Milán első szülinapi fotózás

…. és családi fotózás

A szülinapi fotózásokon mindenképp érdemes közös képeket is kérni, mert, hogy az ünnepelt még milyen picurka, mindig a felnőttekhez képest látszik igazán.

Visszajáró vendégeimmel szuper sorozatot szoktunk összetenni, ahogy évről évre cseperednek a kisemberkék.

Milán először járt nálam. Bettiékkel avattuk fel az új stúdiót, hát mondhatom, hogy szuper élmény volt. Végre kényelmesen elfértünk, és Milán elbűvölt mindenkit. Csoda mosolygós babó. Nagyon ügyes volt végig a fotózáson.

A szülinapi fotózásokon mindig nagyon jó hangulat van. A kisgyermekek örömétől és boldogságától teli pillanatok fokozzák a szülők örömét. A közös fotókon mindenki mosolyog, és ezek a pillanatok örökké megmaradnak.

A végén a torta maszatolós képeknél is rendesen meggyúrta tortát :) Apa pedig sok-sok puszit kapott.

Ha úgy érzi, hogy szeretné megörökíteni gyermekének szülinapját, akkor a profi fotózás a legjobb döntés. Élvezze a képek megosztását a családtagokkal és barátokkal, hogy mindenki megőrizze a születésnapi pillanatokat.

A profi fotózás előnyei a szülinapokon:

• Az összes pillanatot megörökíti: Az összes születésnapi pillanatot megörökíti, így örökre megőrizheti a születésnap örömét és boldogságát.

• Professzionális minőségű képek: A profi fotós segítségével, hogy szinte bármilyen környezetben (pl. otthon, kültéren, születésnapi rendezvény) fotókat készíthessen.

• Kreatív képek: A profi fotós segítségével különleges és kreatív képeket készülnek, amelyekre örökre emlékezni fog.

• Az értékek megőrzése: Az összes kép, amelyet a profi fotós készít, örök értéket jelenthet, még akkor is, ha sok év múlva nézik meg őket.

szulinap fotozas 6753
szulinap fotozas 6748
szulinap fotozas 6750
szulinap fotozas 6749
szulinap fotozas 6754
error: Védett tartalom !!