Anyák napi fotózás

Anyák napi mini fotózás 2018

Anyák napi mini fotózás: lepd meg a nagyit pár családi fotóval anyák napja alkalmából. Közeledik az Anyák napja, és a nagymamák legjobban az unokákról készült képeknek örülnek. Mindig szívesen hordják magukkal, hogy alkalomadtán elbüszkélkedhessenek csodás unokájukkal/unokáikkal. Okozz Neki óriási örömet, hogy frissen készült képekkel leped meg. Sokkal lazább,mint a bölcsis/óvodai/iskolai fotózás, hiszen ha a szüleik is Velük vannak, biztos hogy sokkal szebben, természetesebben fognak mosolyogni. Rátok a szeretett szüleikre, mint egy idegen fényképész nénire/bácsira. Természetesen elhozhatod a Nagymamát is, hogy akár 3 generációról közös kép készülhessen. Ha a gyermeked türelme engedi egyszer át is öltöztetheted, hogy még változatosabb képek készülhessenek. A képeket úgy fogom átadni, hogy még legyen idő nyomtatni, és ajándéknak átadni ezen a neves napon.

Kérlek vedd figyelembe,h a műterem adottságai miatt maximum 5 ember fér el, ha többen szeretnétek fotózkodni kérlek foglalj dupla időpontot,és külön érkezzetek (pl, ha mindkét részről jönnek Nagyszülők vagy Keresztanyuka, Nagynéni… stb.)

Mivel a fotózások fél órás turnusokban fognak zajlani, így a műteremben sminkelésre sajnos nem lesz lehetőség. De nyugodtan sminkelhetsz otthon is, egy szerény hétköznapi smink is nagyon jól mutat a képeken. Ruhákban érdemes összeöltözni. Nem kell egyformában, de harmonizáljatok egymással. Ne legyenek nagy kontrasztok, pl világos-sötét nagyon „üti” egymást Gyermekeknek a nagy nyomtatott mintás pólók nem előnyösek, nagyon elvonják az arcról a figyelmet.

Retusálási idő két hét, tehát április végén fogom tudni átadni,de úgy hogy a május 6-i anyák napjára még lesz időd nyomtatni. Igény esetén digitális képeslap is kérhető, ez esetben már kész is az egyedi, személyre szóló ajándék.

Anyák napi mini fotózás részletek:

Időpont: 2018. április 15. (vasárnap) 9:00-13:00

30 perces fotózás műteremben (a Köki Terminal közelében) 

Hozhatod a Nagyit, hogy közös képek is készülhessenek,de egyszerre maximum 5 ember fér el kényelmesen, kérlek ezt vedd figyelembe, köszönöm.

1 átöltözési lehetőség

1 választható háttér

20-30db kép készül amit digitálisan fotózás után átadok

5 db retusált kép, április végi digitális átadással.

A retusálandó képek kiválasztására az idő szűke miatt maximum 3nap áll rendelkezésetekre, utána én választom, hogy tudjam tartani a határidőket.

9900-

Mivel saját stúdióban dolgozom, erre nem jön semmilyen plusz stúdióbérlési költség!

 

Igény esetén külön kérhető:

2500Ft felárral kérhető egyedi szövegezésű anyák napi fényképes digitális képeslap (legkésőbb a fotózáson jelezni kell)

 

anyák napi fotózás 1508 anyák napi fotózás 1509 anyák napi fotózás 1527 anyák napi fotózás 1528anyák napi fotózás 1510 anyák napi fotózás 1511 anyák napi fotózás 1513 anyák napi fotózás 1514 anyák napi fotózás 1515 anyák napi fotózás 1517 anyák napi fotózás 1518 anyák napi fotózás 1519 anyák napi fotózás 1525 1 anyák napi fotózás 1512 1 anyák napi fotózás 1521 anyák napi fotózás 1522 anyák napi fotózás 1523anyák napi fotózás 1524

anyák napi fotózás 1526

 

 

 

error: Védett tartalom !!