Kismama fotózás

Kismama fotózás…

…a női lét egyik legszebb állapotának megörökítése. Azért csak az egyik, mert talán az a legszebb, amikor már a karodban tarthatod, átölelheted, megpuszilhatod… vagy amikor már Ő is átölel és azt mondja: “Anya szeretlek” ennél szebb és felülmúlhatatlanabb érzések nincsenek a földön. 

Mikor érdemes jönni?

A terhesség 6-8 hónapja között érdemes leginkább a kismama fotózás ra sort keríteni. Ekkor már látványosan gömbölyödik a pocak, de még nem kell aggódni a sürgető idő miatt. És amit még érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó hetekben már olyan méretű lehet a pocak, hogy nagyon leszűkíti a fotózási lehetőségeket, mert már vagy kényelmetlen a póz, vagy már nem előnyös. 

Ki vehet részt?

A kismama fotózás nem korlátozódik kizárólag a kismamára, hiszen az Édesapa is fontos része ennek a gyönyörű történetnek. Ha nem az első gyermeketek várjátok, akkor természetesen a testvér is szerepelhet a képen, sőt közös családi fotót is kérhetsz.

A választható háttereket ITT tudod megnézni

További információk: ITT

 Mivel én is lehettem már olyan szerencsés, hogy átélhettem ezeket a csodás hónapokat, így abszolút empatikusan tudom megközelíteni a pózokat, fáradékonyságot bármit ami ilyenkor felmerül. Mindent megteszek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyem a kismama fotózás t, hogy ne csak szép képeket, de szép emlékeket is kapj 😉