Újszülött fotózás Patrik


Szülei nagyon várták, hogy megszülessen, de úgy tűnik ez a pici fiú már nagyon ki akart bújni.

Patrik korábban érkezett meg a nagyvilágba a vártnál, így három hetes korában került sor egy rendhagyó újszülött fotózásra. Kicsit féltem, hogy fog így menni az altatás, de Patrik nagyon nyugis, alvós baba. Az időjárás kedvezett nekünk, hisz hétágra tűzött a nap és így kivihettük a szabadba, ahol gyönyörű fények között remek fotózási lehetőségek adódtak. Patrik annak ellenére, hogy újszülött fotózáson vett részt, igazi laza eleganciával viselte a hajós kapitány sapkát és a farmert, ami iszonyatosan jól állt neki. A kék háttér azt gondolom telitalálat volt, hiszen nagyon jól ment hozzá. Vérbeli vagány, nagy legény… J De az egyik kedvencem mégis a méhecskés fotó lett, amihez most a környezet is tökéletesen illett. Úgy fekszik a kosárban, mint egy apró, pici angyalka, aki nem törődik a körülötte lévőkkel. Nyugodtan alszik, egy hangja sincs. Mivel épp egy tikkasztó forró nap volt, így nem fázott a kis emberke sem, de vigyáznunk kellett persze, hogy olyan helyen készítsük el a képeket, ahol őt sem zavarja a túl erős fény és túlzottan melege sincs. Árnyékos helyre húzódtunk hát és elkészítettük élete első fotósorozatát.

Persze amellett, hogy kinti képeket is csináltunk, készült pár műteremi is, ahol szintén nagyon ügyes fiú volt. Az egyik itt készült fotó volt az alapja annak a kártyának is, melyen megérkezésének időpontját közli a „nénikkel és bácsikkal”.

Nagyon jól viselte az eseményeket, nagyon nyugodt baba volt végig. Anyukája és apukája kicsi kincse Ő, ami a közös fotón is látszik. Annyira picike még, hogy szülei tenyerében szinte elfér… Csodaszép kis család.

A Patrikkal készült újszülött fotózás alkalmával, újabb élményekkel gazdagodtam. Ahogy azt már párszor megjegyeztem, nem tudod mire számíts (sírásra, nevetésre…), de mindig meg tudnak lepni ezek a kis emberek. Nagyon köszönöm az együtt töltött délutánt és remélem, találkozunk még…

Újszülött fotózás galéria

ujszulott_fotozas_6794

babafotozas003 babafotozas004 babafotozas005

megérkeztem

További képekhez kattints: Újszülött fotózás