8 ok, amiért érdemes profi szülinap fotózásra menni a kisgyermekkel

Profi szülinap fotózás

Csecsemők és kisgyermekek születésnapjai mindig különleges események a családok életében. Ezek az alkalmak az ünneplés, a boldogság és a szeretet fontos pillanatai. És mi lehetne ennél jobb emlék, mint egy profi szülinap fotózás kisgyermekeddel és a családoddal ? Íme néhány érv, hogy miért érdemes a gyermek vagy baba születésnapját egy profi fotóssal megörökíttetni.

 1. Profizmus és tapasztalat: Profi fotósok rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy lenyűgöző képeket készítsenek. Ők értik a megfelelő fényviszonyokat, a kompozíciót és a megfelelő pillanatok megörökítésének módját. Értenek a kisgyermekek, babák nyelvén, jól tudnak Velük „együttműködni”. Tudja milyen kellékekkel lesz igazán szép a végeredmény. Egy kicsit stylist is.
 2. Minőség és részletek: Egy profi fotós által készített képek sokkal magasabb minőségűek, mint egy átlagos fényképezőgép vagy telefon által rögzítettek. A részletek, a színek és az összhang sokkal jobban érvényesülnek ezeken a felvételeken. A fények adják a kép alapját, ezt szaktudással lehet jól kezelni.
 3. Kreativitás és egyediség: Egy profi fotós kreatív módon közelíthet a fotózáshoz, hogy igazán egyedi és emlékezetes képeket készítsen. Ők segíthetnek olyan helyszíneket és díszleteket választani, amelyek még inkább feldobják az eseményt.
 4. Kényelem és nyugalom: Ha egy profi fotósra bízzuk a fotózást, akkor mi magunk is részt vehetünk a képeken, így profi családi képeink is készülhetnek. Általában a legtöbb családban anya a fotós, emiatt mindig Ő hiányzik a képekről.
 5. Emlékek megőrzése: A gyermekkori születésnapok olyan emlékezetes események, amelyeket érdemes megőrizni és később visszanézni. Profi fotók segítségével könnyedén visszaidézhetjük ezeket a pillanatokat, és megőrizhetjük az érzéseket és az élményeket az egész család számára.
 6. Ajándék a gyermeknek: Később a gyermek is hálás lesz, hogy megörökítették számára ezeket az emlékezetes pillanatokat egy profi szülinap fotózáson. Egy szép fényképalbum vagy képkeret a születésnapról örök életre szóló ajándék lehet számára.
 7. Professzionális feldolgozás és retusálás: A profi fotósok által készített képek általában átesnek egy feldolgozási fázison is, amely során javítják a színeket, a fényeket és eltávolítják az esetleges hibákat. Így a végeredmény még lenyűgözőbb lesz.
 8. Megoszthatóság és büszkeség: Az elkészült profi fotókat könnyedén megoszthatjuk családtagjainkkal és barátainkkal, és büszkén mutathatjuk meg, hogy milyen csodálatosan sikerült a gyermekünk vagy babánk születésnapi ünneplése.

Ezek a képek nemcsak emlékeztetők egy különleges napról, hanem értékes örökség is, amelyet generációkra megőrizhetünk és átadhatunk. Ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy ezeket a pillanatokat egy profi fotóssal örökítsük meg.

profi szülinap fotózás
szülinapi fotózás

További szülinap fotók

Szülinap fotózás ikrekkel:

Facebook-on is megtalálsz

2éves szülinapi fotózás szabadtéren

szulinap fotozas szabadteren 9579

Szofi szülinapi fotózás szabadtéren

Szofit már első szülinapján is fotózhattam, akkor a műtermemben. Így a 2éves szülinapi fotózás szabadtéren volt.

Szofi igazi kis huncutka, már a szemén és mosolyén is látszik. Na, de ugye a két éves kor tartogat bőven nehézségeket. Amit mi szeretnénk, azt Ő biztos nem, és ugyanez a fordítva. Szóval sok-sok trükközéssel, de nagyon szeretem sorozat készült Barbiékkal.

További képek: családi fotózás

A Természet Csodája – Egy 2 Éves Szülinap Fotózása a Szabadban

A születésnapok mindig különleges események, de amikor egy gyermek életének második évfordulójáról van szó, az inkább emlékezetes pillanat lehet. Ilyenkor megörökíteni a kis életünket, és a szabadtéri fotózás egy tökéletes módja ennek. Ebben a blogbejegyzésben elmesélem, hogyan zajlott egy 2 éves szülinapi fotózás a természet szépségében, és megmutatom, miért érdemes kipróbálni ezt a gyönyörű és személyes stílust a kicsiknek.

