Lia baba újszülött fotózás

Mónival és Petivel egy augusztusi kismamafotózáson találkoztam először. Ez egy nagyon szuper hangulatú fotózás volt, jókat nevetgéltünk, és ami az én szempontomból izgalmas volt,hogy benne voltak a a különlegesebb fotók elkészítésében is. A képeket IDE kattintva tudjátok megnézni. Itt már Móni 36 hetes volt,és utána 3 héttel meg is érkezett kicsi lányuk Lia.

Lia baba újszülött fotózására sikerült egy hidegfrontot kifogni. Sajnos elég nehéz úgy összeszervezni a fotózást,hogy még az időjárás se szólhasson közbe. Így aztán Lia meg is döntött minden eddigi elméletemet a babákról. Általában a lányok könnyebben altathatók, és a mélyálom szakaszban könnyebb megébresztés nélkül fotózni Őket. De Lia minden apró kis moccintásra megébredt. A kis kezecskéjét még alvás közben sem engedte “pózba” tenni.

Mindig is mondtam,hogy gyerekek mellett tanulja az ember legjobban az életet, és ezt nemcsak a saját gyermekem bizonyítja folyamatosan. Ők egyéniségek már pár naposan is, és “terelgetni” lehet Őket, de kényszeríteni nem 🙂

További újszülött fotók: Újszülött fotózás

ujszulott_fotozas_7177 ujszulott_fotozas_7179 ujszulott_fotozas_7180 ujszulott_fotozas_7182