Télapós fotózás élményekkel


 

Télapós fotózás élményekkel

Szeretnéd, hogy gyermekedről ne csak szép emlékek készüljenek, hanem hatalmas élményekkel is gazdagodjanak? Idén először a stúdiómba látogat a Mikulás, és egy ajándékcsomaggal is meglepi gyermekedet! 

Úgy gondoltam idén kiválnék a “tömegből” és egy kicsit másképp is zajlanának a karácsonyi fotózások, mint eddig. Természetesen lesznek az eddigi fotózások is, de a többi hétvégén, amikre már fogynak az időpontok, ezért ha arra szeretnétek jönni, kérlek keress meg mielőbb.

.

A télapós mini fotózás részletei:

..

Ajándék a télapótól, fotók az ajándék átadásról, közös képek a télapóval, családi képek karácsonyi háttérrel, díszlettel, átöltözés nélkül!

.

Mini fotózás időtartama: 30 perc

20.000 Ft 

Kb. 30-40db kép készül

10 db általatok kiválasztott kép retusálva, digitális formátumban webalbumba töltve. 

Az ár egy családra értendő egy gyermekkel. További gyermekek +3000 Ft

.

Nem lesz futószalag élményed, mert érkezés után hagyunk időt a picinek kicsit szokni az új helyzetet, a fotózás beosztásai 1 órás turnusokban lesznek, épp ezért kérek mindenkit a pontos érkezésre! Ezért kérlek akkor jelentkezz, ha tudod vállalni, hogy pontosan érkeztek. Késés esetén a fotózás idejét kénytelen vagyok lerövidíteni. Köszönöm szépen megértéseteket! Ez a fotózás nagyon egyéniségfüggő, ha picurkád fél az idegenektől, akkor nem tudhatjuk előre, hogy reagál a télapóra, hisz Neki ő is idegen, ezért ha bizonytalan vagy gyertek el inkább sima családi fotózásra, ott biztosan könnyebben fel tudjuk Őt oldani.

.

Ha kérdeznél: KAPCSOLAT

Ha bejelentkeznél:

 

[contact-form-7 404 "Nem található"]