A választás indoka

A szülinapi fotózás szabadtéren mellett döntésünk egyszerű volt: a természet mindig is gyönyörű hátteret nyújt fotóinkhoz, és lehetővé teszi, hogy a gyermekünk a legtermészetesebb környezetében legyen. egy szabadtéri helyszín kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a kicsi játékszon, felfedezzen, és a legőszintébb mosolyogva örökítsük meg.

A helyszín kiválasztása

A helyszín kiválasztása nagyon fontos része a szabadtéri fotózásnak. Mi egy gyönyörű, közeli parkot választottunk, ahol a természet és a zöld környezet valódi csodát alkotott. A parkban rengeteg lehetőség volt szép háttérrel rendelkező képek készítésére, és a gyermekünk is élvezhette a játékot a parkban. A legtökéletesebb és legkényelmesebb szülinapi fotózás szabadtéren.

Az időzítés

Az időzítés is fontos tényező egy szabadtéri fotózás során. Azt szerettük volna, hogy a kisgyermekünk friss és éber legyen, így a fotózást délelőtt terveztük. Aznap reggel gondoskodtunk róla, hogy jól aludjon, így jókedvű és energikus volt a fotózás során.

A fotózás hangulata

A szabadtéri fotózás során különösen fontos a relaxált és vidám hangulat megteremtése. Mi egy barátunkat kérdeztük meg, hogy készítse a képeket, mivel úgy éreztük, hogy így a kicsi jobban érezheti. Fontos, hogy ne kényszerítsük a gyermeket a mosolyra vagy a kívánt pózokra. Inkább engedjük neki, hogy játszhasson, felfedezhessen, és a természet szépségében gyönyörködhessen.

A pillanatok megörökítése

A fotózás során igyekeztünk megörökíteni a kisgyermekünk valódi személyiségét és érdeklődési körét. Az eredmények fantasztikusak voltak! Megörökítettük a játékot a homokozóban, az első gyakorlat a fűben, és az arcán tündlő örömöt, amikor először látta a pillangókat repülni.

Az eredmények

A szabadtéri fotózásnak gyönyörű természetes képek készültek, örökre megőrzik a kisünk második születésnapjának emlékét. A természetes fény és a gyermekünk mosolya valóban különlegessé tette ezeket a képeket.

Tanácsok a szabadtéri fotózáshoz

Ha te is tervezel egy szabadtéri fotózást a kicsidnek, néhány hasznos tippel szolgálhatok:

 1. Válassz szép időt: Próbálj olyan napot választani, amikor jó az időjárás, és elkerülheted a nedves vagy túl hideg napokat.
 2. Legyél kreatív: Ne félj kísérletezni a helyszínekkel, a háttérrel és a gyermeked ruháival. A szabadtéri fotózás lehetőséget ad a kreativitásod kibontakoztatására.
 3. Legyél türelmes: A gyermeked nem mindig fog a kívánt pózokban maradni vagy mosolyogni. Legyél türelmes, és engedd, hogy a természetes pillanatok megtörténjenek.
 4. Vigyél magaddal tartalék ruhákat: A szabadtéri fotózás során előfordulhat, hogy a gyermeked koszos lesz. Vigyél magaddal tartalék ruhákat, hogy szükség esetén cserélhess.

A szabadtéri fotózás egy fantasztikus módja annak, hogy megörökítsd a gyermeked növekedését és fejlődését. A természet szépsége és a gyermeked mosolya valódi csoda, amit soha nem fogsz elfelejteni. A mi 2 éves szülinap fotózásunk emléke egy életen át elkísér minket, és reméljük, hogy ez a bejegyzés inspirációt nyújtott számodra is, hogy kipróbáld ezt a csodálatos stílust.

Facebookon is megtalálsz

A 2 Évesek Dackorszaka:

Üdvözöljük a szülők világában, ahol a kisgyerekek folyamatosan felfedezik a világot és az érzelmek széles skáláját. A kisgyermekkort sokan „dackorszaknak” nevezik, és bár a kifejezés kissé negatívan hangzik, valójában egy fontos fejlődési időszakot jelent a kicsik életében. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk, miért is nevezik ezt a korosztályt dackorszaknak, és hogyan lehet ezt az időszakot könnyebben kezelni.

Mi is az a „Dackorszak”?

A „dackorszak” kifejezést sok szülő ismeri, és a 2 éves kor környékén találkoznak vele. Ez egy olyan időszak, amikor a gyermek önállósága, akaraterősebb viselkedése és a szabályokkal való konfliktusaik gyakran előtérbe kerülnek. Az érzelmi kifakadások, a dührohamok és a makacsság gyakoriak lehetnek. De miért is történik mindez?

