Zsófi újszülött fotózás

Újszülött fotózás Zsófival

Az újszülött fotózás t Gabi kapta ajándékba Zolitól, így már decemberben felvettük a kapcsolatot, és Gabinak készítettem is egy névre szóló ajándékutalványt, hogy kézzel fogható legyen Számára. Persze meglepi volt, csak az ajándék átvétele után leveleztük le Gabival a részleteket.

Zsófi már szép nagy családba érkezett, nagyobb testvérei Lilla és Balázs is várták. Így az újszülött fotózáson nagy hangsúlyt fektettünk a családi képekre is. Ilyenkor nagy előny, hogy ha stúdióban készülnek a képek, mert a fényekkel mindenkinek a legelőnyösebb arcát lehet megmutatni. Zsófi nagyon ügyes volt, a családi fotózást végig nézelődte (na jó néha sírt is), de amikor az újszülött fotózás főszereplőjeként Ő következett mély álomba szenderült. Jól be is csomagoltam, mert azt a babák nagyon szeretik. Emlékezteti Őket a jó kis puha, számukra kellemesen szűkös anyaméhre.

A fotózás előtt Gabival átválogattuk a kellékeket. Van sok minden, így mindenki tud találni stílusához megfelelőt. Gabi inkább a természetesebb, natúrabb újszülött képeket részesítette előnyben, így a habos, romantikus részt most kihagytuk. Készült „zöldövezetben” katicás, és méhecskés, itt könnyű helyzetben voltam,mert nem kellet hozzá Zsófit mozgatni. A nehézség mindig akkor van amikor úgy kell kelléket cserélnünk, hogy ahhoz a pici babót is mozgatnunk kell. Egy kis rózsaszín angyalkás azért készült, ahol Zsófi még egy nagy mosollyal is megörvendeztetett minket. Mivel az újszülött fotózás után jött a húsvét, így készítettünk cuki nyuszis képeket is Zsófiról. A levendulás képnél terveim szerint „behajtogatva”, pózba téve lett volna Zsófi lába, de most is bebizonyosodott,hogy Ők bizony már pár naposan is egyéniségek, szóval Ő lazulós pózt választott ami szerintem imádnivaló lett.

ujszulott fotozas 2802 ujszulott fotozas 2803 ujszulott fotozas 2804 ujszulott fotozas 2805 ujszulott fotozas 2806 ujszulott fotozas 2807 ujszulott fotozas 2809 ujszulott fotozas 2810 ujszulott fotozas 2811

További újszülött fotók: újszülött fotózás

error: Védett tartalom !!