Babafotózás… a baba első éve

babafotozas elsoev

ÚJDONSÁG A BABAFOTÓZÁSBAN

A baba első éve…

Babafotózásra napjainkban már mindenki jár, mert egy kisbaba rengeteget változik az első életéve során. Apró kis „csomagocskából” (aki még eleinte mindenben segítségre szorul), önálló kis emberpalántává cseperedik.  Ezeknek a korszakoknak a lépéseit örökítjük meg több fotózás alatt. Mivel minden kornak megvan a maga szépsége, ezért jött az ötlet,hogy érdemes ezt profi módon és körülmények között megörökíteni. 

A fotózás egy csomagot tartalmaz, ami 3 különálló fotózást foglal magában. Onnantól, hogy a baba már tudja magát tartani hason, felül, majd feláll. Ezek óriási változások az életükben, és mindeközben az arcuk is rengeteget változik.

A fotózások alkalmanként 20 percesek, minden fotózás után logózva átadom a nyers képeket, teljes felbontásban, és 5db általatok választott képet retusálok. A végén pedig készítek egy montázst, hogy egyben is látható legyen a változás. Ez egy örök emlék, hisz oly gyorsan elröppen a babakor. <3 Mindhárom fotózás 1háttér előtt történik, amit a legelején kiválaszthattok. Pár családi fotó is belefér mindhárom alkalommal.

A csomag bevezető ára:

35.000 Ft

Tartalmaz 3 külön fotózást:

-hason tartja magát a baba

-felült a baba

-felállt a baba

Mivel minden kisbaba egyéni fejlődési ütemben fejlődik, de másfél éves korukig mindannyian felállnak, ezért a babafotózás a pici 18 hónapos koráig használható fel.

További kedvezmények:

-Ha jártál nálam korábban fotózáson, akkor 10% kedvezményt adok az árból.

-Valamint, ha szeretnél még szülinapi képeket, akkor a szülinapi fotózás árából is adok 10% kedvezményt.

 

Az „apró” betűs rész, ami a fontos feltételeket tartalmazza: 

A képek készülhetnek hétköznap vagy hétvégén is, ez csak egyeztetés kérdése, viszont mindenképp másik fotózáshoz fogom tudni igazítani. Különálló fotózásként nem tudok időpontot biztosítani.

Mivel ez (három babafotózás együtt) egy kedvezményes árú fotózás, így az első fotózás végén fogom elkérni a szolgáltatás ellenértékét, amiről természetesen számlát adok. 

Janka babafotózás

babafotozas 0396

Ágiék családi és babafotózás

Janka egy hónapos volt amikor eljöttek hozzám Ágiék a fotózásra. Ágit már ismeretem, Ő volt a Kisfiam imádott óvónénije. Így a retusálás folyamatát a Kisfiam is örömmel végigkísérte, és most is megállapította, hogy Ági néni nagyon szép. :) És valóban ilyenkor nagyon el van kényeztetve a fotós, amikor a fotóalanyoknak minden jól áll. Szép család lettek,és érezni is Rajtuk a szerető egységet. 

Janka annyira nem vitte túlzásba az alvást, kicsit megizzasztott minket, de azért így is tudott félálomban mosolygós kép készülni. És hát annyira kifejező a nézése,hogy kár lett volna,ha a képekről ez a tekintet lemarad. <3

babafotozas 0392 babafotozas 0393 babafotozas 0394 babafotozas 0395 babafotozas 0397 babafotozas 0398

 

Máté húsvéti babafotózás

babafotozas 4777

Babafotózás ahol újra találkozhattam Mátéval…

Máté már 5 hónapos „nagyfiú” lett, és újra eljöttek hozzám egy babafotózásra. Először két hónapos korában találkozhattam Velük. Akkor karácsonyi képeket készítettünk Mátéról, és készültek közös családi fotók is. Mindig nagyon jó érzés, ha visszatérnek hozzám a szülők gyermekeikkel, és láthatom mennyi nőttek, változtak az utolsó találkozásunk óta. És természetesen nagyon jó érzés, hogy újra bizalmat szavaztak nekem. Máté már akkor is nagyon ügyes volt. Megtartotta már 2 hónaposan a kis fejecskéjét, így szuper hasalós képeket is tudtam fotózni, majd mély álomba szenderült ahol cuki alvós képeket is tudtam készíteni Róla. Nagyon szeretem a picikről az alvós képeket, mindegyik gyermek annyira „angyalkás” rajtuk. Süt a képekről az ártatlanságuk, és olyan boldogságot sugároznak, hogy jó Rájuk nézni. A karácsonyi képeit ide kattintva tudod megnézni: Máté babafotózás

