Nikiék kismamafotózás


Niki a munkatársaitól kapta ajándékutalvány formájában a kismamafotózást, így mi ott beszéltünk először. A ruhák és kellékek átválogatása közben igyekeztem megismerni a stílusukat, hogy olyan képeket kaphassanak, ami igazán közel áll a szívükhöz.

Letisztult, de mégis különleges képeket szerettek volna. Ezt végül a világítással oldottam meg. Niki gyönyörű kismama, mindenben nagyon jól mutatott.

Párjával Norbival annyira vibrál köztük a szerelem, hogy nem is kellett kérnem, hogy puszilják meg egymást, elkaphattam egy csomó természetes pillanatot, ezért úgy érzem, hogy tele vannak a képek érzelemmel. Ahogy egymásra néznek, a szemükben minden érzelem benne van.

Nagyon örülök, hogy én készíthettem el a képeiket. Nagyon szeretem ezt a stílust, ahol nem is igazán a kiegészítők, hanem a fények, érzések adják meg a képek hangulatát. Igyekszem én is mindig oldani a Vendégeimet, hogy elérhessük ezt a látványt a képeken.

De emiatt nagyon sokan izgulnak fotózás elött. Hogy nem tudják mit kell csinálni. Vagy még soha nem voltak fotózáson, vagy ha voltak, ott nem kaptak segítséget. De én tudom, hogy nem hivatásos modelleket fotózom, akik tanulták, hogy “kell” viselkedni a kamera elött. Nem is várom el senkitől, de igyekszem maximálisan segíteni, támogatni.

Ellenben, ha Ti is tudtok ilyen lazák lenni, mint Norbiék, akkor igyekszem a legjobb pillanatokat a “háttérből” elkapni, hogy ne zavarjam meg a pillanat varázsát.

Épp ezért szoktunk mindig közös képekkel kezdeni, mert sokkal könnyebb együtt feloldódni.