Anyák napi fotózás


Anyák napi mini fotózás 2018

Anyák napi fotózás: lepd meg a nagyit pár családi fotóval anyák napja alkalmából. Közeledik az Anyák napja, és a nagymamák legjobban az unokákról készült képeknek örülnek. Mindig szívesen hordják magukkal,hogy alkalomadtán elbüszkélkedhessenek csodás unokájukkal/unokáikkal. Okozz Neki óriási örömet, hogy frissen készült képekkel leped meg. Sokkal lazább,mint a bölcsis/óvodai/iskolai fotózás, hiszen ha a szüleik is Velük vannak, biztos hogy sokkal szebben, természetesebben fognak mosolyogni. Rátok a szeretett szüleikre, mint egy idegen fényképész nénire/bácsira. Természetesen elhozhatod a Nagymamát is, hogy akár 3 generációról közös kép készülhessen. Ha a gyermeked türelme engedi egyszer át is öltöztetheted, hogy még változatosabb képek készülhessenek. A képeket úgy fogom átadni, hogy még legyen idő nyomtatni, és ajándéknak átadni ezen a neves napon.

Kérlek vedd figyelembe,h a műterem adottságai miatt maximum 5 ember fér el, ha többen szeretnétek fotózkodni kérlek foglalj dupla időpontot,és külön érkezzetek (pl, ha mindkét részről jönnek Nagyszülők vagy Keresztanyuka, Nagynéni… stb.)

Mivel a fotózások fél órás turnusokban fognak zajlani, így a műteremben sminkelésre sajnos nem lesz lehetőség. De nyugodtan sminkelhetsz otthon is, egy szerény hétköznapi smink is nagyon jól mutat a képeken. Ruhákban érdemes összeöltözni. Nem kell egyformában,de harmonizáljatok egymással. Ne legyenek nagy kontrasztok, pl világos-sötét nagyon “üti” egymást Gyermekeknek a nagy nyomtatott mintás pólók nem előnyösek, nagyon elvonják az arcról a figyelmet.

Retusálási idő két hét, tehát április végén fogom tudni átadni,de úgy hogy a május 6-i anyák napjára még lesz időd nyomtatni. Igény esetén digitális képeslap is kérhető, ez esetben már kész is az egyedi, személyre szóló ajándék.

Anyák napi fotózás részletek:

Időpont: 2018. április 15. (vasárnap) 9:00-13:00

30 perces fotózás műteremben (a Köki Terminal közelében) 

Hozhatod a Nagyit, hogy közös képek is készülhessenek,de egyszerre maximum 5 ember fér el kényelmesen, kérlek ezt vedd figyelembe, köszönöm.

1 átöltözési lehetőség

1 választható háttér

20-30db kép készül amit digitálisan fotózás után átadok

5 db retusált kép, április végi digitális átadással.

A retusálandó képek kiválasztására az idő szűke miatt maximum 3nap áll rendelkezésetekre, utána én választom, hogy tudjam tartani a határidőket.

9900-

Mivel saját stúdióban dolgozom, erre nem jön semmilyen plusz stúdióbérlési költség!

 

Igény esetén külön kérhető:

2500Ft felárral kérhető egyedi szövegezésű anyák napi fényképes digitális képeslap (legkésőbb a fotózáson jelezni kell)

 

[contact-form-7 404 "Nem található"]