Nóriék kismamafotózás, avagy milyen egy tökéletes fotózás


Nóriék egy kismamafotózás keretében látogattak meg budapesti stúdiómban.

Aminek nagyon örültem, hogy előtte Orsinál is jártak. Egy igazán természetes és profi sminket kapjon, ami kiemeli Nóri szépségét. A végeredmény lenyűgöző lett. Egyszerűen nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire sokat számít egy profi smink. Frissé, üdévé varázsolja az arcot, kiemeli a tekintetet.

Nem szeretném bevezetni, hogy kismamafotózás nál kötelezővé tegyem, mint sok fotósnál. De az a véleményem, hogy profi fotók, profi sminkkel készülnek. Mert a fotózásban örökérvényű, hogy hozott anyagból dolgozunk. Ráadásul már nem is divat az erős retus, a profi fotósok arra törekednek, hogy az egyéni jellegeket ne tüntessék el, csak a legjobbat hozzák ki a modell adottságaiból a természetessége megőrzése mellett.

Nóriékkal nagyon jó hangulatban telt a kismamafotózás, pár új kellékemet is kipróbáltuk, és Ő mindenben annyira jól mutatott. Ezért mindenképp töltök fel ide is. A rózsaszín hátteret csak Vele fotóztuk, mert egy nagyon “lányos” kellék. Viszont az új acélkék kismamaruhához már Zsoltnak is volt egy nagyon jól mutató farmer inge. Valamint így együtt nagyon elegánsan emelték ki egymást. De alapból a hozott ruháikat is annyira harmonikusan válogatták össze. Figyeltek azokra, amiket alapból is mindig ajánlok.

-Ne legyenek a tónusok egymással kontrasztban. (Egyikük nagyon világos, másikuk nagyon sötét ruházat) Ez azért nem praktikus, mert képileg “elnyomják” egymást.

-Ne legyenek a ruhákon nagy márkajelzések, nyomtatott minták, ezek szintén elvonják a figyelmet a lényegről az arcról, valamint kismamafotózás esetén a pocakról.

A végeredménnyel Ők is elégedettek voltak, ezt az üzenetet kaptam:

Én pedig köszönöm szépen a bizalmatokat! Szuper élmény volt!

kismamafotózás
kismamafotózás
páros kismama fotózás
kismamafotózás
kismamafotózás Budapest
kismamafotózás

További kismamafotózás képeihez kattints ide