Újszülött fotózás árak

Újszülött fotózás otthonodban:

Ha jártál nálam kismama fotózáson 10% kedvezményben részesülsz az újszülött fotózás árából.

20 db retusált kép digitális formátumban 

Kb. 3-4 óra fotózás otthonod kényelmében (kiszállás Bp területén)

Készülhetnek családi képek is.

AJÁNDÉK MONTÁZS

69.900.-

Az újszülött fotózásra bejelentkezés 10.000Ft foglalóval történik. Ez biztosítja, hogy a szülés körüli hetekben üres helyet tartsak fent a fotózás számára. Ha bármilyen okból meghiúsul az újszülött fotózás, beváltható baba és/vagy családi fotózásra 6 hónapon belül. Kizárólag abban az esetben, ha az időpont időben(min48óra) lemondásra kerül! Pénzt visszaadni nem áll módomban, ezért kérlek felelősséggel foglalj időpontot, köszönöm szépen.

A retusált képek átadása a kiválasztás után 2 hét. Hétvége és az ünnepnapok nem számítanak bele!

További képek retusálása: 2000 Ft/kép, minimum megrendelés: 5db

Extra retusálás (a normál retusáláson felül, pl.: montázs, bármilyen extra kérés) : 6000 Ft/munkaóra

A nyers képeket egy picike „Nyers fotók” felirattal adom át, hogy emlékül megmaradhasson, de látszódjon, hogy nem adtam át a munkát befejezetlenül. A nyers képek közösségi oldalra kerüléséhez nem járulok hozzá.

Újszülött fotózásnál szinte a baba irányít, mindent Hozzá és az igényeihez igazítunk. Nincs szoros időbeosztás, a babának közben evésre, nyugtatásra, pelus cserére lehet szüksége, ez mind természetes. A legszebb képeket az alvó újszülöttről lehet készíteni, de nem minden baba igényli egyformán az alvást, így az altatásra is hagyunk időt. A fotózás 3-4 órát vesz igénybe, ez teljesen a babától függ. Lényegesen gyorsabban tudunk haladni egy jól alvó babánál.

Minden újszülött fotózásnál elsődleges a baba biztonsága!

A kiegészítőket, kellékeket az újszülött fotózáshoz természetesen én biztosítom, amit előre egyeztetünk, hogy miket vigyek.

Az újszülött fotózásra a baba első tíz napja a legalkalmasabb, amikor még aluszékonyabb és természetes módon felveszi a méhben kialakult magzat pózt. Minél kisebb a baba annál egyszerűbb, könnyebb és emiatt gyorsabb a fotózás. Ezután már nehézkesebb az elaltatása is, így újszülött fotózást maximum két hetes korig vállalok. Kb. 2hetes kor után elkezdődhet a kólika, és egy hasfájós babát roppant nehéz elaltatni.

Ha bejelentkeznél vagy kérdésed van:

    Hol találtál rám?

    GoogleFacebookInstagramAjánlás

    error: Védett tartalom !!