Termék-tárgyfotózás

Tárgyfotózás, reklámfotózás, termékfotózás

KATA-s vagyok, kizárólag magánszemélyeket tudok kiszolgálni 2022. szeptember 1-től.

Műtermemben vállalom termékeinek fotózását webáruházba, katalógusba, weboldalára, szórólapra, prospektusba. Egy jó fotó már látványában eladja a terméket, márpedig az interneten vásárlásnál ez az elsődleges és sokszor döntő impulzus, mivel itt nincs lehetőség a termék tulajdonságait egyéb módon érzékelni. A jó tárgyfotó hűen tükrözi a termék valódi tulajdonságait.

 

 

.

Termékfotózás árak:

1 választott háttérrel (fekete vagy fehér)

1500Ft/db-tól, de minden árazás egyedi a terméktől és a darabszámtól függ. Minimum db szám: 5db

Az ár a termék esetleges hibájának retusálását nem tartalmazza.

Modellel (megrendelő által) 2000 Ft/ kép 

Alanyi áfamentes vagyok.

 

 

 

Mint a vállalkozás tulajdonosa tudod, hogy a termék fotózás nagyon fontos a márkád reklámozásában. Manapság a vásárlók számára egyre fontosabbá válik, hogy lássák, mit vásárolnak. A minőségi termékfotózás segíthet a vásárlóknak abban, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a vásárlás előtt kapott információk megfelelőek.

A jó minőségű termékképekkel a vásárlók egy jól kialakított márkát láthatnak, ami a bizalmi kapcsolat egyik fontos alapja. A termékek színeit, formáit és méretét is jobban kifejezhetik, ha jó minőségű fotókat használunk. A minőségi termékfotózás a vásárlók számára magabiztosságot és biztonságot nyújt a vásárlások során. A termékfotózás ezen kívül segíthet a vállalkozásoknak abban is, hogy jobban kihangsúlyozzák az egyes termékeik előnyeit és hátrányait. A vásárlók így könnyebben dönthetnek a vásárlás előtt. Ennek köszönhetően jobb ügyfélélményt biztosíthatunk a vásárlóink számára.

A termékfotózás segíthet a vállalkozásoknak abban is, hogy jobb minőségű és jobb arányú képeket adjanak. A jó minőségű képek nagyobb hatással vannak a vásárlókra, és segítenek jobb árbevételt biztosítani a vállalkozásoknak. Ha úgy döntesz, hogy a termékfotózás mellett döntesz, akkor biztos lehetsz abban, hogy a vásárlóid jobban meg fogják ismerni a termékeidet, és jobb árbevételt érhetsz el. A minőségi termékfotózás segíthet a vállalkozásodnak abban, hogy kiemelkedjen a versenytársaid közül, és sikereket érhess el.


A termék fotózás számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ha termékeidet fotózod, hatékonyabbá válik az üzleti stratégiád és elősegíti a termékeid sikeres marketingjét. Ezenkívül a termékfotózás segítséget nyújt a fogyasztók számára, hogy megtudják, mit kapnak, amikor megvásárolják a termékedet. A professzionális termékfotózás segítségével megmutathatod a fogyasztóknak a termékeid szépségét és részleteit, ami elősegíti a weboldalad vagy online áruházad hatékonyságát.

A jó minőségű termékfotók elősegítik az árucikkek sikeres és egyedi bemutatását, és javíthatják a fogyasztói vásárlások számát. A termékfotózás számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Vegyük például a professzionális megvilágítást.

A jó megvilágítás segítségével jobban megmutathatod a termékeidet, és hatékonyabbá teheted a fotók bemutatását. Az igényes megvilágítás segíthet abban, hogy megragadd a fogyasztók figyelmét, és javítsa a termékeid bemutatását.

error: Védett tartalom !!