Karácsonyi fotózás 2019

2019 karácsonyi fotózás

Az idei karácsonyi fotózás nál két új háttérből is tudtok választani. Idén is a hátterek, kellékek és az idő kímélésképpen ezekhez lesznek igazítva a foglalható napok. Ha az időbe belefér, akkor szívesen biztosítok plusz 1 karácsonyi hátteret a régebbiek közül. És természetesen idén is lesz feldíszített karácsonyfa, hogy kézzelfogható élmény is legyen a kicsiknek.

 

Karácsonyi fotózás tartalma:

Idén apukabaráttá teszem és elég egy órát kibírniuk :D Természetesen,hogy milyen arányban készüljön a családról és a csak a picurról fotó, azt most is (mint mindig) Rátok bízom.

Aki még nem járt nálam, annak leírom: tudom, hogy általában az Apukák nem szeretik ezeket a fotózásokat. Épp ezért semmit nem erőltetek Rájuk, ígérem, nem kell felvenniük a rénszarvasos pulcsit ;)

1 óra rendelkezésre állás

10db retusált képet tartalmaz, de természetesen utólag kérhető plusz kép, ennek a minimuma +5kép. A plusz képek ára: 1000Ft/db

A nyers képeket (egy picike nyers képek felirattal), de eredeti méretében adom át, hogy emlékbe eltehetőek legyenek, viszont látszódjon, hogy nem adtam át félkész munkát.

Az átöltözéseket nem korlátozom, de nagyban fog a száma a gyorsaságtól. Az a picur aki nem szeret öltözködni, Nála érdemesebb kevesebb ruhaváltással fotózkodni. 

Ruhák: többféle méretben van nálam is kb 0-5éves korosztálynak, tüllök, mikulásruhák.

Képek átadása webgalérián keresztül történik. A nyers és a retusált képeket is interneten keresztül küldöm. A retusálás ideje a kiválasztástól számított 14 munkanap!

Karácsonyi fotózás ára:

Hétvége:     24.900 Ft

Hétköznap: 21.900 Ft

Fontos:

Az időpontok 1órás időtartamúak lesznek, hogy ne legyen senkinek futószalag érzése, a két karácsonyi fotózás között fél óra szünetet hagyok. DE! ez nem azért, hogy lehet késni, hanem, hogy mindenkit tiszta, rendezett stúdióval várhassak!

Lesznek nálam is kellékek (tüllök, mikulás ruhák) , ezeket szintén a karácsonyi fotózás előtt tudjátok átnézni, ezért emiatt is kell időt hagyni, hogy tudjatok válogatni a stílusotokhoz.

Kérlek nagyon pontosan tartsátok be a foglalt időpontokat, ne akkor parkoljatok még lent, amikorra időpontot egyeztettünk, mert a sietségtől a felnőttek, és ezáltal a gyermekek is feszültek lesznek. Legyetek Rájuk tekintettel, inkább induljatok előbb.  Egy irodaházban dolgozom, ahol korábban érkezés esetén kanapékon helyet lehet foglalni a földszinten. Van kávé, üdítő, nasi automata. Higgyétek el, hogy ezek is nagyon fontos részletek az igazán szép és hangulatos családi fotókhoz. Nyugodt hangulat nélkül nem fog menni. Ehhez természetesen én is igyekszem hozzájárulni, de ez nem csak rajtam múlik. Nagyon szépen köszönöm a megértéseteket!

Idén mindenkitől szeretnék kérni váltócipőt, köszönöm szépen!

Hétköznap is csak délelőttönként dolgozom 14:00-ig, köszönöm szépen megértésed!

Pici babákat (4hós kor alatt) ebben az időszakban nem tudok fogadni, köszönöm szépen megértéseteket!

Az időpontokra visszajelezni, reggel vagy késő este lesz időm, ilyenkor módosítom itt is a szabad helyeket. Viszont emiatt lehetnek átfedések, ilyenkor az első foglalóé az időpont, a másodikkal emailben új időpontot egyeztetek. Ezért minden foglalás a visszajelzésem után aktiválódik.

Karácsonyi fotózás november 6 és december 1 között lesz, ezért az időpontok csak ekkora foglalhatóak, így tudom garantálni, hogy karácsony előtt mindenkié átadásra kerül.

Ha szívesen néznél régebbi fotókat ide kattintva megteheted: BABAFOTÓZÁS

További háttereket itt tudod megnézni: HÁTTEREK

A hátterek és a hozzá választható HÉTVÉGI időpontok:

……………………………………………………………………………………………….

VINTAGE CHRISTMAS:

MEGTELT

 

karacsonyi fotozas 2019

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

 

CHRISTMAS ROOM:

MEGTELT

karacsonyi 2

 

______________________________________________________________________________

————————————————————————

HÉTKÖZNAPI MÉG ELÉRHETŐ IDŐPONTOK:

MEGTELT

———————————————————————–

 

 

error: Védett tartalom !!