Karácsonyi fotózás 2023

Apabarát karácsonyi fotózás, semmi sem kötelező, még a mosolygás sem :)

Bár még nagyon nehéz áthangolódnom a 30fokból a télbe, de egyre több megkeresés érkezik a karácsonyi fotózásokról. Így képzelek egy kis hóesést, mennyből az angyalt, és összeállítom a karácsonyi „menüt” :)

Idén nem lesz „papír”háttér, inkább igyekszem minél varázslatosabb karácsonyházat építeni a kis stúdiómba. Két karácsonyfa lesz, egy zöld és egy havas. Képet sajnos nem tudok mutatni még, de a Facebook oldalamon azonnal megosztom, amint elkészült. A díszítés október 23-án lesz.

A fotózásra szeretettel várom a jólnevelt kiskutyákat is, akiket nem hoz lázba a karácsonyfa lebontása :D Ha családi kedvenceteket is elhoznátok, kérlek bejelentkezésnél jelezd. Köszönöm szépen!

Korábbi fotóimat ITT tudod megnézni

Karácsonyi fotózás 2023 tartalma:

50perc fotózás(1óra rendelkezésre állás)

40-60kép készül, amit nálam megkaptok nyers képek felirattal.

10db bőr retusált, vagy 20db bőr retus nélküli fotó(választható)

39.900Ft

Ha a gyermek szülinapja egybeesik a karácsonyi fotózással, akkor a másfél órás csomagban a szülinapját is meg tudjuk örökíteni, de nem tudom a karácsonyi dekort a képből teljesen eltűntetni, mert épített stúdió lesz.

1,5óra rendelkezésre állás

~80-100 kép készül (nyers képek logózva kerülnek átadásra)

20db retusált kép digitális formátumban VAGY 40db alapretusált (bőr retust nem tartalmaz) digitális formátumban

49.900Ft

Plusz képek: bőrretus nélkül 1500/db, bőrretussal 2000ft/db áron, minimum 3db-os megrendeléssel kérhetőek.

Ha még nem jártál nálam, akkor időpontodat 10.000Ft foglalóval tudod biztosítani. Ezt utalással rendezzük.

Amennyiben beteg lenne a gyermek, akkor keresünk másik időpontot. Ha nem jelzed, és nem is jössz, akkor a foglaló nem jár vissza.

Közösségbe járó gyermekeknél (főleg, ha idén új közösségben kezdtek) érdemes minél korábbi időpontot foglalni, hogy még nagyobb eséllyel egészséges maradjon.

Lázas, beteg gyermekkel kérlek ne indulj el, jogosan lesz a pici rosszkedvű. Ilyen esetben keresünk új időpontot.

Ha utolsó hétvégi időpontot le kell mondanod betegség miatt, ott már sajnos a pótlás nem tud épített saját stúdióban elkészülni, kizárólag kültéri stúdióban, hely függvényében, plusz bérlési költséggel.

Karácsonyi fotózás 2023, választható időpontok:

Nálam megtelt a stúdiós időpont. November végén pedig bontva lesz a dekor.

De szabadtérre még mehetünk, ha ilyen különleges képeket szeretnél:

MINI:

20-30perc fotózás

50-70kép készül, amit megkaptok nyers képek felirattal.

10db alapretusált fotó(csak fény és kontraszt, bőrretust nem tartalmaz, de szabadtéren a természetesség élvez előnyt.

29.900Ft

CLASSIC

Cca. 40perc fotózás

50-70kép készül, amit megkaptok nyers képek felirattal.

20db alapretusált fotó(csak fény és kontraszt, bőrretust nem tartalmaz, de kültéren a természetesség élvez előnyt.

39.900Ft

TikTokon is megtalálsz már

Karácsony az év egyik legszebb és legkülönlegesebb ünnepe, amikor a szeretet és az összetartozás hangulatát ünnepeljük családunkkal és barátainkkal. Sokan szeretnek ilyenkor különleges emlékeket megörökíteni, hogy azokat később visszanézve újraélhessék a karácsonyi varázst. Ennek a célnak a legjobb módja pedig egy profi fotós műterme, amely számos előnnyel jár.

  1. Professzionalizmus és tapasztalat: A profi fotósok hosszú éveken keresztül képezték magukat, és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és tudással, hogy tökéletes karácsonyi fotókat készítsenek. Tudják, hogyan használják a fényeket, a háttérrel és a kompozícióval, hogy az eredmény valóban lenyűgöző legyen.
  2. Kreativitás és egyediség: Egy profi fotós képes új és kreatív ötleteket felvetni, hogy még szebb és különlegesebb legyenek a képek, hogy a végeredmény igazán egyedi legyen.
  3. Stílus és hangulat: A profi fotósoknak saját stílusa és hangulata van a képek készítéséhez. Így a képek nemcsak dokumentálják az eseményeket, hanem érzelmeket és hangulatot is közvetítenek.
  4. Minőség és részletesség: A profi fotósok használnak kiváló minőségű felszerelést és technikákat, hogy a képek minden apró részletet éles és tiszta legyen. Az ilyen képek nyomtatása kiválóak, így családi albumokban vagy dísztárgyakon is megőrizhetők.
  5. Kényelem és kikapcsolódás: Amikor egy profi műtermi fotózásra mész, te és a családod kényelmesen élvezhetitek a fotózás élményét. Nincs szükség a helyszínre vagy a fények beállítására, mindenről a fotós gondoskodik. Ez lehetővé teszi, hogy lazán élvezd az ünnepi pillanatokat.
  6. Időtállóság: Az ilyen képek nem csak az adott ünnepre szólnak, hanem évekig vagy évtizedekig megmaradnak. Később visszanézve visszarepítenek azokba az emlékekbe és érzelmekbe, amiket a karácsonykor átéltél.
  7. Ajándék lehetőség: Az ilyen fotók kiváló ajándékok lehetnek családtagoknak vagy barátoknak is. Egy szépen elkészített kép sokkal személyesebb és értékesebb ajándék lehet, mint egy egyszerű tárgy.
  8. Stresszcsökkentés: A karácsonyi időszak gyakran stresszel jár a bevásárlással, az ajándékozással és az előkészületekkel. Egy fotózás kikapcsol, és egy időre elfeledkezhetsz a stresszről, röviden gyönyörű képeket készítenek rólad a családodról. Karácsonyi fotózás 2023 -ban is.

Összességében egy profi fotós műterme ideális helyszín lehet a karácsonyi fotózásra, hogy az ünnepi pillanatokat örökre megőrizd. Ezek a képek nemcsak szépek és emlékezetesek lesznek, hanem valódi értéket is hordoznak az életedben. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a karácsony varázsa örökre rögzítve legyen!

karacsonyi fotozas 1576
error: Védett tartalom !!