Mivel közeledik a húsvét, így most húsvéti hangulatú képeket készítettünk leginkább, és Anyukájának Ivettnek is volt pár elképzelése, így azokat is igyekeztünk megvalósítani. Máté nagyon mosolygós, kiegyensúlyozott kisbaba, így nagyon szuperül haladtunk a babafotózással. Ivett segített a beállításokban, és öltöztette Mátét, Apukája Zsolt pedig megnevettette Mátét, hogy jó sok mosolygós kép készülhessen.  Máté pedig nagyon ügyesen, „nagyfiúsan” együttműködött. Mivel már épp abba a korba ért, hogy megindultak a fogacskái, így anyukája végig készenlétben állt egy kis törölgetésre :) Végül a babafotózásnak Máté vetett végett, mert a picurkának elérkezett az alvásideje, így elege lett a sok ingerből és pózolásból, és erős hanghatásokkal jelezte, hogy Neki bizony itt a fotózás vége :)

babafotozas_4776 babafotozas_4778 babafotozas_4779 babafotozas_4780

Kata babafotózás

babafotozas 3306

Családi és babafotózás Katáékkal

Ezen a babafotózás on egy újabb kis hercegnővel találkozhattam, aki már nem is olyan kicsi, de azért még mindig a szülei „pici kis lánya”. Vikiék mivel még Karácsony környékén voltak nálam, de a képek nem konkrétan karácsonyra készültek, így természetesen karácsonyi kiegészítőkkel is csináltunk fotókat. Leginkább Katáról szerettek volna pár angyalkás, hercegnős képet készíttetni, de természetesen most is, mint mindig készültek családi képek is. Viszont a hangsúly abszolút Katán volt, aki egy csodaszép, mesebeli kicsi lány. Kata alapból is egy angyalka típusú kislány, szőke kis fürtjeivel, a gyönyörű kék szemeivel.

Mivel nagyon szeretem a művészi beállítással készült képeket, így Kata esetében is elengedhetetlen volt az ilyen típusú fotók elkészítése. Persze a szüleivel egyeztetve készültek a képek, de ahogy már korábban olyan sokszor említettem is, ez a stílus az, amelyben a legjobban érzem magam. Itt tudok igazán „alkotni”, amihez persze elengedhetetlen a fotóalany. Ez esetben a pici lány, Kata volt az, akit fotózhattam és mondanom sem kell, mennyire élveztem a vele való munkát. Egy tüneményes, aranyos kislány, aki nagyon ügyesen feltalálta magát a babafotózáson. Sokszor nehéz a hasonló korú gyerekek figyelmét lekötni, de Kata egész végig figyelt és azt hiszem neki is tetszett a babafotózás. Angyali szárnyakat varázsolva neki az embernek tényleg az az érzése támad, hogy leszállt egy pici kis angyalka a földre, aki bearanyozza a világot. Kék szemében a gyermeki ártatlanság mutatkozik, de mégis annyira bájos, hogy teljesen magával ragad. Mint sok más esetben most sem tudok mást mondani, mint hogy egy gyönyörű, apró hercegnő volt nálam babafotózáson, aki szó nélkül vett részt minden ötletünkben. A „csodalámpás” most is előkerült, mint kiegészítő, ami Kata pici kezében szinte megelevenedik. J Szépséges mosolya, ami szinte végig jelen volt a babafotózáson, annyira magával ragadott, hogy én is csak mosolyogtam tudtam. Egy életvidám babafotózás unk volt, ami nem sikerülhetett volna ilyen jól, ha ez a pici lány, Kata nem teszi azzá. J Köszönöm, hogy egy újabb élménnyel gazdagodhattam ezen a babafotózáson.

 

babafotozas_3305babafotozas_3307 babafotozas_3309 babafotozas_3310 babafotozas_3311 babafotozas_3312 IMG_3397s

Babafotózás galéria

Babafotózás árak

Fanni babafotózás

babafotózás 3150

Babafotózás és családi fotózás Edináékkal.

