Családi fotózás árak

Szülinap fotózás és családi fotózás árak

Családi fotózás alatt nincs előre megírt kötelező koreográfia, nem kell a gyerekeknek pózolniuk. Nem kedvelem a kötelező „mosolyogj” típusú képeket, mert egy ilyen felszólítás után sosem születik természetes fotó. A kép akkor lesz szép, ha a baba/gyermek kiegyensúlyozott és boldog.

A fotózás alatt minden tőlem telhetőt megteszek, hogy mosolygós, csodaszép emlékek készüljenek, de természetesen ilyenkor szükség van a szülők segítségére is, hiszen ki tudná jobban mosolygásra bírni a picurkát, mint akik a legközelebb állnak Hozzá.

A fotózáson sosem korlátozom, hogy milyen arányban készülnek családi és egyéni baba/gyermek fotók.

A feltüntetett családi fotózás árak tartalmazzák a kellékek használatát.

Családi fotózás árak

2024. március 1-től.

CLASSIC


1 óra fotózás

2 átöltözéssel

25 retusált kép digitális formátumban

Az átadott képekből fekete-fehérek is készülnek

AJÁNDÉK: 1-1 profilkép anyának és apának retusálva

Stúdiós fotózás esetén plusz bérleti díj

39.900

Stúdiós fotózás esetén a bérleti díjat a helyszínen a stúdióval tudod rendezni.

Időpont foglalása:

Az időpont foglalás feltétele 10.000Ft foglaló, ami a végösszegből levonásra kerül. A végösszeget helyszínen rendezzük készpénzben.

Az időpont módosítására legkésőbb a foglalt időpont előtt 24órával van lehetőséged.  Késői lemondás esetén a foglaló nem jár vissza, azt a kiesésem részbeni pótlásaként számolom fel. Kivéve szabadtéri fotózásoknál, ahol időjárás függvényében szükséges lehet módosítás.

Bejelentkezés:

  Üzeneted:

  Kérlek jelöld be melyik csomagot szeretnéd:

  SzabadtériStúdiós

  Mikor szeretnétek jönni? (*)

  Hétköznap napközben stúdióSzombat stúdióSzabadtér naplemente előtt


  Hol találtál rám? GoogleKözösségi médiaAjánlásMár jártunk nálad


  Általános szerződési feltételek: ÁSZF

  Instagramon is megtalálsz

  A családi fotózás egy különleges alkalom, ami sok család számára fontos emlékeket és pillanatokat rögzít. Azonban sokan kétségekkel és bizonytalansággal néznek szembe a fotósok áraival kapcsolatban. Hogyan határozható meg a megfelelő családi fotózás ár? Mit kell figyelembe venni? Ebben a bejegyzésben áttekintjük a családi fotózás árazásának alapelveit és,hogy mi határozza meg a családi fotózás árak at.

  1. Átlagos árak és különbségek: Az árak jelentősen változhatnak attól függően, hogy hol élsz, a fotós tapasztalata és hírneve, valamint az általa nyújtott szolgáltatások milyensége. Általában egy családi fotózás ára tartalmazza a fotózás időtartamát, a képek utómunkáját, és a kész képeket digitális formában vagy nyomtatott változatban is átadja.
  2. Alapvető szolgáltatások és díjszabás: Fontos megérteni, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz az általad választott csomag, és hogy ezekért milyen árat kell fizetned. Például egy alapcsomag lehet, hogy csak az aktuális fotózást és a képek digitális formában való átadását tartalmazza, míg egy prémium csomag több órás fotózást, több helyszínt és nyomtatott képeket is tartalmazhat.
  3. Egyedi kérések és extra költségek: Ha speciális kéréseid vannak, például több helyszínen szeretnéd megörökíteni a családot, vagy extra utómunkát szeretnél a képeken, ezek általában plusz költségeket jelentenek. Fontos előre tisztázni ezeket a részleteket a fotóssal.
  4. Fotós tapasztalata és szakértelme: A családi fotózás árak at befolyásolja a fotós tapasztalata és szakértelme is. Tapasztaltabb fotósok általában magasabb árat kérnek szolgáltatásaikért, de gyakran jobb minőségű munkát is végeznek.
  5. Referenciák és vélemények: Mielőtt döntést hoznál, érdemes utánajárni a fotós referenciáinak és véleményeinek. Olvass el véleményeket az interneten, és nézd meg a fotós korábbi munkáit. Ez segíthet abban, hogy megtudd, hogy megfelelő-e számodra az általa nyújtott szolgáltatás.
  6. Költségvetés: Természetesen a pénzügyi szempontok is fontosak. Határozd meg, mennyit vagy hajlandó költeni a családi fotózásra, és keress olyan fotóst, aki belefér a költségvetésedbe, miközben megfelelő minőséget biztosít.
  családi fotózás árak
  error: Védett tartalom !!