A 2 évesek dackorszaka része a normális fejlődési folyamatnak. Ebben az időszakban a gyermek kezdi megérteni, hogy saját egyéni szükségletei és vágyai vannak, és megpróbálja kifejezni azokat. Emellett az önállóság és a függetlenség fejlődése is ebben az időszakban zajlik, ami konfliktusokhoz vezethet a szülőkkel.

Februári szülinap fotózás akció

szulinap feb

A február mindig kicsit lazább, így gondoltam, hogy feldobom egy kis meglepetéssel. A februári szülinap fotózásokhoz ajándék szülinapi montázst készítek, ami megörökíti a kisgyermek mérföldköveit.

A szülinap fotózás akció akkor is érvényes, ha utalvány formájában veszed egy későbbi felhasználásra, így nem csak a februári babák részesülhetnek ebben az emlékben. (Abban az esetben. ha februárban kifizetésre kerül.)

Miért érdemes szülinap fotózáson részt venni?

A babák az első pár éveben hihetetlenül sokat változnak és fejlődnek. Egy magatehetetlen picurka csomagból, pár év alatt önálló, gondolkodó, okos kisemberke cseperedik. Amikor még a kezdetén vagy olyan távolinak tűnik a kamaszkorban, de, amikor odaértél rájössz, hogy egy szempillantás alatt elsuhannak az évek.

A kézzelfogható emlékeid a fotók lesznek, amik megmaradnak az utókornak. A gyermek is szívesen visszanézegeti magáról ezeket a képeket, de a Szülők és Nagyszülők legféltettebb kincsei lesznek ezek a fotók.

Érdemes emiatt profi fotókon megörökíteni, hogy igazán jó minőségben maradhassanak meg. És még arra is érdemes gondolni, hogy hiába fotózol mobillal sok száz képet a picurról. Mindig a közös családi fotókon látszik, hogy adott évben mekkora Hozzátok képest. utólag csak ez alapján látod, hogy milyen picike volt.

Ezért nagyon szívesen készítek ilyenkor családi képeket is, ahol természetesen a tesók is részt vehetnek.

Sokat vagyok gyerekek között, így nem okoz gondot megtalálni Velük a közös hangot. Igyekszem, hogy ne csak szép képeket, hanem szép emlékeket is kapj.

elso szulinap fotozas017
szulinap fotozas
szulinapfotozas1508
szulinap fotozas

Bejelentkezni a családi, baba és szülinap fotózás árak menüpontban a lap alján lévő űrlap segítségével tudsz.

A baba fotózás egyre népszerűbb a szülők körében, és sok szülő szeretné megörökíteni az első szülinapját a baba számára. A baba fotózás egy csodálatos, személyes élmény, amelyet a szülők és a baba örökké megőrizhetnek. A baba fotózás különleges pillanatokat rögzíthet a baba első születésnapján, és minden szülőnek remek emlékei maradnak az eseményről.

Ha szeretné megörökíteni a baba első születésnapját, fontos, hogy megfelelő fotográfust válasszon. Fontos, hogy olyan fotóssal dolgozzon, aki képzett és tapasztalt a baba fotózásban. A fotós segíthet Önnek megtalálni a tökéletes pillanatokat a baba születésnapi fotózásakor. Ők tudják, hogy hogyan kapják el a baba szépségét és különleges pillanatait. Egy szülinapi fotózás akcióban pedig még extra kedvezményekhez is juthat.

Egy baba fotózás célja, hogy megörökítse a baba születésnapjának emlékeit és a család közös pillanatait. A fotográfusok többféle módszert használnak a baba fotózásakor, és mindegyiküknek más stílusa van. A fotósok tudják, hogy milyen fényeket kell használni, és milyen pozíciókat kell választani a baba születésnapjának igazán különlegessé tételéhez. Bármilyen baba fotózást választ is, biztos lehet benne, hogy örökre megőrzi a baba első születésnapjának emlékét.. Egy születésnapi baba fotózás különleges és személyes élmény, amelyet örökre megőrizhetünk.

A babák születésnapja olyan fontos és emlékezetes esemény, amit érdemes megörökíteni. Egy profi fotóssal készített fotókkal ez még jobban megvalósítható. A profi fotós képes lesz kihozni a gyermek személyiségéből, és kiemelni az öröm és boldogság pillanatait. Az ilyen fotók megőrzik a baba születésnapját, és segítenek az élet első éveinek felejthetetlen pillanatait megőrizni. Úgy gondolom, hogy a profi fotós képes lesz a legtöbbet kihozni a baba születésnapjáról, és készíteni olyan emlékeket, amiket szívesen visszaidézünk bármikor.

