Választható hátterek-stúdióról-fotózásról

Az alap háttér a fehér, plusz a stúdió lehetőségeiből adódóan még változatosabbá tehetőek a képek. Művészi képekhez pedig fekete háttér is választható. A háttereket a fotózás idejére tudod választani, utólag a választott háttér nem módosítható!

A stúdió légkondicionált, így igényeitek szerint szabályozható a hőmérséklet. Mindenki mást szokott meg otthon, nyugodtan jelezzétek Nektek, hogy kellemes. Télen központi fűtés nyújtja a jó meleget, de ha pl. pici baba van nálam, akkor plusz fűtést is tudok biztosítani

A fotózásokhoz több gardróbnyi kellékem van (ezeket a mennyisége miatt nem fotóztam külön, de a webgalériákban megtalálhatóak használat közben), amik díjmentesen használhatóak a fotózások ideje alatt.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a stúdió 19nm, ennek előnye, hogy a sajátom és ezért nincs a fotózásokhoz plusz műterem bérlési költség, viszont maximum 5 ember fotózására alkalmas.

A stúdió egy irodaházban található, ahol büféautomata áll rendelkezésetekre. Az irodaház kamerákkal van felszerelve, és 0-24-es portaszolgálattal vigyáz értékeidre, így nyugodtan beparkolhattok.

 

 

Általános hátterek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Szülinapi fotózásokhoz:

 

Karácsonyi fotózáshoz: