Karácsonyi fotózás 2020

A SZABAD HELYEK IDÉNRE ELFOGYTAK, ha betegség esetén lemondás lenne, akkor a felszabadult helyeket a Facebook oldalamra fogom kiírni.

Az idei karácsonyi fotózás kicsit rendhagyó lesz, mert beszereztem egy csodaszép kandallót és egy havas műfenyőt. A stúdió berendezése a fotózások megkezdése előtt fog történni, így fotót most még csak a fenti kellékekről tudok mutatni.

Mivel a stúdió fixen lesz berendezve, idén sajnos nem fog beleférni, hogy a szülinapit egybegyúrjuk a karácsonyi fotózással. Ha ilyet szeretnél, akkor hétköznap egy minimum másfél órás fotózási csomag választásával megoldható.

Páros fotózás nincs, kisgyermekkel várlak Titeket szeretettel.

IDŐPONTOK:

Október 17. – November 29.

Kivétel: Október 24 és 25.

Hétköznap: 9:00-11:00 között

Hétvégén: 09:00-14:00 között.

COVID információk:

Minden fotózás előtt fertőtlenítek. Egy levegő fertőtlenítő gép, folyamatosan üzemel a stúdióban. Bár a gyerekek félnek a maszkos emberektől, mert az orvost juttatják eszükbe, de nálam mindig van maszk, és igény esetén hordani is fogom. Nagyon megoszlanak a vélemények erről a vírusról, ezért én alkalmazkodom, ha úgy érzed Magad biztonságban, akkor felveszem.

És kérlek, hogy kizárólag egészségesen gyertek el a fotózásra! Nincs csak egy kicsit folyik az orra, csak egy kicsit köhög, mert akinek tünete van, az nem egészséges.

Karácsonyi fotózás tartalma:

Idén is apuka barát lesz és elég egy órát “kibírniuk” 😀

Hogy milyen arányban készüljön a családról és a csak a babáról fotó, azt most is (mint mindig) Rátok bízom.

Aki még nem járt nálam, annak leírom: tudom, hogy általában az Apukák nem szeretik ezeket a fotózásokat. Épp ezért semmit nem erőltetek Rájuk, ígérem, idén sem kell felvenniük a rénszarvasos pulcsit 😉

1 óra rendelkezésre állás

10db retusált képet tartalmaz, de természetesen utólag kérhető plusz kép, ennek a minimuma +5kép. A plusz képek ára: 1000Ft/db

A nyers képeket (egy picike nyers képek felirattal), de eredeti méretében adom át, hogy emlékbe eltehetőek legyenek, viszont látszódjon, hogy nem adtam át félkész munkát.

Az átöltözéseket nem korlátozom, de nagyban függ a száma a gyorsaságtól. Az a baba aki nem szeret öltözködni, Nála érdemesebb kevesebb ruhaváltásra készülni. 

Ruhák: többféle méretben van nálam is kb. 0-5éves korosztálynak, tüllök, mikulásos kisruhák, kis ingek, karácsonyi felsők, bodyk.

Képek átadása webgalérián keresztül történik. A nyers és a retusált képeket is interneten keresztül küldöm. A retusálás ideje a kiválasztástól számított 14 munkanap!

Karácsonyi fotózás ára:

24.900 Ft

FONTOS:

Az időpontok 1órás időtartamúak lesznek, hogy ne legyen senkinek futószalag érzése, a két karácsonyi fotózás között fél óra szünetet hagyok. DE! ez nem azért, hogy lehet késni, hanem, hogy mindenkit tiszta, rendezett stúdióval várhassak! És most különösen fontos,hogy minden fotózás előtt alaposan fertőtlenítsek, így senkinek sem csúszhat a fotózása.

Lesznek nálam is kellékek (tüllök, mikulás ruhák) , ezeket szintén a karácsonyi fotózás előtt tudjátok átnézni, ezért emiatt is kell időt hagyni, hogy tudjatok válogatni a stílusotokhoz.

Kérlek nagyon pontosan tartsátok be a foglalt időpontokat, ne akkor parkoljatok még lent, amikorra időpontot egyeztettünk, mert a sietségtől a felnőttek, és ezáltal a gyermekek is feszültek lesznek. Legyetek Rájuk tekintettel, inkább induljatok előbb.  Egy irodaházban dolgozom, ahol korábban érkezés esetén kanapékon helyet lehet foglalni a földszinten. Van kávé, üdítő, nasi automata. Higgyétek el, hogy ezek is nagyon fontos részletek az igazán szép és hangulatos családi fotókhoz. Nyugodt hangulat nélkül nem fog menni. Ehhez természetesen én is igyekszem hozzájárulni, de ez nem csak rajtam múlik. Nagyon szépen köszönöm a megértéseteket!

Váltócipőt kérlek hozzatok, köszönöm szépen!

Pici babákat (4hós kor alatt) ebben az időszakban nem tudok fogadni, köszönöm szépen megértéseteket!

Az időpontokra visszajelezni, reggel vagy késő este lesz időm. Viszont emiatt lehetnek átfedések, ilyenkor az első foglalóé az időpont, a másodikkal emailben új időpontot egyeztetek. Ezért minden foglalás a visszajelzésem után aktiválódik.
  Mikor szeretnétek jönni? (*)
  PéntekSzombatVasárnap


  Dátum(*)

  Hánykor?(*)  Hol találtál rám?
  GoogleFacebookAjánlás