A babák születésnapja az egyik legfontosabb esemény az életünkben, hiszen ezt az ünnepet életünk végéig megőrizzük. Az öröm és boldogság, amit a baba születésének napja jelent, mindig megérdemli, hogy megörökítsük és megőrizzük. Profi fotóssal megörökített születésnapokkal különleges és értékes emlékeket készíthetünk olyan pillanatokról, amelyek sosem jönnek vissza. Ezek az emlékek megmaradnak, hogy az utókor is elő tudja idézni a baba mosolyát, együtt töltött szeretetben gazdag pillanatokat.

A profi fotós olyan képeket készít, amelyek a legapróbb részletekig megörökítik az örömöt és boldogságot, amit a baba születésnapján élünk át. Ezek a képek teljesen megidézik az örömöt és a szeretetet, amit a babával megélhetünk. A fotókon látható, hogy mennyire örömet jelent a baba születésnapja a szeretteink számára, akik együtt ünnepelhetnek vele.

A profi fotós által készített képek olyan emlékeket hagyhatnak hátra, amelyeket az egész család megőrizhet és megoszthat. Ezek a képek a jövőre is emlékeztethetnek minket arra, hogy milyen különleges élményeket jelentett számunkra a baba születésnapja.

További képeket a FACEBOOK oldalamon is találsz

Szülinap fotózás szabadtéren

szulinap fotozas szabadteren 1252

Blanka szülinap fotózás

Blankát már jó pár éve fotózhatom. Ezalatt az időszak alatt megérkezett Boti a kistesója, így most már az Ő érkezését és szülinapjait is én örökíthetem meg. Bár már terveztünk Anyukája várandóssága alatt egy kültéri fotózást, de akkor időhöz voltunk kötve, és az időjárás nem volt kegyes hozzánk. De most Blanka szülinapja alkalmából megbeszéltük, hogy mindenképp kültéri lesz, ahogy az időjárás engedi. Végül egy kitűzött dátumot kellett módosítanunk, mert nagyon fújt a szél, és nem lett volna előnyös, még Taft-al sem :D

Szóval egy szép napsütéses estén találkoztunk naplemente elött, és csodaszép fényeket is kaptunk. Ildiéknek nagyon tetszettek a kültéri képek, így megbeszéltük, hogy Boti szülinapját is ott fogjuk megörökíteni.

Szülinap fotózás szabadtéren

Facebookon is megtalálsz

Mira első szülinapi fotózás

szulinap fotozas 2323

Gyönyörűséges Mira baba első szülinapi fotózása, amit természetesen összekötöttünk a családi fotózással is. Viviék családjában Mira már a kistesó, és már a nővérkéjét is én fotózhattam pocaklakóként, és a szülinapján is.

Mindig írom, de tényleg csodás érzés, amikor követhetem egy család életét, lehetőségem van picit belelátni a picurkák cseperedésébe. Annyira „szép” családok járnak hozzám, érezni a köztük lévő szeretetet, és jó érezni ezeket a pozitív kisugárzásokat.

Na ez jó érzelmesre sikerült, de hát vannak ilyen hangulatok. Jöjjenek inkább a képek:

szulinap fotozas 2322
szulinap fotozas 2324
szulinap fotozas 2326

Anna szülinapfotózás

szulinapfotozas1511

Anna 2éves szülinapfotózás

Annát második szülinapja alkalmából hozták el hozzám szülei. A szülinapfotózás keretein belül természetesen készültek közös családi képek is. Anna egy ritka kivételes 2éves, kedves, türelmes, nagyon jó érzés a társaságában lenni. Az én kislányom a tipikus „horrible” dackorszakos két éves :)

A bodyt én terveztem a szülinapi fotózásokra, most épp erre irányult a kreativitásom kiélése :D

Anna olyanokat tud,hogy csak pislogtam, elszámol 10-ig, hosszú énekeket tud elénekelni. De engem a kedvessége fogott meg nagyon, bár ez a szüleire is ugyanúgy érvényes volt. Nagyon jól éreztem magam Velük, nagyon jó fotózás volt, nagyon szép emlék. Köszönöm szépen Nektek a bizalmat, és hogy részese lehettem csodás családotoknak! <3

IMG 0291 szulinapfotozas1508 szulinapfotozas1509 szulinapfotozas1510 szulinapfotozas1512 szulinapfotozas1513 szulinapfotozas1514 szulinapfotozas1515 szulinapfotozas1516

Szülinapi fotózás információk

szülinap fotózás

Szülinapi fotózás tudnivalók

A saját stúdióm bezárásából is sok kelléket megőriztem, de a Little Grandma stúdióban is gyönyörű kellékek találhatóak.

