Petiék családi fotózás


Családi fotózás Budapest

Anett a Facebookon talált az oldalamra, és meg is keresett, hogy eljönnének családi fotózás ra Kisfia, Peti második szülinapja alkalmából. Szabadtéri fotót szeretett volna, és mivel az én szupi kis helyemet felújítják, így mást kellett kitalálni. Anett az Orczy Parkot ajánlotta, ahol Ők már jártak,én még nem ismertem. Kicsit izgultam a fények miatt,de ennél tökéletesebb helyszínt nem is találhattunk volna. Rendezett környezet, a fények csodás szögekben, megfelelően érkeztek. Van egy nagy tó, ahol lehet kacsákat etetni, és Petinek ez nagyon kedvelt programja, így természetesen a kacsákkal kezdtünk. A kacsák már annyira megszokták az emberek jelenlétét,hogy az üldögélő Peti köré gyűltek, természetesen végig résen voltam a jó pillanatokért.

Aztán előkészítettem a szülinapi kellékeket, amik elengedhetetlenek egy szülinapi fotózás hoz. Lufit, műtortát, és még tűzijátékkal is készültem. A tűzijátéktól először Peti tartott kicsit, de a végére már nagyon tetszett Neki, és szeretett volna újabbat, de sajnos csak eggyel készültem, de majd legközelebb “okosabb” leszek 🙂 Anett Apa-fia ingeket készít, Így természetesen Ők is készültek szülinapi szettel, aminek Peti annyira nem örült, ugyanis nem szeret öltözködni (hiába, ezek a pasik 😀 ). Végül Anett meggyőzte, hogy belebújjon, de az én általam vitt szülinapi bodyt már nem mertük megkockáztatni. Szóval ing Petin, így természetesen készítettünk Apa-fia fotót is.

Amikor letudtuk a tortázást, akkor még egy picit elmentünk motorozni, játszóterezni, hogy Petinek is kijusson a jól megérdemelt szórakozás. Számára természetesen ezek voltak a legjobb pillanatok a családi fotózás on. Itt csúszdázás közben sikerült picit túlcsúszni, így kicsit közelebbről barátkozott meg a homokkal, mint szeretett volna. Ha esetleg nem értenétek, hogy az utolsó képen miért homokos a haja 🙂 Na, de Peti kemény kislegény, szava nem volt, rohant vissza játszani. Itt már nagyrészt csak Róla készültek képek, de még bevontuk egy-egy családi fotózásba is. 

Nagyon élveztem ezt a fotózást, Peti írtó cuki Kisfiú, Anettékkal jót beszélgettünk, és természetesen a helyszín,na meg a fények, tökéletes összhatás. Köszönöm szépen a bizalmatokat Anett!

További képek a babafotózás.családi fotózás galériában tudod megnézni.

Anett véleményét a fotózásról a Facebook oldalamon találod