Húsvéti fotózás 2023

husveti fotozas 2067

Húsvéti fotózás családi és babafotózás

Idén rendhagyó lesz a tavasz, mert készülök húsvéti és Anyák napi fotózással is. Anyák napjára nagyon szuper meglepivel készülök, erről részletek később.

Időpont:

Március 18. 9:00-14:00 között.

Most a gyerekek lesznek főszerepben, de természetesen készülhet családi kép is. De vannak kisebb tavaszi háttereim, így nem biztos, hogy a családihoz ugyanaz alkalmas lesz. Amennyiben nem, akkor a műterem tavaszi hangulatú részében, berendezett dekorral fog pár kép készülni.

A kellékeknek csak egy része van jelenleg befotózva. A nyusziról sincs még fotóm, a fotózás előtti napon fogom elhozni.

Részletek:

Élő nyuszi simogatás

30perc rendelkezésre állás

˘20-30 kép készül

5db választható retusált kép, amit húsvéti képkeretben is átadok digitálisan.

19.900.-

A fél órás rendelkezésre állások között, fél órára szükségem lesz takarításra, fertőtlenítésre, stb. hogy minden családot patyolat tiszta stúdióval várhassak. Ezért kérlek vedd figyelembe, hogy minden öltözés/öltöztetés is beleszámít. Köszönöm szépen megértésed!

Ha még nem jártál nálam, a húsvéti fotózásra a helyed 5000ft foglalóval tudod biztosítani, amit utalással tudunk rendezni. Betegség esetén, amennyiben előre jelzed, akkor új időpontot egyeztetünk. Az új időpontban már sajnos élő nyuszit nem tudok biztosítani. Az időben vagy egyáltalán le nem mondott időpontokra nem jár vissza a foglaló!


  Hol találtál rám? GoogleFacebookInstagramAjánlás

  A húsvéti fotózás egyre népszerűbbé válik az elmúlt években.

  Az ünnepet ünneplő családok számára ez egy nagyszerű módja annak, hogy megörökítsék a gyermekük szeretetét és vidámságát, és egyben megőrizzék ezeket az élményeket száz év múlva is.

  Az ünnepi fotózások mindig egyedi és különleges élményt nyújtanak, és a húsvéti fotózás még különlegesebbé teszi ezt. A húsvéti baba fotózásoknál a fő hangsúly a gyermeken van. A fotósok igyekeznek megragadni a gyermek természetes szépségét és szeretetét, és egyben kiemelni a gyermek ünnepi öltözetét és díszletet is.

  A gyerekeket szokásosnak mondott ünnepi kiegészítőkkel, mint színes tojások, hímzett kosarak és kalapok, húsvéti nyuszik, ünnepi virágok és sok más hasonló díszítéssel öltöztetik fel, ami nagymértékben növeli a húsvéti hangulatot.

  A húsvéti fotózások számos előnyt kínálnak a családok számára. Az egyik legfontosabb előny, hogy ezek a fotók megőrzik a gyermek életkori pillanatait és vidámságát. Ezeken a fotókon a családtagok sokáig megőrizhetik a közös együtt töltött ünnepi pillanatokat.

  Emellett a húsvéti fotózások egyedi megoldásokat is kínálnak a családok számára, hogy különleges emlékeket őrizzenek meg. A húsvéti fotózások stúdióban számos technikai előnyt is kínálnak az otthoni fotózáshoz képest. Ezek az előnyök magukba foglalják a profi fények, a kompozíció és a retusálás technikáit. Ezek a technikák különösen fontosak akkor, amikor a képek hosszú távon megőrzésre kerülnek, és így biztosítva van, hogy a képek minősége minél jobb legyen.

  Ha szeretnéd megörökíteni a gyermeked örömét és mosolyát, akkor a húsvéti fotózás egy nagyszerű módja annak, hogy ezt válaszd.


  Húsvét – a kereszténység egyik legrégebbi ünnepe, amely minden évben újra megközelíti a családokat, hogy élvezhessék egymás társaságát. A húsvéti ünnep az egyik legszentebb alkalom a családi kötődések megünneplésére. A házak megtelnek a családtagokkal, akik együtt ünnepelnek, játszanak és enni szoktak. A húsvét, ez a gyönyörű ünnep, amelyet sokan élveznek, az egyik legjobb alkalom a családi fotózásra. Családi fotózás húsvétkor – ez egy nagyszerű módja annak, hogy örökítsük meg a boldogságot és az örömöt, amelyet családunkkal töltünk el ezen a napon.

  Egy húsvéti családi fotózás olyan, mintha kihasználnánk az alkalmat, hogy a legjobb pillanatokat megörökítsük. Ezek a képek megőrzik a családtagok arcának mosolyát, és megosztják az örömöt, amelyet együtt élveznek.

  Fotózás előtt gondoskodjatok arról, hogy mindenki megfelelően öltözött legyen. Az ünnepi színek, mint például a rózsaszín, a lila és a sárga, nagyszerűen illenek a húsvéti hangulathoz. A családtagok bátoríthatók, hogy viseljenek egyforma színeket, így a kép egy egységes látványt fog közölni.
  A húsvéti családi fotózások olyan emlékeket adnak, amelyeket évek múlva is szívesen visszanézünk. Ezek a képek megtartják az örömöt és a boldogságot, amelyet ezen a napon éreztünk. Ezek a képek megőrzik a családtagok arcának mosolyát, és megosztják a közös pillanatokat, amelyeket együtt élveztünk

  További családi és babafotók a galériámban: Családi fotózás

  Ha véleményeket olvasnál a munkáimról: Facebook vélemények