Egy vagány kismamafotózás

Vagány kismamafotózás Mónival és Petivel

Egy újabb kismamafotózás, amire ugyanolyan lelkesedéssel készültem, mint az összes többire, habár a végkimenetelét akkor még nem tudhattam.

Móni még régebben keresett meg egy vagány kismamafotózás miatt, de mivel az átlagosnál lassabban nőtt a pocakja, így végül a terhessége 35 hetében került rá sor. Mostanra már gyönyörűséges, „látványos” kis pocakja nőtt. Mialatt beszélgettünk az is kiderült, hogy egy apró kis hercegnő lakozik a pocijában. Műtermi képeket szerettek volna, mert Nekik inkább a művészi hatású anyaggal, kiegészítőkkel készült fotók tetszenek. Így Ők lettek az elsők, akik kismamafotózás keretében avatták fel az új műtermemet. A szokásos közvetlen hangvételben kezdtünk bele a fotózásba és nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sikerült kipróbálni többféle hátteret. Az egyszerűtől a színesebbig, több félével kísérleteztünk, és mint kiderült, mindegyik jól állt a gyönyörű kismamának.

Mivel Móninak van pár tetoválása, így volt egy-két kicsit extrémebb ötletem is, hogy ezt hogyan örökíthetnénk meg a kismamaságával kombinálva, így lett igazán vagány kismamafotózás. Örülök és hálás vagyok, hogy ebben az ötletemben is „cinkosom” volt. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, szinte megállás nélkül nevettünk. Peti igazi mókamester, aki a humorának köszönhetően hamar feloldotta a feszültséget, a fotózás milyensége miatt kialakult idegességet. Mivel Móni is (mint mindenki) kicsit izgult az elején, – lévén nem gyakorlott modell -, a párjának és a hangulatnak köszönhetően gyorsan ellazult és a fotózás legnagyobb része abszolút baráti hangulatban telt. Nagyon jó képek készültek, amelyeken azt hiszem, hogy sikerült megmutatni Móni nőies vonalait is és a várandósság szépségeit is.

Nagyon szeretek kismamákat fotózni, hiszen minden kisbaba „érkezésének” más és más a története. Peti is Móni története pedig engem nagyon megfogott. Ahogy azt idézetekben is olvashatjuk, „még meg sem születünk, de már van sorsunk….” Nagyon aranyos és kedves párként ismertem meg Őket és tudom, hogy a kicsi lányuk nagyon jó helyre fog érkezni.

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket, és visszavárlak benneteket már a kicsi lánykátokkal idekint;) További képek, ha megérkezett a kis hercegnőjük…..

Kismama fotózás galéria

IMG_9039f_kismamafotozas IMG_9044-6_kismamafotozas IMG_9086a_kismamafotozas IMG_9096a-2_kismamafotozas IMG_9111-3_kismamafotozas IMG_9126-4b-3_kismamafotozas IMG_9159b-4_kismamafotozas IMG 9196 kismamafotozas IMG_9222a_kismamafotozas vagány kismamafotozás

 

További képek: Kismamafotózás

Facebookon is megtaláltok

 

error: Védett tartalom !!