Krisztiék elegáns kismama fotózás

Elegáns kismama fotózás Kriszti&Krisztián

Nemrég a házba költözött egy fodrász. Már régóta és sokszor felmerült a kérdés, hogy sminken kívül lehet-e frizurát is kérni. Sajnos erre eddig nem volt lehetőség, de nagy örömömre ez most megoldódott. Kauzál Ibolya személyében. Ott a házban, smink előtt gyönyörű hajakat készít ezentúl, természetesen igény esetén. Ami nekem nagyon pozitív, hogy abszolút rugalmas időbeosztásban dolgozik, így én az állandó időhiánnyal küzdő dolgozó anyuka is eljuthattam végre egy frizura csinosításra.

Szóval vendégként Kriszti volt az első Ibolyánál, és mindannyian nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A sminket Orsi készítette, aki már több gyönyörű sminket készített a hozzám érkező kismamáknak. Így az előkészületek úgy alakulnak, hogy frizura ibolyánál, majd smink a műteremben. Sminkhez két sminkest tudok ajánlani, stílusotoktól függően érdemes választani, és hát az sem utolsó szempont,hogy ráér-e :) Ha elkészült a smink és a haj, akkor összeválogatjuk a hozott ruhákat, kellékeket, majd átnézitek az én kellékeimet. Ezekből is stílusod szerint válogatsz,és ha ez megvan, akkor kezdődhet a kismamafotózás , ennek a csodás állapotnak a megörökítése. Természetesen ez csak egy esetleges forgatókönyv, Krisztiéknél így zajlott, de nyugodtan választhatod a már bevált fodrász, sminkes párosodat, és érkezhetsz „készen” (sokan így csinálják). Szóval rugalmas vagyok ezekben is, nyugodtan dönthetsz, ahogy számodra legkényelmesebb.

Krisztiék kismamafotózása nagyon jó hangulatban zajlott, nyitottak voltak az ötletekre, és még Ők is készültek, így természetesen azokat is megvalósítottuk. És a jó hangulat bizony mindig látszik a képeken. :)

Krisztinek látványos, gyönyörű rikító kék szemei vannak, igyekeztem ezt a pózokkal is hangsúlyozni,és retussal is még egy kicsit kiemelni. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, nagyon sok „szeretemkép” lett. És bár hónapokkal el vagyok maradva a kismamafotózások képeinek feltöltésével, (az említett időhiány :) ), de úgy éreztem ezeket a képeket most muszáj egyből megosztanom :) Valószínű,hogy ehhez az is hozzá tudott járulni,h szabadság miatt volt egy kis szünet a fotózásoknál, így most az utómunkám is kevesebb.

Kriszti és Krisztián köszönöm szépen a bizalmatokat! További szép babavárást kívánok!

kismamafotozas 3080 elegáns kismama fotózás elegáns kismama fotózás elegáns kismama fotózás   

 

error: Védett tartalom !!