Anyák napi fotózás 2023

anyakn

Anyák napi fotózás 2023 Budapest

Idén egy különleges ötlettel készülök Neketek az Anyák napjára. Az ötlet Ágitól származik, akinek már az Ő kérésére lefotóztam ezt a montázst, és imádtam. Sajnos az Ő képeit nem oszthatom meg, de most lefotóztam nektek Juditékkal.

Erre a fotózásra felár nélkül hozhatod a Nagymamát, sőt a Dédit is, ha olyan szerencsések vagytok, hogy az unokák ismerhetik.

Az Apukák nagyon fognak örülni, hogy ebből kimaradhatnak, de Apák napjára Nekik is készülök ugyanezzel a montázs verzióval. Annak az időpontját később fogom kiírni. Nekik természetesen férfias színekkel. De erre a fotózásra is jöhet természetesen Apuka. Szívesen látom Őket is.

Ruhában úgy készüljetek, hogy itt is egy tónus legyen, és ne legyenek nagy feliratok.

anyak napi fotozas 9735 2
anyak napi fotozas 9750

Anyák napi fotózás választható csomagok:

Mini

30perc fotózás

1háttér

20-30 kép készül

5 retusált kép, (amiből 3 képkeretes) A kicsinek nem muszáj fognia, ha nem szeretné, ilyenkor természetesen az Ő fotója keret nélküli lehet.

1 anyák napi montázs

24900.-

Normál

1óra rendelkezésre állás

2háttér

40-60 kép készül

10 retusált kép, (amiből 3 képkeretes) A kicsinek nem muszáj fognia, ha nem szeretné, ilyenkor természetesen az Ő fotója keret nélküli lehet.

1 anyák napi montázs

29.900.-

Időpont:

Április 22. 9:00-14:00


  Hol találtál rám? GoogleFacebookInstagramAjánlás


  Az anyák napja egy olyan alkalom, amikor meg lehet ünnepelni az anyákat. Olyan sokféle módon lehet ünnepelni, például ajándékokkal, finom étellel és persze sok szeretettel. Az anyák napján minden évben a családok összetartó erejét és az anyák szerepét ünneplik. Az anyák napja egy olyan alkalom, amikor az anyák különleges megbecsülésben részesülnek.

  De ha szeretnéd ezt az alkalmat még emlékezetesebbé tenni, akkor néhány különleges fotót is készíthetsz az anyák napjáról. A fotózás az egyik legjobb módja annak, hogy még jobban megőrizd az anyák napjának emlékeit.

  Minden felvétel hatalmas értéket jelent, amelyeket mindig megőrizhetsz. Ezeket a fotókat később a családod tagjai is megtekinthetik, így az anyák napja még jobban megmaradhat a szívükben.

  Az anyák napjának meghitt pillanatait érdemes megörökíteni egy profi fotózással. A profi fotózás nem csak a családok élményeit dokumentálja, de megőrzi az anyák napjának emlékeit is. A profi fotózás előnyei közé tartozik, hogy minden mosoly nagyobb valószínűséggel lesz rögzítve.

  A profi fotózás alkalmával az anya és a gyermekek közötti közelséget és szeretetet hangulatos képekkel tudjuk megörökíteni. Biztosíthatjuk, hogy minden fontos pillanat az anyák napjával kapcsolatban megmarad a jövőre nézve. Az anyák napjának megünnepléséhez a családoknak biztosítaniuk kell a megfelelő fotózási helyszínt. A profi fotózáshoz mindig érdemes segítséget kérni, hiszen egy szakembernek tudnia kell, hogyan tudja megörökíteni a család együttlétét és a szeretetét. A profi fotózás segítségével olyan emlékeket tudunk megörökíteni, amelyek örökké élnek majd a család minden tagja számára. Az anyák napja egy olyan különleges alkalom, amikor a családok közel állnak egymáshoz és együtt ünnepelhetnek. A profi fotózással az anyák napjának egyedülálló pillanatait megőrizhetjük.


  Az anyák napja alkalmából nemcsak csokoládét és virágot kaphatunk, hanem olyan ajándékokat is, amelyeknek hosszú ideig örülhet majd az Édesanyánk. Az egyik ilyen ajándék egy profi fotózás.

  A fotózás segítségével elérhetjük, hogy egy szép és személyes emléket állítsunk Édesanyánknak. A fotózás során széles körű lehetőségeink vannak, hogy a képeket a személyes ízlésünknek megfelelően alakítsuk. Az anyák napi fotózáson készült képek segítségével Édesanyákat, Nagymamákat megörökíthetjük. Ezek a képek később is emlékeztethetnek bennünket az szüleinkre, nagyszüleinkre, és segítségükkel életünk fontos pillanatait megőrizhetjük.

  Anyák napján a fotózás sokkal jobb ajándék, mint egy virág vagy csokoládé, mert hosszú ideig örülhetünk neki. A fotózás segítségével Édesanyánkat megörökíthetjük, és ezzel életünk fontos pillanatait is megőrizhetjük. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy mi és a családunk hosszú ideig tartó boldog és szeretetteljes emlékeit megőrízhetjük.


  Anyák napja egy olyan alkalom, amikor meg lehet mutatni, hogy mennyire fontos az Édesanyánk számunkra. Az egyik legjobb módja annak, hogy ezt megtegyük, ha profi fotózást adunk ajándékba.

  Egy professzionális fotózás az anya számára egy személyes és különleges ajándék, amelyet mindenkorra megőrizhet. Az Édesanya és Nagymama büszkén fogja mutogatni ezeket a képeket, és örülni fog, hogy megörökítette a pillanatokat és megőrizte azokat évtizedekre. Egy profi fotózáson az anya számára egyedi és különleges képeket készíthetünk. Ezen a fotózáson a stílus, az öltözködés és a háttér meghatározható, hogy megfeleljen az Édesanya személyiségének. Az anya6nagymama ezeket a képeket majd megoszthatja családtagjaival, barátaival, és örökké emlékezni fog erre a napra.

  Egy profi fotózás többet nyújt az anyának, mint csak egy sima fotó. Ezeken a fotókon megmutathatja az anya személyiségét, öltözködési stílusát és szépségét. Az anya büszke lesz arra, hogy ezeket a képeket megosztja, és tudni fogja, hogy mindenkorra megőrizte ezeket az emlékeket. Anyák napjára egy profi fotózás tökéletes ajándék. Megmutatja az anyának, hogy mennyire fontos, és hogy olyan sokat jelent számunkra. Egy ilyen ajándékkal megőrizheti az anya a pillanatokat, és örökké emlékezni fog rá.

  Facebookon is megtalálsz

  További családi és babafotók