb esetben a következő kellékeket használják:

  • Textúrázott függönyök, hogy adjanak egy különlegesebb hatást a képhez;

  •Lágy, puha tárgyak, mint például egy kendő, amely alkalmas a várandós anyukák testének kiemelésére;

  •Fények, hogy megváltoztassák a kép hangulatát és fókuszáljanak a mamára. Ez a művészi kismamafotózás fő eleme, a fényekkel való játék. Elengedhetetlen a professzionális világítás, fénybeállítás ezekhez a fényképekhez.

  • Hátterek, amelyek különböző stílusokat kölcsönöznek a képnek.

  Miért érdemes művészi kismama fotókat kérni klasszikus helyett?

  Mert óhatatlan, hogy szülés után az Édesanya teste megváltozik. Ilyenkor a kismamák gyönyörűek, érdemes ezt megmutatni akár szexibb hangulatú fotókon. Ilyenkor mindig az ízlésesség határain belül maradunk, nem láttatunk túl sokat, csak amennyi még előnyös, és mutatós.

  További kismamafotók

  Facebook-on is megtalálsz

  Bettiék kismama fotózás tesóval

  kismama fotozas bettiek4212

  Kismama fotózás tesóval, nem ez az első kismama fotózásunk Bettiékkel. Már az első baba érkezését is én örökíthettem meg. Akkor nyár volt, szép idő, így kültéren fotóztunk. Aztán Izabella első szülinapját is én fotózhattam.

  Most pedig kismama fotózásunk tesóval. Izabella igazi ügyes nagylánnyá cseperedett, annyira ügyes volt a fotózáson. Sok gyerekkel találkozom, így tapasztalatból írom, hogy meglepően türelmes volt, és együttműködő. A végére persze Ő is elfáradt, akkor már csak a szülőkkel fotóztunk. Sőt Ferinek az Apukának is csináltunk pár portréfotót.

  Betti felpróbált olyan ruhákat is, amiről elsőre azt gondolta, hogy nem az Ő stílusa, de végül Ő is úgy érezte, hogy nagyon jól áll Neki.

  Szemüvegeseknél mindig kihívás úgy világítani, hogy ez ne tükröződőn a szemüvegben. Elég komoly fotós hibának tartom, ha a szemüvegben látszik a világítás típusa. Viszont vannak monitorszűrős rétegek, amik mindenképp lilulnak fény hatására. Ilyenkor muszáj kicsit utómunkával javítani, de az egyetlen típus ami nem fotózható tökéletesre. Ennek ellenére nem szoktam ajánlani, hogy ilyen esetben fotózzunk szemüveg nélkül, mert aki mindig szemüveget hord, úgy szokta meg az arcát, és úgy fogja magáénak érezni a fotót.

  Hálásan köszönöm az ismételt bizalmatokat Betti, és nagyon örülök, hogy újra találkozhattam Izabellával is, öröm volt a társaságában lenni. Fantasztikus kislány. Nagyon jó volt még egy kismama fotózás a tesóval is.

  További kismama fotózás képeit itt tudod megnézni: KISMAMA FOTÓZÁS

  error: Védett tartalom !!