Kismama fotózás

Kismama fotózás…

…a női lét egyik legszebb állapotának megörökítése. Azért csak az egyik, mert talán az a legszebb, amikor már a karodban tarthatod, átölelheted, megpuszilhatod… vagy amikor már Ő is átölel és azt mondja: “Anya szeretlek” ennél szebb és felülmúlhatatlanabb érzések nincsenek a földön. Egy nő ilyenkor teljesedik ki lelkileg, és ilyenkor sugárzik róla a boldogság. Ezért is érdemes megörökíteni ezt a csodálatos időszakot.Amilyen hosszúnak tűnik az elején úgy elröppen ez a pár hónap,és utólag már csak a kismama fotózás képei lesznek kézzel fogható emlékek.

Sok kismama aggódik,h itt ott lett rajta egy kis plusz, pedig ilyenkor tényleg a kisugárzástól a leggyönyörűbbek a kismamák, a javításokra meg ott a Photoshop 🙂 Természetesen csak mértékkel, nem magazinba készülnek a fotók, nem is tüntethetek el minden stílusjegyet, hogy senki se ismerjen Rád, csak épp egy pici finomítás, hogy a legjobbat hozzuk ki Belőled 😉

Kismama fotózás, mikor érdemes rá sort kerítened?

A terhesség 7-8 hónapja körül érdemes leginkább a kismama fotózás ra sort keríteni. Ekkor már látványosan gömbölyödik a pocak, de még nem kell aggódni a sürgető idő miatt. És amit még érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó hetekben már olyan méretű lehet a pocak, hogy nagyon leszűkíti a fotózási lehetőségeket, mert már vagy kényelmetlen a póz, vagy már nem előnyös. 

Kivel jöhetsz a kismama fotózásra?

A kismama fotózás nem korlátozódik kizárólag a kismamára, hiszen az Édesapa is fontos része ennek a gyönyörű történetnek. Ha nem az első gyermeketek várjátok, akkor természetesen a testvér is szerepelhet a képen, sőt közös családi fotót is kérhetsz.

A választható háttereket ITT tudod megnézni

További információk: ITT

 Mivel én is lehettem már olyan szerencsés, hogy átélhettem ezeket a csodás hónapokat, így abszolút empatikusan tudom megközelíteni a pózokat, fáradékonyságot bármit ami ilyenkor felmerül. Mindent megteszek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyem a kismama fotózás t, hogy ne csak szép képeket, de szép emlékeket is kapj 😉