Zsófi újszülött fotózás

újszülött fotózás

Újszülött fotózás Zsófival

Az újszülött fotózás t Gabi kapta ajándékba Zolitól, így már decemberben felvettük a kapcsolatot, és Gabinak készítettem is egy névre szóló ajándékutalványt, hogy kézzel fogható legyen Számára. Persze meglepi volt, csak az ajándék átvétele után leveleztük le Gabival a részleteket.

Zsófi már szép nagy családba érkezett, nagyobb testvérei Lilla és Balázs is várták. Így az újszülött fotózáson nagy hangsúlyt fektettünk a családi képekre is. Ilyenkor nagy előny, hogy ha stúdióban készülnek a képek, mert a fényekkel mindenkinek a legelőnyösebb arcát lehet megmutatni. Zsófi nagyon ügyes volt, a családi fotózást végig nézelődte (na jó néha sírt is), de amikor az újszülött fotózás főszereplőjeként Ő következett mély álomba szenderült. Jól be is csomagoltam, mert azt a babák nagyon szeretik. Emlékezteti Őket a jó kis puha, számukra kellemesen szűkös anyaméhre.

A fotózás előtt Gabival átválogattuk a kellékeket. Van sok minden, így mindenki tud találni stílusához megfelelőt. Gabi inkább a természetesebb, natúrabb újszülött képeket részesítette előnyben, így a habos, romantikus részt most kihagytuk. Készült “zöldövezetben” katicás, és méhecskés, itt könnyű helyzetben voltam,mert nem kellet hozzá Zsófit mozgatni. A nehézség mindig akkor van amikor úgy kell kelléket cserélnünk, hogy ahhoz a pici babót is mozgatnunk kell. Egy kis rózsaszín angyalkás azért készült, ahol Zsófi még egy nagy mosollyal is megörvendeztetett minket. Mivel az újszülött fotózás után jött a húsvét, így készítettünk cuki nyuszis képeket is Zsófiról. A levendulás képnél terveim szerint “behajtogatva”, pózba téve lett volna Zsófi lába, de most is bebizonyosodott,hogy Ők bizony már pár naposan is egyéniségek, szóval Ő lazulós pózt választott ami szerintem imádnivaló lett.

További újszülött fotók: újszülött fotózás