Februári szülinap fotózás akció

A február mindig kicsit lazább, így gondoltam, hogy feldobom egy kis meglepetéssel. A februári szülinap fotózásokhoz ajándék szülinapi montázst készítek, ami megörökíti a kisgyermek mérföldköveit.

A szülinap fotózás akció akkor is érvényes, ha utalvány formájában veszed egy későbbi felhasználásra, így nem csak a februári babák részesülhetnek ebben az emlékben. (Abban az esetben. ha februárban kifizetésre kerül.)

Miért érdemes szülinap fotózáson részt venni?

A babák az első pár éveben hihetetlenül sokat változnak és fejlődnek. Egy magatehetetlen picurka csomagból, pár év alatt önálló, gondolkodó, okos kisemberke cseperedik. Amikor még a kezdetén vagy olyan távolinak tűnik a kamaszkorban, de, amikor odaértél rájössz, hogy egy szempillantás alatt elsuhannak az évek.

A kézzelfogható emlékeid a fotók lesznek, amik megmaradnak az utókornak. A gyermek is szívesen visszanézegeti magáról ezeket a képeket, de a Szülők és Nagyszülők legféltettebb kincsei lesznek ezek a fotók.

Érdemes emiatt profi fotókon megörökíteni, hogy igazán jó minőségben maradhassanak meg. És még arra is érdemes gondolni, hogy hiába fotózol mobillal sok száz képet a picurról. Mindig a közös családi fotókon látszik, hogy adott évben mekkora Hozzátok képest. utólag csak ez alapján látod, hogy milyen picike volt.

Ezért nagyon szívesen készítek ilyenkor családi képeket is, ahol természetesen a tesók is részt vehetnek.

Sokat vagyok gyerekek között, így nem okoz gondot megtalálni Velük a közös hangot. Igyekszem, hogy ne csak szép képeket, hanem szép emlékeket is kapj.

elso szulinap fotozas017
szulinap fotozas
szulinapfotozas1508
szulinap fotozas

Bejelentkezni a családi, baba és szülinap fotózás árak menüpontban a lap alján lévő űrlap segítségével tudsz.

A baba fotózás egyre népszerűbb a szülők körében, és sok szülő szeretné megörökíteni az első szülinapját a baba számára. A baba fotózás egy csodálatos, személyes élmény, amelyet a szülők és a baba örökké megőrizhetnek. A baba fotózás különleges pillanatokat rögzíthet a baba első születésnapján, és minden szülőnek remek emlékei maradnak az eseményről.

Ha szeretné megörökíteni a baba első születésnapját, fontos, hogy megfelelő fotográfust válasszon. Fontos, hogy olyan fotóssal dolgozzon, aki képzett és tapasztalt a baba fotózásban. A fotós segíthet Önnek megtalálni a tökéletes pillanatokat a baba születésnapi fotózásakor. Ők tudják, hogy hogyan kapják el a baba szépségét és különleges pillanatait. Egy szülinapi fotózás akcióban pedig még extra kedvezményekhez is juthat.

Egy baba fotózás célja, hogy megörökítse a baba születésnapjának emlékeit és a család közös pillanatait. A fotográfusok többféle módszert használnak a baba fotózásakor, és mindegyiküknek más stílusa van. A fotósok tudják, hogy milyen fényeket kell használni, és milyen pozíciókat kell választani a baba születésnapjának igazán különlegessé tételéhez. Bármilyen baba fotózást választ is, biztos lehet benne, hogy örökre megőrzi a baba első születésnapjának emlékét.. Egy születésnapi baba fotózás különleges és személyes élmény, amelyet örökre megőrizhetünk.

A babák születésnapja olyan fontos és emlékezetes esemény, amit érdemes megörökíteni. Egy profi fotóssal készített fotókkal ez még jobban megvalósítható. A profi fotós képes lesz kihozni a gyermek személyiségéből, és kiemelni az öröm és boldogság pillanatait. Az ilyen fotók megőrzik a baba születésnapját, és segítenek az élet első éveinek felejthetetlen pillanatait megőrizni. Úgy gondolom, hogy a profi fotós képes lesz a legtöbbet kihozni a baba születésnapjáról, és készíteni olyan emlékeket, amiket szívesen visszaidézünk bármikor.

A babák születésnapja az egyik legfontosabb esemény az életünkben, hiszen ezt az ünnepet életünk végéig megőrizzük. Az öröm és boldogság, amit a baba születésének napja jelent, mindig megérdemli, hogy megörökítsük és megőrizzük. Profi fotóssal megörökített születésnapokkal különleges és értékes emlékeket készíthetünk olyan pillanatokról, amelyek sosem jönnek vissza. Ezek az emlékek megmaradnak, hogy az utókor is elő tudja idézni a baba mosolyát, együtt töltött szeretetben gazdag pillanatokat.

A profi fotós olyan képeket készít, amelyek a legapróbb részletekig megörökítik az örömöt és boldogságot, amit a baba születésnapján élünk át. Ezek a képek teljesen megidézik az örömöt és a szeretetet, amit a babával megélhetünk. A fotókon látható, hogy mennyire örömet jelent a baba születésnapja a szeretteink számára, akik együtt ünnepelhetnek vele.

A profi fotós által készített képek olyan emlékeket hagyhatnak hátra, amelyeket az egész család megőrizhet és megoszthat. Ezek a képek a jövőre is emlékeztethetnek minket arra, hogy milyen különleges élményeket jelentett számunkra a baba születésnapja.

További képeket a FACEBOOK oldalamon is találsz

error: Védett tartalom !!