Dóriék kismama fotózás

kismama fotózás

Kismama fotózás Dóri és Zoli

Dóri készült a kismama fotózás ra sminkessel, fodrásszal, ez mindig nagyban megkönnyíti az én munkámat is, és nem utolsó sorban, sokkal profibb az elkészült képek hatása. Hiszen, ha hétköznapi arcunkkal fotózunk, akkor adott, hogy a képek sem lesznek annyira különlegesek. És ez nem jelenti azt, hogy úgy fog kinézni a képeken, mint aki éppen diszkóba készül, egyszerűen csak kihozzuk a lehetőségekből a legjobbat.

Dórit nem először, fotózhatom, és mindig nagy élmény. Bájos, kedves és gyönyörű. Pár éve jártak nálam a testvérével és családjával. Azóta Dórira rátalált a nagy szerelem Zoli személyében, és most Kisfiúkat-Dominiket várják, ezen alkalomból kerestek meg egy kismama fotózás ra.

A fotózást, mint mindig, most is a kellékek átválogatásával kezdtük, átnéztük, hogy miket hoztak, mi – mivel illik össze, majd átnéztük a saját gardróbjaimat is, ahol mindenki stílusa, kedve és hangulata szerint válogathat. Végül átnéztük a háttereket. Dóriék a letisztultabb stílust kedvelik, ezért maradtunk a fehérnél és a feketénél. Mindkét háttér merőben más hangulatot kölcsönöz a képeknek, de mindkettőt nagyon szeretem. Nemrég vettem egy új fényformálót, ezt most a fekete háttérnél használom szeretettel. Leginkább kismama fotózás okon, de már családi fotónál is volt rá példa, és a családoknak is nagyon tetszett a hatása. Nagyon kreatívvá tudja tenni számomra a lehetőségeket, és természetesen a végeredményhez is extra hatásokat ad.

Nagyon szeretem, ha sokat tudunk beszélgetni fotózás közben a családokkal, szeretem megismerni Őket, egy kicsit belelátni a stílusukba, hogy még inkább olyan fotókat készíthessek, amiket igazán magukénak éreznek. Még könnyebb dolgom van olyan esetben, mint Dóriék, hogy már találkoztunk korábban, így még több téma adódott számunkra. Ráadásul, amikor anno Dórit fotóztam, épp én voltam várandós a kislányommal.

Nagyon szépen köszönöm Nektek Dóri, hogy újra találkozhattunk, és én örökíthettem meg életetek várakozással teli, csodás időszakát! Mivel mire ezt a posztot megírtam, megszületett Dominik, így ezúton is gratulálok, és sok boldogságot, egészséget kívánok! <3

kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás kismama fotózás

További képek a galériában: KISMAMA FOTÓZÁS