A szülinapra választható árakat/csomagokat pedig itt tudod megnézni: babafotózás árak

Szülinapi fotózás kellékek

Még csak ízelítő a sajátjaimból, nincs még minden feltöltve.

A Little Grandma kellékei

A babák és gyermekek születésnapjai különleges pillanatok az életükben, amelyeket érdemes megörökíteni. Egy profi fotós segítségével azonban ezek a pillanatok még emlékezetesebbé, lenyűgözőbbé és értékesebbé válnak. Az alábbiakban összegyűjtöttük, miért ajánljuk, hogy a babák és gyermekek születésnapját profi fotóssal rögzítsd:

 1. Magas minőségű felvételek: Egy profi fotós tapasztalata és képességei révén olyan képek készülhetnek, amelyek megmutatják a legjobb oldalát a szülinapos gyermeknek. A profi felszerelés és a művészi érzék segítségével létrehozott felvételek sokkal tisztábbak, élesebbek és részletesebbek lesznek, mint egy átlagos otthoni fotózás során készült képek.
 2. Kreatív megközelítés: Egy profi fotós képes lenyűgöző és egyedi helyszíneket vagy háttereket kiválasztani a fotózás során. Ők segíthetnek abban is, hogy a gyermek személyiségét vagy az adott születésnapi témát tükröző kreatív és játékos képek készüljenek. Az ilyen egyedi képek nemcsak szépek és pillanatokat idézőek, hanem sokkal nagyobb figyelmet és érdeklődést kelthetnek a képeket nézőkben.
 3. Profi irányítás és tapasztalat: A gyermekfotózás kihívást jelenthet, mivel a kisgyermekek gyakran kiszámíthatatlanok és rohangálók. Egy profi fotós viszont tapasztalattal rendelkezik a gyermekfotózás terén és tudja, hogyan kell kommunikálni, játszani és irányítani a gyerekeket a legjobb pillanatok megörökítéséhez. Ők tudják, hogyan kell elnyerni a gyermekek figyelmét és így készíteni olyan képeket, amelyek tükrözik a gyermek valódi személyiségét és érzéseit.
 4. Időmegtakarítás: Egy születésnapi buli vagy esemény megszervezése és lebonyolítása sok időt és energiát igényel. Amikor egy profi fotóst bérelsz, akkor a fotózás részét átadhatod nekik, és így te magad is részt vehetsz az eseményen, és élvezheted a pillanatot a gyermekeddel. Ráadásul a profi fotós már tapasztalattal rendelkezik az események dokumentálásában, így pontosan tudja, hogyan kell időzíteni és elkapni a legfontosabb pillanatokat.
 5. Életre szóló emlékek: Az idő gyorsan telik, és a gyermekek nőnek. Egy profi fotózással olyan képeket kaphatsz, amelyek életre szóló emlékekké válnak. Ezek a képek megőrzik a gyermeked aranyos és ártatlan kisugárzását, és később, amikor visszanézed őket, felidézik a boldog és izgalmas születésnapi pillanatokat.

A babák és gyermekek születésnapjának megörökítése egy profi fotóssal tehát kiváló módja annak, hogy emlékezetessé tegyük ezeket az alkalmakat. A lenyűgöző képek nem csak aznap értékesek, hanem évek múltán is, amikor nosztalgiával és örömmel tekintesz vissza rájuk.

Facebook-on is megtalálsz

Blanka első szülinap fotózás

elso szulinap fotozas016

Első szülinap fotózás Blankával

Blanka Anyukája Dolóresz védőnő, és a mi védőnőnk Erzsike ajánlott Neki, ezúton is köszönöm szépen az ajánlást, és a bizalmatokat!

Blanka egy nagyon jókedvű kislány, csupa mosoly és báj. A szülinapi képekkel kezdtünk, amin csak Blanka szerepelt, és mivel nagyon ügyes volt nagyon gyorsan tudunk haladni,és így sok kép készülhetett. Majd a szülinapi hátteret „lebontottam” és elkészítettük a családi képeket. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, szerintem ezt tökéletesen tükrözik a képek is.

Boldog szülinapot Blanka és még rengeteg mosolygós évet kívánok!

elso szulinap fotozas017

családi fotózás 8670 családi fotózás 8671 családi fotózás 8672

error: Védett tartalom !!