Roland újszülött fotózás

Az újszülött fotózáskor Roland 5 napos volt. Ez a kor még eleve megkönnyíti az altatást, de Roli baba rekordot döntött, végig aludt. Mindig megbeszéljük előre,hogy mivel készüljenek a szülők mire odaérkezem az újszülött fotózására, de nem mindig alakul a terv szerint, mert a baba bármikor keresztül húzhatja a terveinket, elképzeléseinket. De Roli nagyon együttműködő volt :) Néha-néha megébredt a mély álom fázisból, de egy kis ringatás mindig segített, hogy visszataláljon álomországba. egy tökéletesre sikerült újszülött fotózás volt, minden haladt elképzeléseink szerint. És bár könnyedén tudtuk a kellékeket cserélni, de azért voltak pózok amik nem tetszettek Neki, ilyenkor természetesen nem erőltetünk semmit a babára. Viszont Neki is a kosár lett a kedvence a pihe-puha szőrmével. Általában ez lesz a kisbabák kedvence, szoktak is a szülők viccelődni, hogy beszereznek egy ilyen kosarat megkönnyítendő a leendő altatásokat. Bár a kosár még a nagyobb gyermekek körében is közkedvelt. Általában ha sehogy sem sikerül a fényképezőgép előtt tartani, a kosár mindig beválik.

Újszülött fotózás közben Anyukájával Melindával nagyon jókat beszélgettünk, egy csomó közös témánk akadt. Azóta is hébe-hóba keressük egymást, és aminek nagyon örülök, hogy szokott küldeni képeket Roliról, és így nyomon követhetem Roli baba cseperedését.

Épp a fotózás előtt érkezett meg a megrendelt rendőr horgolt kis babaruha, és kiderült, hogy Roli Apukája rendőr, így nagyon találó volt.

ujszulott_fotozas-001 ujszulott_fotozas-002 ujszulott_fotozas-003 ujszulott_fotozas-005 ujszulott_fotozas-006

További képek: újszülött fotózás

error: Védett tartalom !!