Családi kismamafotózás budapest

Előzmények :)

Rékáékat évek óta fotózhatom, az első várandóssága alatt kerestek meg először. Pontosabban Levente, Réka párja keresett fel, hogy egy kismamafotózás ajándékutalvánnyal lepje meg Rékát.

Akkor a pocakban egy pici lány lakott, aki csodaszép szemekkel, és csodaszép névvel érkezett. Csillagszemű lány a Léna nevet kapta. 

 

Karácsony Lénával

Egy karácsonyi fotózás keretein belül ismerhettem meg Lénát. Elragadó pici lány, gyönyörű kék szemekkel, hatalmas mosollyal. Mivel Léna nagyon ügyes volt a fotózáson, így jó sok képet készítettünk. természetesen megkóstolt mindent, a karácsonyi betűk különösen ízletesek voltak :)

Már itt is úgy váltam el Rékáéktól,hogy legközelebb egy újabb kismamafotózás on találkozunk.

IMG 0902 IMG 0828 2

Második családi kismamafotózás budapest

Nem is kellett sokat várnunk az újabb találkozóra, mert a kistesó hamar megérkezett. A pocakban most egy kisfiúcska lakik. 

Léna már sokkal elevenebb volt, nem engedte a szokásos mederben folyni a kismamafotózás menetét :) De hát ez abszolút korosztályos, mindannyian tudjuk, ezért megpróbáltunk mindent bevetni, hogy Lénának legyen kedve a kistesóval fotózkódni.

Réka még a fotózás előtt elment sminkeshez, hogy ne Léna türelmét fogyasszuk a fotózáson, így érkezésükkor már csak a ruhák összeválogatása maradt hátra. Mivel sok visszatérő vendégem van, ezért is frissítem állandóan a készletet, így bőven volt miből válogatni, hogy az előző kismamafotózáshoz képest változatosak legyenek a képek.

Az első kismamafotózáson inkább a szexibb stílus felé vettük az irányt, de Lénával a „fedélzeten” már visszafogottabb képeket készítettünk. Azért az anyag „lengetős” képet most is elkészítettük. :)

kismamafotozas 0488kismamafotozas 0489 kismamafotozas 0490 kismamafotozas 0491 kismamafotozas 0493

 

 

error: Védett tartalom !!