Karácsonyi fotózás 2022

Karácsonyi fotózás kisgyermekes családoknak

Ismét eljött a szeptember, még hirtelen az időjárás is hidegebbre fordult. Idén is tervezek karácsonyra, hogy csodaszép és különleges meglepetéseket tudjatok tenni a fenyő alá. Már érkeztek a nyáron is foglalások, így érdemes előre gondolkodni.

A FOTÓZÁS RÉSZLETEI:

Időszak:

Október 28. – November 27.

Egyelőre hétvégi 10:00 és 12:00órás időpontok lesznek foglalhatók, ami szükség esetén lehet, hogy bővítésre kerül.

Megtelt a délelőtt. Már csak pár 14:00-ás szabad időpont maradt.

Decemberben már a retusálások készülnek, karácsonyi fotózás már nem lesz!

Ha a retusált fotókból ajándéktárgyat készítettnél, akkor kérlek előrelátóan foglalj időpontot, tervezz bele a retusálásra 2hetet, a kiválasztásra is érdemes 1hetet, és még az ajándéktárgy elkészülési idejét. Köszönöm szépen!

Az árak a szűk családra vonatkoznak. Ha szeretnétek hozni Nagyszülőket, akkor +3000Ft/fő, de maximum 5 ember.

Két kisgyermek édesanyjaként tudom, hogy micsoda varázslat ez az ünnep a családoknak. Az évek tapasztalatai alapján készülök a fotózásaimra. Igyekszem, hogy a kicsinek is érdekes és örömteli legyen a nálam töltött idő. Minden évben készülök karácsonyfával, hangulatos fényekkel, hogy ne csak papírháttéren lássák a picurkák.

Ha egy kisgyermek lassan oldódik, akkor az 1óra keretein belül tudunk Neki időt adni. Nem minden kisgyermek nyitott elsőre, ettől ne essetek kétségbe, közösen segítünk Neki feloldódni. Hozhattok a picinek enni, inni, de kérlek a száját, arcát mindig töröljétek át a fotók készítése elött.

Nagyon ritkán találkozom (a covid óta/távolságtartás, sokkal kevesebb interakció), olyan kicsikkel, akik félnek idegen helyeken. Ha tudod, hogy a kicsid házon kívül fél, nem tud oldódni, akkor érdemesebb egy kötetlenebb kültéri fotózást készíteni inkább ősszel, amikor az időjárás engedi.

Kisállatot is hozhattok, amennyiben szobatiszta, és az autótól a stúdióig kézben fel tudjátok hozni. Nagyobb testű kutyussal szintén a kültéri fotózást ajánlanám.

Ha a pici beteg lesz, kérlek jelezd mielőbb, hogy tudjunk másik időpontot keresni.

A fotózások között azért hagyok egy óra szünetet, hogy mindenkit tiszta, fertőtlenített stúdióval várhassak. Emiatt is nagyon fontos,hogy pontosan érkezzetek, mert a fotózást a tervezett időben mindenképp be kell fejeznünk.

A fotózások 3hónapos kortól ajánlottak.

Bejelentkezés után egyeztetjük a szabad időpontokat.

Ha még nem jártál nálam, akkor a karácsonyi fotózásra időpontodat 10.000Ft foglalóval tudod biztosítani.

KARÁCSONYI CSOMAG TARTALMA:

NORMÁL

1 óra fotózás

~80-100 kép készül, picur habitusától függően, de igyekszünk az igényeihez igazodni.

Nyers képek kizárólag ‘nyers képek’ felirattal kerülnek átadásra.

10db retusált kép digitális formátumban, amit Ti választhattok ki.

2 átöltözés, 1 fix háttér(az idei hátteret a lap tetején tudjátok megnézni)

34.900.-

PRÉMIUM:

1 óra fotózás

~80-100 kép készül, picur habitusától függően, de igyekszünk az igényeihez igazodni.

Nyers képek kizárólag ‘nyers képek’ felirattal kerülnek átadásra.

15db retusált kép digitális formátumban, amit Ti választhattok ki.

2 átöltözés, 1 fix háttér(az idei hátteret a lap tetején tudjátok megnézni)

AJÁNDÉK karácsonyi digitális képeslap

39.900.-

karacsonyikepeslapminta

KARÁCSONYI & SZÜLINAP FOTÓZÁS

Karácsonyi tematikus fotózások időszakában sajnos a stúdió méreteiből adódóan másmilyen fotózásra nincs lehetőség. Ha a kicsi szülinapja ezen időszakra esik, akkor +1óra fotózást tudsz kérni, ahol építünk egy szülinapi dekort. Ennek költsége +10.000 Ft

KÉPEK ÁTADÁSA:

A nyers képeket digitális formátumban, picike nyers képek felirattal, internetes webgalérián keresztül adom át adom át, ahonnan letölthetitek és kiválaszthatjátok a retusálandó képeket.

-A kiválasztott képek számait email-ben kérem szépen elküldeni. A retusált képek átadása a kiválasztás után 2hét. Plusz képek rendelése esetén a retusálási idő kezdete a plusz képek árának számlámra érkezésekor kezdődik. A retusált képeket szintén egy webgalériából tudjátok majd letölteni.

A kiválasztásra és a letöltésre 1hét áll rendelkezésetekre, csak ebben az esetben tudom garantálni, hogy határidőre elkészülnek a retusálások! Köszönöm megértéseteket!

A képeken a normál retus a bőr simítását, szem alatti karikák, ráncok halványítását, bőrhibák eltüntetését tartalmazza. Különböző effektek, színváltozatok használata. Mindenkit annyira „szépítek” amivel még nem teszem felismerhetetlenné, és nem tüntetem el az egyedi vonásait.

Extra retusálás (a normál retusáláson felül, pl.: montázs, lenőtt haj, vékonyítás, napozás utáni ruháknak a nem lebarnult helyének eltüntetése, saját kezűleg készített elrontott smink javítása, gyermek arcáról az ételmaradék/váladék eltüntetése, leretusálása, bármilyen extra kérés) : 6000 Ft/munkaóra

További képek retusálása: 1500 Ft/kép, minimum megrendelés: 5db

Retusált képek 72órán belüli átadása +50% felár(750Ft/kép) Az utalás beérkezése után indul.

-Általános szerződési feltételek: ÁSZF ezt kérlek olvassátok át mielőtt jöttök hozzám, mert ezt fogjuk kitölteni fotózás előtt. Ez a megbízási szerződés.

Régebbi fotózások képeit itt tudjátok megnézni: CSALÁDI FOTÓZÁS

BEJELENTKEZÉS:    Melyik csomag?

    Karácsonyi_classicKarácsonyi_Prémium

    Hol találtál rám?

    GoogleFacebookInstagramTikTokAjánlásMár jártunk Nálad

    error: Védett tartalom !!