Edináék közvetlen karácsony előtt voltak nálam ezért még erősen karácsonyi hangulatban fotózkodtunk, de az idő rövidsége miatt a retusált képek már nem kerülhettek a karácsonyfájuk alá. Emiatt úgy beszéltük meg, hogy januárra elég lesz,ha elkészülök a retusált képekkel. Edináék a város másik feléből jöttek el hozzám, számomra ez külön öröm, ha ennyire megtetszenek a képeim, hogy távolság sem lehet akadály egy kis babafotózásra. Egy nagyon kedves, barátságos kis családot ismerhettem meg személyükben. Bevallom ezeken a fotózásokon még az átlagosnál is jobban érzem magam, hiszen nyitott barátságos „környezetben” én is lazább tudok lenni. A kislányuk pedig egy igazi kis tündér, tünemény. Szegénykének épp jött a foga, így nem csak nehezebb éjszakájuk volt, de Fanni babának még a szemecskéje is bedagadt, bepirosodott. Persze amennyire tudtam a retusált képeken javítottam, mert alapból gyönyörű, szépséges, szinte világítós kék szemei vannak ennek a kicsi lánynak. Általában fogzós babával sokkal nehezebben tudunk haladni, hiszen nagyon meg tudja Őket kínozni a fájdalom, és az összes fogzással járó tünet. De Fanni baba tüneményes volt, nagyon könnyen és jól vette a babafotózással járó úgymond megpróbáltatásokat. Persze ilyenkor természetesen nem megyünk soha szembe a gyermek akaratával, mert abból jó biztosan nem sülne ki. Inkább a figyelemelterelés eszköze ami itt is beválik. de a gyerekeknek, és főként a kisebbnek például néha még az egy helyben maradás is fárasztó, nemhogy a sok-sok átöltözés. Bár itt is igaz,hogy a lányok,mint igazi kis hercegnők, már kis korban is sokkal jobban bírják az öltözködéseket. A fiúknál általában kevesebb átöltözést lehet megkockáztatni :) Mint mindig, most is készültek készültek családi képek is, de leginkább Fanni volt a középpontban, és a babafotózáson volt a fő hangsúly. Edina köszönöm szépen a bizalmatokat!

babafotózás_3151 babafotózás_3152 babafotózás_3153 babafotózás_3154 babafotózás_3155 babafotózás_3156 családi fotózás_3248

Bendi babafotózás

babafotózás 1525

Bendi az Anyukájával jött el hozzám babafotózásra. Ő egy tüneményes, mosolygós, barátkozós kisfiú, aki minden képen nevet (leszámítva persze azokat, amelyeken már békésen alszik az anyukája ölében. :) . Az ünnep közeledtével szerettem volna kicsit becsempészni a karácsonyt, ahol megmutathatom, milyen édes tud lenni egy ilyen kis ember a fenyőfa alatt. Mondhatni ő is egy ajándék. Szerencsére Bendi is fogékony volt ezekre a dolgokra és a babafotózáson kis herceghez méltóan szerepelt a képeken. Az ajándékdoboz kifejezetten tetszett neki, amiben apró kezecskéivel keresgélt. Komoly, de mégis gyermeki arccal próbálta kideríteni, mi lehet a dobozban. A piros mikulás ruha annyira jól állt neki és ahogy a fehér köntösben mosolyog, az valami tündéri. Van benne valami kis huncutság, ami még inkább édessé teszi ezt az apró kisfiút. Az anyukájával, Emesével is nagyon jól elbeszélgettünk, szinte barátságot kötöttünk. Annyira kedves volt és nagyon megkedveltem őt is és kisfiát is. A babafotózás vége felé, amikor már Bendi elfáradt, anyukája Emese karjaiban is készítettünk róla néhány fotót. Bendi annyira ellazult, hogy Anyukája el tudta altatni (kicsit belecsúsztunk az alvásidejébe), így nagy örömömre készülhettek el ezek az alvós képek. Ezeket nagyon szeretem, ilyenkor annyira angyalkák. Valószínűleg nagyon elfáradhatott Bendi, mert olyan mélyen, szinte mozdulatlanul aludt, mintha otthon lenne a pihe-puha ágyikójában. Olyan szépek és meghittek lettek ezek a fotók, – nekem személy szerint, nagyon tetszenek -, amin látszik a gyermeki ártatlanság és az anyai szeretet is egyaránt. Elmondhatom, hogy nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam én is ezen a babafotózáson, hiszen alapból is nagyon közvetlen típus vagyok. Nagyon nyitott vagyok az emberekre, így mindig jó érzés, ha a fotózásokon ugyanezt a nyitottságot kapom. Emese és kisfia annyira aranyos volt, hogy nagyon jó hangulatú és kötetlen volt az egész babafotózás. Senki sem feszengett az idegen környezet miatt, amit persze szerettem volna minél otthonosabbá tenni. Babákkal, gyermekekkel lenni alapból is nagy élmény, de a Velük töltött idő különösen az volt. Köszönöm szépen a bizalmatokat,és örülök,hogy megismerhettelek Titeket!

