Pálma kismama fotózás

Pálma & Dávid kismama fotózás

Pálma és Dávid első gyermeküket várják és szerették volna a babavárás néhány pillanatát megörökíteni születendő babájuk érkezése előtt pár héttel. Pálma kismama fotózása várandósságának 34. hetében történt, ami már elég közel van a kis apróság megérkezéséhez. Ő egy gyönyörűséges kismama, aki egy pici lányt hord a szíve alatt.

Pálma alap esetben is egy szép, fiatal kismama, akinek szépségét szerettük volna még jobban kiemelni, ezért a fotózást sminkeléssel kezdtük. Egy nagyon természetes sminket készítettünk neki, ami nem kihívó és csak még inkább kihangsúlyozza gyönyörű vonásait. Nagyon szeretem, ha így kezdünk egy kismama fotózást, mert ilyenkor lehetőségünk nyílik egy kicsit ismerkedni, beszélgetni. Az alatt a kis idő alatt, amíg a smink készül, van alkalmunk egymás stílusát is nagyjából megismerni. De Pálmáékkal már előre lebeszéltük, hogy a kismama fotózás stílusa abszolút a művészi irányba menjen. Mivel nekem is ez a kedvencem, így nagyon örültem, hogy Pálma is ilyen képeket szeretett volna.

Dávid és Pálma közös képeivel kezdtünk bele a kismama fotózásba, ahol még mindketten ruhában vannak, majd ezt követően csak a kismamára fókuszáltunk. Persze időnként Dávidot is bevontuk a kismama fotózás művészibb részébe. A leendő apuka kicsit tartott tőle, hogy le kell vetkőznie, de szerencsére nem állt ellen, mert szinte semmi sem látszik ruhátlanságából. Miután sikerült a gátlásokat kicsit leküzdeni, próbáltunk minél több beállítást kipróbálni. Fekete-fehér és színes képeket is csináltunk, de mindegyiken törekedtünk arra, hogy természetes fények legyenek és így a lényegre, a gyermekáldásra tegyük a hangsúlyt. Próbáltuk a babavárás csodálatos érzését visszaadni a képeken és minél több olyan szögben fotóztuk Pálmát, ami kihangsúlyozza kerek pocakját, ahol még jelenleg a pici lányuk tartózkodik. Nagyon szépen mutat, ahogy gyönyörű barna, hullámos haja leomlik a vállára. Barna szeme pedig nagyon kifejező, ahogy a távolba tekint. Anyaként én is tudom, hogy milyen várakozással teli az a 9 hónap, amíg megszületik a várva-várt gyermek és azt hiszem ők ketten is hasonló érzésekkel vannak tele. Nagyon jól éreztem magam ezen  kismama fotózáson is, ahol Pálmáékról nagyon szép és meghitt képeket készíthettem.

kismama_fotozas_5853 kismama_fotozas_5854 kismama_fotozas_5858kismama_fotozas_5856 kismama_fotozas_5857 kismama_fotozas_5859 kismama_fotozas_5860 kismama_fotozas_5852kismama_fotozas_5862

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom !!