Rékáék családi fotózás


Karácsonyi családi fotózás

 

Rékáék karácsonyi tematikus családi fotózásra jöttek el hozzám újra.

 

Rékáékat már jó pár éve fotózhatom. Ezt köszönhetem Leventének, Réka párjának, aki az első találkozást „összehozta”. A kismama ajándékutalvány, amivel anno meglepte Rékát nagyon jó ajándéknak bizonyult, mivel azóta visszajárnak hozzám. A bizalmat ezúton is köszönöm nekik. Megörökíthettem mindkét picurt pocaklakóként, aztán találkoztunk szülinap és karácsonyi fotózások alkalmával is. Kislányuk, Léna szinte a szemem előtt cseperedik, hiszen sok olyan fotózáson jártak nálam, ahol napról-napra nagyobb lány lett. Azóta a család kiegészült egy csodaszép kisfiúval, Ivánnal is, így már egy családi fotózás keretein belül hoztuk össze az újabb találkát. Nagyon kedvelem Őket, mert egy nagyon vidám és mosolygós család és mindig nagyon örülök, ha megkeresnek.

Léna már épp a dackorszakba lépett, így cselszövésekre is szükség is volt. Megtettünk mindent, hogy elkészülhessen minden megálmodott kép, de sajnos nem mindig sikerül elsőre. Ilyen esetekre muszáj egy B terv, mert a kicsik akarata az első. J Mindkét picur nagyon tüneményes, de ha front jön, akkor mindenkinek lehet rossz napja. Így alakult ez a mostani családi fotózás on is. Először Léna, majd már Iván sem szeretett volna fotózkodni, ezért megbeszéltük azt a bizonyos B-tervet és egy másik alkalommal, egy újabb családi fotózás sal karöltve már el tudtuk készíteni a legjobb képeket.

Mivel karácsonyi családi fotózásra jöttek hozzám, így az összes ilyenkor használatos dekorációt összekészítettük, hogy minél hangulatosabb fotókat csinálhassunk. A kis legény nem igazán akart aludni, így az összes elkészült fotón ébren van. Persze ez nem jelent gondot, hiszen gyönyörű szemei vannak, akárcsak Lénának, akit egy nagy hintaszékben egyedül is lencsevégre kaptam. Igaz, hogy itt nem mosolyog, de egy nagyon bájos és tündéri kislány. Másodjára már kicsit egyszerűbben mentek a dolgok, a kicsik „együttműködőbbek” voltak, mint előzőleg. Nagyon sok „szeretemkép” készült velük, de lett egy-két személyes kedvenc is, mint például a „huncut, kacsintós Iván”. J Köszönöm Rékáéknak, hogy ismét rám bízták magukat és köszönöm, hogy általuk újabb élményekkel lehetek gazdagabb.  

csaladi fotozas csaladi fotozas

További fotók a BABAFOTÓZÁS galériában