Családi fotózás Timiék

Családi fotózás Timiékkel

Léna második szülinapfotózás

Újra eljött a családi fotózás ideje Timiékkel. Nagy örömmel tölt el, mikor olyanok keresnek meg, akiket szinte „visszatérő vendégként” fotózhatok. Ez a legjobb visszajelzés, hiszen egy fotós akkor érzi igazán, hogy jót alkotott, ha a korábban már nála járó emberek ismét megkeresik. :) Timiék ebbe a kategóriába tartoznak, hisz már Léna pocaklakó kora óta ismerem őket. Tekintettel az évek óta tartó ismeretségre, minden évben megismétlünk egyetlen beállítást, amiből már egyre hosszabb kis sztori lesz.

Timiéknek már van egy nagyobb fiúk, de a „kisasszony” érkezésekor találkoztunk először. Akkor még Annaléna a pocakban volt, de anyukájával már akkor is nagyon jó hangulatban telt a kismamafotózás. Azóta minden évben felkeresnek. Mivel Annaléna karácsony környékén született, ezért ilyenkor egybe szoktuk vonni a családi fotózást, egy karácsonyi szülinapi tematikus fotózással. Inkább a csajok azok, akik élvezik az ilyen típusú fotózásokat, de persze a „fiúk is mindig nagyon lelkesek”. :D Ez azt jelenti, hogy általában azt kérik, hogy minél gyorsabban és a legkevesebb beállítással végezzünk. Ezért nélkülük szoktuk elkészíteni a szülinapi képeket és a fiúk csak pár képre ugranak be.

Léna már 2 éves nagylány, aki csupa mosoly és vidámság, de persze már Ő is abban a korban van, amikor csak úgy egyik pillanatról a másikra hangulatváltás lesz. Ismét szuper jól ment a szülinapfotózás, de persze a dackorszak azért most sem hagyott minket magunkra. :) De ez teljesen természetes minden kis gyereknél és mivel már van tapasztalatom e téren, így engem nagyon ritkán lehet meglepni. :) A csajokkal elkészítettük a szülinapi képeket – párat azért mindenkivel közösen is – és aztán a fiúkkal együtt pár családi fotót is csináltunk. Mindig szeretek Timiékkel dolgozni, mert mindannyian nagyon együttműködők és nagyon sok „kacagós és huncut” képet tudunk készíteni. Köszönhetően a már 2 éves tündérnek, aki a képek láttán szerintem mindenkinek mosolyt csal az arcára. Nagyon köszönöm Timiéknek a töretlen bizalmat és remélem, hogy legközelebb is találkozhatunk egy hasonlóan vidám szülinapfotózás vagy családi fotózás erejéig.

csaladi fotozas 0997 csaladi fotozas 0998 csaladi fotozas 0999 csaladi fotozas 1000 csaladi fotozas 1001 csaladi fotozas 1002 csaladi fotozas 1003 csaladi fotozas 1004

További képeket a BABAFOTÓZÁS galériában találsz

error: Védett tartalom !!