Babafotózás, családifotózás galéria

babafotózás_1524 babafotózás_1526 babafotózás_1527 babafotózás_1528

Dávid babafotózás

Babafotózás a nagyon vidám Dáviddal

Juditék elsősorban a babafotózásra jelentkeztek be, hogy megörökítésék vidám és huncut Kisfiúk Dávod mosolyait. de természetesen ilyenkor mindig készülnek közös családi fotók is. Általános probléma minden családban,hogy hiába vannak már „hiper – szuper” minőségű, a földi halandó számára is elérhető fényképezőgép, de nincs aki fotózzon. Minden családban megvan az a személy, valahol Anyuka, valahol Apuka, aki fotózza általában a többieket. Így ez a családtag az esetek nagy részében hiányzik a képekről. Pedig a család együtt teszi ki a családot. Bár már minden gépen van önkioldó, amikor is a fotós is rákerülhet a gépre, de általában ilyenkor is az jár „rosszul” aki a beállításokat elvégzi a fényképezőgépen. Hiszen van 10 másodperce a többiekhez futni,és legelőnyösebb arcát mutatni. Ez a gyakorlatban igen ritkán szokott sikerülni. Ezért is érdemes időnként vállalkozni egy családi fotózásra, hogy ezek a szépséges gyermekévek ne múljanak el nyomtalanul. Ilyenkor a fotós tesz róla,hogy a hangulat oldott legyen, és biztosan készül olyan kép, ami mindenkinek a legjobb/legelőnyösebb oldalát mutatja meg.

Dávid nagyon vidám, nyitott, Kisfiú, szuper gyorsan feloldódott, és nem okozott nehézséget a mosolygós képek elkészítése sem. Igazi kis huncutka, de ez látszik a képeken is :) A kedvencem ez a sapis kép lett igazi kis „zsivány” a szó jó értelmében. Judit köszönöm szépen a bizalmatokat!

babafotozas_2492  babafotozas_2450x babafotozas_2451x 

További babafotók: Babafotózás galéria

Daniella babafotózás

babafotozas 1697 1

Ildivel és Zsoltival nyáron találkoztam először egy kismama fotózáson. Képeket IDE kattintva tudod megnézni. Most elhozták hozzám szépséges kislányukat babafotózásra. Nagy örömömre szolgált, hogy újra találkozhattam Velük, de immáron idekint az öt hónapos kicsi Daniellával. Mindig nagyon jó érzés számomra, ha egy kicsit részese lehetek egy kis csoda érkezésének, láthatom a szülei felkészülését az érkezésére, aztán megismerhetem a kicsi egyéniségét, természetét. Mióta nekem is van gyermekem sokszor elgondolkodom rajta, hogy milyen csodákra is képes az élet, két apró kis sejtecskéből létrejön egy csodálatos, tökéletesen működő, szuverén kis ember palántácska. Nagyon szeretem megismerni a kis család, majd a picurka világra érkezésének történetét. Mindegyik érdekes, és tényleg sosincs két egyforma, mint ahogy a kicsik is mind mások,és mások. És természetesen minél többször találkozunk egymással, annál nyitottabban és könnyedebben beszélgetünk. És persze Anyaként ilyenkor már ugyanazok a kérdések, esetleg problémák foglalkoztatnak minket. és persze rettentő jól esik, és hálás vagyok a bizalomért, hogy újra és újra ellátogatnak hozzám, és engedik, hogy részese lehessek családjuk történetének.

Ők is úgy szerették volna a babafotózást, hogy készüljön kimondottan karácsonyi hangulatú és sima is. Természetesen a babafotózáson kívül mindig készülhetnek családi képek is. Ezt mindig a családra bízom,hogy milyen arányban szeretnék. Daniella nagyon nyugis kisbaba, gyönyörű szemekkel, hozzáteszem már a kismama fotózásnál is megjegyeztem, Anyukájának Ildinek micsoda szemei vannak. Szinte rikítanak a fotókon :) Szóval Daniella is a fotósok álma, nagyon fotogén. Általában a babafotózásnál az öltözés a legkritikusabb rész, de Daniella igazi kis Hölgyként remekül viselte ezt a részt is. Ha a baba természete „engedi”, akkor szeretem minél többféle kiegészítővel változatosabbá tenni a képeket. Ildiék nagyon sok szép ruhácskát hoztak Daniellának, de választottak az én kellékeimből is. A végére kicsit elfáradt ez a pici lány, éhes is lett, így csak ott tört el nála az a bizonyos mécses. De addigra már készen is voltunk a fotózással.

babafotozas_1610

babafotozas_1609 babafotozas_1611 babafotozas_1612 babafotozas_1613 babafotozas_1614

error: Védett tartalom !!